Fendt caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Fendt caravan zijn ook in modeljaar 2021 verkrijgbaar in de bekende series Saphir, Bianco Selection, Bianco Activ, Tendenza, Opal en Diamant. De caravans van het Duitse kwaliteitsmerk worden ook in Nederland steeds populairder. Sterker nog, Fendt is in Nederland sinds een paar jaar het meest verkochte merk caravans.

De in het Duitse Mertingen gevestigde caravanproducent nam vanwege de flink gestegen verkopen vorig jaar zelfs een derde productielijn in gebruik. Gezien het succes laat Fendt de opbouw van het programma caravans grotendeels ongewijzigd. Qua noviteiten focust Fendt nog meer in het nog verder verbeteren van de caravans.

Fendt caravanmodellen modeljaar 2021

De 2021-caravanmodellen van Fendt Caravan bestaan uit de bekende en vertrouwde modellen Saphir, Bianco, Tendenza, Opal en Diamant. De Bianco-caravans zijn in modeljaar 2021 uitsluitend leverbaar in de varianten Selection en Activ. Het voornaamste onderscheid tussen de afzonderlijke series van Fendt Caravan bestaat naast de uitrusting vooral uit het meubeldecor en de stoffering. Fendt is qua design zeer consequent, de verschillende modellen hebben een homogeen design. Daarnaast zijn er ook de nodige verschillen qua indeling.

Maar liefst 30 indelingen

De Fendt caravans zijn in modeljaar 2021 verkrijgbaar in maar liefst 30 verschillende indelingen. Dat zijn er minder dan vorig seizoen. Mede door het wegvallen van de Bianco Emotion zijn er komend seizoen 16 indelingen verdwenen. Ook bij de Fendt Saphir zijn er in seizoen 2021 diverse indelingen verdwenen. Er zijn ook 2 nieuwe indelingen: Fendt heeft de 445 SFB en 720 SKDW aan de Bianco Activ-serie toegevoegd.

Noviteiten 2021-modellen Fendt

Ondanks het grote succes zit Fendt allesbehalve stil. Zo is de Diamant, die sinds vorig seizoen het topmodel van Fendt is, dit kampeerseizoen geheel vernieuwd. Maar er zijn ook een groot aantal verbeteringen die bij alle 2021-modellen van Fendt zijn doorgevoerd. Zo heeft Fendt een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo en lettertype is uiteraard ook in het design van de Fendt 2021-modellen toegepast. Voorts hebben een aantal modellen een nieuw voorraam gekregen en zijn de lichtmetalen velgen herzien. Een aantal indelingen heeft voortaan een extra kledingkast aan het voeteneind van het bed. Afhankelijk van het model hebben diverse Fendt-modellen ook een nieuwe ’10-serie’ Slim-Tower van 133 liter gekregen. Ook zijn er de nodige handgrepen vernieuwd, heeft Fendt een nieuw tapijt voor de entree gekozen en ook de zekeringkast en het bijbehorende stekkersysteem vernieuwd.

Fendt Caravans, modeljaar 2021


Meer informatie over Fendt caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Fendt caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Fendt caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
646 resultaten
646 resultaten
Pagina
van 54
Sorteren op:
Pagina
van 54

Fendt Caravans 2021 modellen

Fendt Saphir caravan modeljaar 2021 Fendt Saphir caravan modeljaar 2021

Fendt Saphir

De Saphir is misschien wel de populairste serie caravans van Fendt. In modeljaar 2021 heeft Fendt het aantal indelingen gehalveerd. Daardoor is de Fendt Spahir in modeljaar 2021 verkrijgbaar in slechts zes indelingen waarvan twee varianten met ‘kinderkamer’. Uiteraard is de Saphir is een echte Fendt-caravan, met een bovengemiddelde basisuitrusting en een hoogstaand comfort. We zien in de Fendt Saphir van modeljaar 2021 naast de bestaande stofferingsvariant ‘Aosta’ ook de nieuwe ‘Cardiff’ variant. Beide zijn harmonieus afgestemd op het sfeervolle ‘Chestnut-Moretti" meubeldecor. Verder zien we ook hier het nieuwe Fendt-logo en lettertype en afhankelijk van de indeling ook het nieuwe voorraam, de extra kledingkast en de Slim-Tower koelkast.

