Dethleffs campers

Dethleffs campers zijn een begrip in heel Europa. Bovendien mag Dethleffs zich zelfs de uitvinder van de caravan noemen. Dit traditionele Duitse merk bouwt al meer dan 90 jaar campers, wat uniek te noemen is. Dethleffs campers zijn er sinds jaar en dag in allerlei soorten, maten en indelingen, zoals nieuw als tweedehands.

Dethleffs camper modellen 2022

Het camperprogramma van Dethleffs is wat je noemt omvangrijk maar het is door de komst van diverse nieuwe camper modellen ook wat meer de diepte ingegaan. Zo voegde Dethleffs nog niet zo lang geleden de Pulse en de Globeline aan het programma toe. In modeljaar 2022 is het leveringsprogramma van Dethleffs campers nog iets omvangrijker en marktconformer geworden.

Er zijn de afgelopen jaren weliswaar een paar series campers verdwenen, zoals de Magic Edition, Grand Alpa en de Advantage Edition. Helaas heeft Dethleffs de recent geïntroduceerde Globeline – de eerste Dethleffs camper op basis van de Mercedes Sprinter – weer uit het programma gehaald. Daarentegen is het programma van Dethleffs ook weer aangevuld. Vorig seizoen was een jubileumjaar voor Dethleffs. Toen zijn er bij de Dethleffs campers diverse jubileummodellen aan het programma toegevoegd. Dit zijn de Just 90, Trend 90, Pulse Classic 90 en de Globetrotter XLi Edition 90. De eerder genoemde Just 90 is overigens het nieuwe instapmodel van Dethleffs.

Het camperprogramma van Dethleffs bestaat in modeljaar 2022 zodoende uit de series Just 90, Globebus, Trend, Pulse, Esprit, Alpa en Globetrotter, plus de diverse jubileumedities. De meeste Dethleffs campers zijn bovendien leverbaar in verschillende bouwvormen (alkoof, integraal en halfintegraal camper) waardoor het modellenpalet van Dethleffs in modeljaar 2022 met recht omvangrijk mag worden genoemd.

Noviteiten Dethleffs campers modeljaar 2022

Dethleffs heeft de bekende Esprit camper vorig jaar een verjongingskuur gegeven. Dit model, dat een paar jaar geleden opnieuw aan het programma van Dethleffs werd toegevoegd, is toen ingrijpend vernieuwd aan zowel het interieur als het exterieur. De Dethleffs Esprit kwam ooit op de markt als halfintegraal camper, maar is voortaan alleen nog maar verkrijgbaar als integraal camper. Verder zien we niet zo gek veel vernieuwingen en veranderingen bij de 2022-modellen van Dethleffs.


Meer informatie over Dethleffs kampeerautos
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Dethleffs kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Dethleffs kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
155 resultaten
155 resultaten
Pagina
van 13
Sorteren op:
Pagina
van 13
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen