Chausson campers

Hoewel de Chausson campers bij ons nog niet zo heel erg bekend zijn, is het merk in Frankrijk wel heel bekend. Het merk Chausson bestaat al meer dan 100 jaar maar introduceerde pas in 1980 haar eerste camper, de Odyssee 4000 buscamper, waarmee het Franse merk behoorlijk succesvol was. Niet veel later ging Chausson ook over tot de productie van alkoof campers en (half) integraal campers. Tegenwoordig maakt het Franse campermerk, net als zustermerk Challenger, deel uit van de Trigano groep, één van de grootste Europese ondernemingen op het gebied van recreatievoertuigen.

Chausson in modeljaar 2021

Nu, in 2021, is Chausson uitgegroeid tot één van de bekendste Franse campermerken. Ieder jaar rollen er ongeveer 5000 Chausson campers van de band en dat aantal stijgt nog steeds. Chausson mag zich dan ook verheugen op een steeds grote naamsbekendheid in heel Europa. Het leveringsprogramma van Chausson in modeljaar 2021 is omvangrijk. In Nederland bestaat het Chausson programma uit diverse ranges halfintegraal campers en buscampers, alsmede een serie integraal campers. In totaal zijn er meer dan 20 indelingsvarianten beschikbaar, die in meerdere uitrustingsniveaus kunnen worden geleverd. Daarnaast zijn er in seizoen 2021 nog een aantal ‘Series Speciales 2021’ actiemodellen, die extra compleet zijn uitgevoerd.

Noviteiten Chausson 2021-modellen

Chausson heeft voor de 2021-modellen diverse updates aan de bestaande modellen doorgevoerd. Zo heeft de half integraal Chausson 627 GA een nieuwe badkamer die in een handomdraai kan worden omgevormd van toiletruimte tot douchecabine. De Fransen hebben ook de achterste bergkasten, die in verschillende deelintegralen te vinden zijn, verbeterd. Naast de bestaande vakken die achter een spiegeldeur verborgen zijn, zorgen twee laden aan twee zijden voor de nodige bergruimte. Bovendien zijn de achterste garagedeuren voorzien van nieuwe, eenvoudige vergrendelingen.

Andere namen en uitrustingsniveaus Chausson campers

Verder heeft Chausson bij de buscampers afscheid genomen van de namen Twist en Twist Max, ze heten voortaan gewoon Vans. Ook de benamingen Flash, Welcome en Exaltis zijn afgeschaft, voortaan heeft Chausson het over halfintegralen en integralen. Qua uitrustingsniveau is er bij de buscamper keus uit Road Line, Road Line VIP en Road Line Premium. De uitrustingslijnen van de halfintegralen heten First Line, Titanium VIP en Titanium Premium terwijl de integralen uitsluitend als Premium Line verkrijgbaar zijn.

Modellen en indelingen

Chausson stroomlijnt haar modellenreeks in 2021. Er komen tien indelingen bij de half integraal modellen, waarvan vier geheel nieuw zijn. Verder legt het Franse merk de focus op voertuiglengtes van ongeveer zeven meter. Twee nieuwe indelingen met queensbed zijn de Chausson 648 en Chausson 788. Verder heeft de Chausson 777 GA enkele bedden en de Chausson 644 heeft achterin een dwarsbed. Overigens is het bed van de nieuwe Chausson 788 is in hoogte verstelbaar, zodat daaronder meer bergruimte kan worden gecreëerd. Daarnaast kun je het bed opklappen om zo toegang tot de achterste garage te krijgen. Ook bij de buscampers zien we een nieuwe indeling in de vorm van de V 690.

Chausson campers, modeljaar 2021


Meer informatie over Chausson kampeerautos
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Chausson kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Chausson kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
63 resultaten
63 resultaten
Pagina
van 6
Sorteren op:
Pagina
van 6

Chausson Campers 2021 modellen

Chausson buscampers (Vans) camper modeljaar 2021 Chausson buscampers (Vans) camper modeljaar 2021

Chausson buscampers (Vans)

We kennen Chausson in Nederland voornamelijk van de (half)integraal campers. Toch komen de buscampers van Chausson het dichtst bij de roots van Chausson, dat als eerste camper een buscamper introduceerde. De buscampers van Chausson heten in modeljaar 2021 geen Twist (Max) meer, maar Vans. Deze buscampers zijn verkrijgbaar in vijf indelingen en - afhankelijk van de indeling - twee of drie uitrustingsniveaus. De lengte varieert van 5,41 tot 6,36 meter, allen op basis van de Fiat Ducato.

Chausson halfintegraal campers

Het programma halfintegraal campers van Chausson telt in modeljaar 2021 maar liefst tien indelingen, vanaf een lengte van zo’n zes meter. Deze zijn voortaan leverbaar in drie uitrustingsniveaus: Standaard zijn de Chausson halfintegraal campers voorzien van een met glasvezelversterkte polyester opbouw. Kopers hebben de keus uit een Ford Transit of Fiat Ducato onderstel. Dat gecombineerd met de vele opties die Chausson daarnaast nog kan bieden, zorgt voor een enorme keus waaruit ongetwijfeld iedere camperaar wel de voor hem of haar ideale camper uit kan kiezen.
Chausson halfintegraal campers camper modeljaar 2021 Chausson halfintegraal campers camper modeljaar 2021
Chausson integraal campers camper modeljaar 2021 Chausson integraal campers camper modeljaar 2021

Chausson integraal campers

De integraal campers van Chausson kenmerken zich door hun opbouw, die geheel vervaardigd is van glasvezelversterkt polyester, de isolatie wordt verzorgd door styropor schuim. Chausson levert de integraal campers in modeljaar 2021 in twee indelingen, met een lengte van 6,49 of 7,46 meter. Beide zijn dus relatief korte en lichte campers. De kleinste indeling heeft achterin een bijzonder ruime bad- en kleedkamer. Boven de zitgroep bevindt zich een riant hefbed. De andere indeling heeft achterin een queensbed, daarvoor de badkamer en voorin een zitje met twee langsbanken.

ADVERTEREN!


Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen