Contactgegevens

Voor informatie over een specifiek kampeermiddel en/of kampeermiddel-onderdelen graag rechtstreeks contact opnemen met de betreffende aanbieder. Contactgegevens vindt u onderaan de detailpagina van het kampeermiddel.

Caravans.nl is de website voor het zoeken naar een gebruikte of nieuwe caravan, camper of vouwwagen. Je vindt hier het grootste occasion aanbod van bijna alle kampeerbedrijven in Nederland, gecombineerd met praktische aankoopinformatie en dealerlijsten. Ook vind je van ieder merk informatie over de huidige modeljaren.

Caravans.nl is een uitgave van Internet Service Nederland (ISN) te Zoetermeer. De tweedehands caravans, campers en vouwwagens op deze website zijn afkomstig uit de database van het OVIS systeem van ISN.

Internet Service Nederland (ISN)
Oostweg 18
2723 RH Zoetermeer

Je kunt voor het versturen van een e-mail naar ISN van het onderstaande contactformulier gebruik maken. Mocht je van een bepaald model nadere informatie wensen, neem dan contact op met een dealer van het desbetreffende merk (zie de links naar de kampeerbedrijven in het menu) of stel je vraag op het Caravan forum.

    Uw naam*

    Uw email*

    Onderwerp

    Bericht*