Fendt Bianco Selection

De Fendt Bianco Selection is een echte toercaravan. Hij is namelijk verkrijgbaar in diverse compacte indelingen, waaronder ook een indeling met kinderkamer. Ook bij deze serie is het aantal indelingen wat beperkter geworden. In modeljaar 2021 is er bij de Fendt Bianco Selection namelijk keus uit vier indelingen. Qua bekledingsvarianten kan men dit modelseizoen kiezen uit de stofferingen Zingaro en Albarella, waarvan de laatste nieuw is. De Bianco Selection wordt dit seizoen afgewerkt met het nieuwe Tiberino meubeldecor. Afhankelijk van de indeling zien we ook bij de Fendt Bianco Selection de 131-liter Slim-Tower koelkast, de extra kledingkast en een nieuw voorraam.
Fendt Bianco Selection caravan modeljaar 2021 Fendt Bianco Selection caravan modeljaar 2021
Fendt Bianco Activ caravan modeljaar 2021 Fendt Bianco Activ caravan modeljaar 2021

Fendt Bianco Activ

De Fendt Bianco Activ caravans heeft ook een redelijk aantal compact indelingen die zeer geschikt zijn als toercaravan, maar ook grotere indelingen. In totaal zijn er in seizoen 2021 van de Fendt Bianco 7 indelingen beschikbaar. Nieuw is de 720 SKD. Deze ruime indeling heeft achterin een stapelbed, halverwege de linkerwand een frans bed en voorin een ruime rondzit. Qua basisuitrusting is de Bianco Activ net iets completer uitgevoerd dan de Selection, met onder meer een Truma Combi 4 verwarming en warmwater voorziening alsmede een iNext box om deze via een app te bedienen. Ook heeft de Fendt Bianco Activ een hoger laadvermogen.

Fendt Tendenza

De Tendenza maakt al meer dan tien jaar deel uit van het caravanprogramma van Fendt. Ook nu is de Tendenza de meest eigentijdse Fendt caravan, dit is al sinds het model waarin Fendt de nieuwste designtrends doorvoert. Dat zien we ook terug in de Fendt Tendenza van modeljaar 2021. Want ook bij de Fendt Tendenza model 2021 heeft de Duitse caravanproducent weer diverse vernieuwingen aangebracht. Het exterieur is qua design aangepast aan de nieuwe huisstijl van Fendt. Verder zijn er nieuwe lichtmetalen velgen, een nieuw voorraam, nieuwe trede bij de entree en nieuwe ‘Campania’ en ‘Studio-Line Veneto’ stoffering welke perfect bij het Chesterfield-Oak meubeldecor past.
Fendt Tendenza caravan modeljaar 2021 Fendt Tendenza caravan modeljaar 2021
Fendt Opal caravan modeljaar 2021 Fendt Opal caravan modeljaar 2021

Fendt Opal

De Fendt Opal is al vele jaren een vaste waarde in het programma van de Duitse caravanbouwer. Vorig seizoen heeft Fendt de Opal geheel vernieuwd. Dit seizoen worden dus alleen de puntjes op de i gezet. De Fendt Opal is in modeljaar 2021 is verkrijgbaar in zes verschillende indelingen. Hiervan zijn er twee indelingen voorzien van een L-keuken, de 560 SRF en 650 SRG. De twee indelingen met kinderkamer, die vorig kampeerseizoen werden toegevoegd, zijn ook dit seizoen verkrijgbaar. Ook de Fendt Opal model 2021 heeft nieuwe lichtmetalen velgen en ook de nieuwe 133-liter Slim Tower koelkast. En ook hier zien we de nieuwe kledingkast en het andere voorraam.

Fendt Diamant

De Fendt Diamant caravans zijn ontworpen voor caravanners die het allerbeste willen. De Diamant behoort al ruim 40 jaar tot de topmodellen van het Fendt-programma en heeft zijn kwaliteiten ruimschoots bewezen. Fendt wil met de Diamant een nieuwe standaard in de luxeklasse markeren, het model 2021 is dan ook geheel vernieuwd. De nieuwe Fendt Diamant is in modeljaar 2021 verkrijgbaar in 3 indelingen: de 560 SF, 560 SG en 650 SG. De Diamant heeft een geheel nieuwe achterzijde die volgens Fendt zijn gelijke niet kent, met smalle LED-achterlichten en een uitzonderlijk grote achterruit. Ook kreeg de Fendt Diamant een volledig opnieuw ontworpen front.
Fendt Diamant caravan modeljaar 2021 Fendt Diamant caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen