TEC caravan kopen: nieuw of tweedehands

Helaas zijn de TEC caravans al meer dan 5 jaar geleden uit productie genomen. De ondernemingen LMC (Lord Münsterland Caravan) en T.E.C. (Thrun Eicker Caravan) deelden hun vestigingsplaats in Sassenberg meer dan achttien jaar. Omdat de producten van beide merken steeds meer op elkaar gingen lijken, is besloten om alleen nog door te gaan met het meest succesvolle merk, LMC. De productie van nieuwe voertuigen van T.E.C. is in de zomer van 2013 dan ook gestaakt.

Occasions

Omdat TEC jarenlang tot de grootste Europese caravanproducenten behoorde, is er gelukkig nog wel een groot aanbod tweedehands TEC caravans bij de diverse caravanbedrijven beschikbaar. De TEC caravans stonden bekend om hun prima kwaliteit zodat de veel gebruikte TEC caravans nog in een prima staat zullen zijn.

TEC caravans


Meer informatie over TEC caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands TEC caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de TEC caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
49 resultaten
49 resultaten
Pagina
van 5
Sorteren op:
Pagina
van 5

T.E.C. Caravans 2019 modellen

T.E.C. Caravans modeljaar 2019
T.E.C. Caravans modeljaar 2019

T.E.C. Caravans

Zowel bij de TEC-caravans als ook bij de campers van TEC zijn diverse modellen in het LMC-programma ondergebracht. Bij de caravans waren dit de Style en Vivo, wat nog steeds actuele modellen zijn en ook tot de populairste caravanmodellen van LMC behoren. Andere bekende caravanmodellen van TEC, zoals de Weltbummler en Travel King zijn helaas uit productie genomen.

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen