Dethleffs campers

Dethleffs campers zijn een begrip in heel Europa. Dit traditionele Duitse merk bouwt al 90 jaar recreatievoertuigen (caravans en campers). Bovendien mag Dethleffs zich de uitvinder van de caravan noemen. Dethleffs campers zijn er sinds jaar en dag in allerlei soorten en maten, zoals nieuw als gebruikt.

Dethleffs camper modellen 2021

Ook in modeljaar 2021 is het programma Dethleffs campers omvangrijk en marktconform, en is bovendien nóg uitgebreider geworden. Er zijn weliswaar een paar series campers verdwenen, zoals de Magic Edition, Grand Alpa en de Advantage Edition, maar daarentegen is het programma van Dethleffs ook weer aangevuld. Tot de nieuwkomers behoren jubileummodellen zoals de Just 90, Pulse Classic 90 en de Globetrotter XLi Edition 90.

Het camperprogramma van Dethleffs gaat door de komst van die nieuwe modellen ook steeds meer de diepte in, en het is wat je noemt omvangrijk. Het bestaat uit de series Just 90, Globebus, Trend, Pulse Globeline, Esprit, Alpa, Globetrotter XLI en Globetrotter XXL. De meeste Dethleffs campers zijn leverbaar in verschillende bouwvormen (alkoof, integraal en halfintegraal camper) waardoor het modellenpalet van Dethleffs in modeljaar 2021 met recht omvangrijk mag worden genoemd.

Noviteiten Dethleffs campers modeljaar 2021

Dethleffs heeft de afgelopen jaren al heel wat nieuwe series aan het programma toegevoegd, zoals de Trend en Pulse, waardoor het programma campers van Dethleffs nog heel actueel is. Vorig modeljaar voegde Dethleffs de Pulse en de Globeline aan het programma toe.

’90’ Jubileummodellen

Dit seizoen – een jubileumjaar voor Dethleffs – zien we dat er bij de Dethleffs campers uitsluitend jubileummodellen aan het programma zijn toegevoegd. Dit zijn de eerder genoemde Just 90, Pulse Classic 90 en de Globetrotter XLi Edition 90. De Just 90 is overigens ook het nieuwe instapmodel van Dethleffs geworden.

Verder zien we dit seizoen niet zo gek veel vernieuwde modellen bij Dethleffs. Alleen de bekende Esprit heeft dit jaar een verjongingskuur gekregen. Dit model, een paar jaar geleden opnieuw aan het programma van Dethleffs toegevoegd, is ingrijpend vernieuwd aan zowel het interieur als het exterieur. De Dethleffs Esprit kwam ooit op de markt als halfintegraal camper, maar is voortaan alleen nog maar verkrijgbaar als integraal camper.

Dethleffs campers, modeljaar 2021


Meer informatie over Dethleffs kampeerautos
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Dethleffs kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Dethleffs kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
124 resultaten
124 resultaten
Pagina
van 11
Sorteren op:
Pagina
van 11

Dethleffs Campers 2021 modellen

Dethleffs Just 90 camper modeljaar 2021 Dethleffs Just 90 camper modeljaar 2021

Dethleffs Just 90

De Dethleffs Just kunnen we beschouwen als het nieuwe instapmodel onder de Dethleffs campers. De Just komt het eerst op de markt als speciaal Just 90 jubileummodel. Hiermee introduceert Dethleffs een camper die de moderne maar ook ´startende´ camperaar zal aanspreken. De Dethleffs Just 90 halfintegraal camper heeft een fris interieur. Ondanks de behoorlijk omvangrijke standaardrusting heeft hij een zeer aantrekkelijke prijs. Met de Just 90 biedt Dethleffs beginnende camperaars een voordelige camper zonder concessies te doen aan kwaliteit of uitrusting. Bovendien kunnen ze kiezen uit zes verschillende indelingen. Deze indelingen zijn optioneel te bestellen met een 2-persoons hefbed.

Dethleffs Globebus

De Dethleffs Globebus is een serie compacte campers, die verkrijgbaar is als halfintegraal camper en als integraal camper. Door de compacte bouwwijze is de Dethleffs Globebus bij uitstek geschikt voor het rijden over smalle, bochtige wegen. Evengoed biedt de Globebus, die onlangs nog geheel werd herzien, alle ruimte voor een comfortabele reis. Er is met 198 cm meer dan voldoende stahoogte, een grote garage met tweede serviceluik en een ruime, comfortabele L-zit. De Dethleffs Globebus is leverbaar met naar keuze een eilandbed, een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed of enkele bedden. Standaard is de Globebus al heel compleet uitgerust, met het optionele GT-pakket kunnen de populairste opties heel voordelig in één pakket aan worden geschaft.
Dethleffs Globebus camper modeljaar 2021 Dethleffs Globebus camper modeljaar 2021
Dethleffs Trend camper modeljaar 2021 Dethleffs Trend camper modeljaar 2021

Dethleffs Trend

De Dethleffs Trend, die een paar jaar geleden werd geïntroduceerd, is het een paar seizoen terug uitgebreid met zowel alkoof campers en halfintegraal campers. De Trend is daardoor uitgegroeid tot de meest complete serie campers van Dethleffs. De Trend campers kenmerken zich door de aantrekkelijker prijs, het grote ruimte-aanbod en de hoeveelheid indelingen. De keur aan indelingen biedt voor iedereen wel een passende camper. Voor veel indelingen is er optioneel ook een hefbed verkrijgbaar, waarmee het aantal slaapplaatsen snel en eenvoudig kan worden uitgebreid.

Dethleffs Pulse

De Dethleffs Pulse is een vrij nieuwe serie campers die Dethleffs in modeljaar 2020 introduceerde. Deze nieuwe serie bestaat uit een halfintegraal en integraal camper, welke een voor Dethleffs geheel nieuw design hebben. De Pulse vertegenwoordigt dan ook de visie van Dethleffs op de hedendaagse camper. In de Dethleffs Pulse zijn echt de allerlaatste trends verwerkt. De lichte aardetinten van het interieur, geven in combinatie met het houtdecor een huiselijke sfeer waarbij de grote ramen voor een prima ruimtebeleving en lichtinval zorgen. Ook het exterieur wijkt iets af van hetgeen we bij Dethleffs gewend zijn. De Pulse campers zien er iets ‘sneller’ uit dan de andere Dethleffs campers.
Dethleffs MODEL04 camper modeljaar 2021 Dethleffs MODEL04 camper modeljaar 2021
Dethleffs Globeline camper modeljaar 2021 Dethleffs Globeline camper modeljaar 2021

Dethleffs Globeline

De Dethleffs Globeline is de eerste Dethleffs camper die op basis van de Mercedes Sprinter wordt gebouwd. Deze halfintegraal is helemaal gebouwd om comfortabel mee te reizen. De efficiente en sterke motor zorgt in combinatie met de achterwielaandrijving voor meer dan voldoende vermogen en tractie. De Globeline is compact, maar biedt relatief veel ruimte. De ruimtelijke indruk is enorm, dankzij het modern, frisse interieurdesign met zijn hoogglanzend wit bovenkastkleppen. Achterin heeft de Dethleffs Globeline, die nog maar in één indeling wordt geleverd, comfortabele éénpersoonsbedden.

Dethleffs Esprit

De Esprit is al jaren een vaste waarde in het modellenpalet van Dethleffs. De Dethleffs is alleen nog maar verkrijgbaar als integraal camper. De halfintegraal variant is uit het programma verdwenen. Er zijn vier indelingen beschikbaar, met enkele bedden en een eilandbed. In de cabine bevindt zich ook nog een hefbed. De Esprit is dankzij de dubbele bodem en de tegen vorst beschermde installaties volledig winterbestendig. Het verlaagde Al-Ko breedspoorchassis zorgt voor optimale rij-eigenschappen en extra veel hoogte in de garage terwijl de 140 pk Euro 6 motor voor uitstekende prestaties zorgt. De vernieuwde Dethleffs Esprit is ook verkrijgbaar als extra luxe Esprit GT.
Dethleffs Esprit camper modeljaar 2021 Dethleffs Esprit camper modeljaar 2021
Dethleffs Alpa camper modeljaar 2021 Dethleffs Alpa camper modeljaar 2021

Dethleffs Alpa

De Alpa model is een bijzondere camper in het programma van Dethleffs. Bij een alkoof camper zoals de Dethleffs Alpa denken we meestal meteen aan een typische gezinscamper. Dethleffs heeft de Alpa echter speciaal voor reizende (echt)paren ontwikkeld. Deze hebben dankzij de forse afmetingen van de Alpa dan ook alle ruimte. Achterin heeft de Dethleffs Alpa een royale rondzit achterin, terwijl voorin de camper enkele bedden zijn gemonteerd die als hefbed zijn uitgevoerd. Sinds modeljaar 2020 is de Alpa ook als integraal camper leverbaar. De enkele bedden in de alkoof zijn daarbij vervangen voor in de lengte geplaatste enkele hefbedden in de cabine.

Dethleffs Globetrotter XLI

In de premium klasse is Dethleffs vertegenwoordigd met de Globetrotter campers. De Dethleffs Globetrotter XLI is de integraal camper uit deze lijn en is leverbaar in 2 indelingen. Beide hebben voorin, direct achter de voorstoelen, een riante zitgroep met panoramische ramen. In het midden van de camper bevindt zich aan weerszijden de compleet uitgevoerde keuken. Achterin de camper is het slaapgedeelte dat naar keuze is uitgevoerd met enkele bedden of een eilandbed, welke van het woongedeelte is afgescheiden door de was/toiletruimte. Boven de voorstoelen bevindt zich een tweepersoons hefbed. Dit seizoen is er ook de extra complete Dethleffs Globetrotter XLI Edition 90, die in gelimiteerde oplage wordt gebouwd.
Dethleffs Globetrotter XLI camper modeljaar 2021 Dethleffs Globetrotter XLI camper modeljaar 2021
Dethleffs Globetrotter XXL camper modeljaar 2021 Dethleffs Globetrotter XXL camper modeljaar 2021

Dethleffs Globetrotter XXL

De Globetrotter XXL is de alkoofversie van de Dethleffs Globetrotter campers. Wie een exclusieve camper zoekt die een gezin alle mogelijke ruimte biedt, heeft in de vorm van de Dethleffs Globetrotter XXL een camper die aan alle verwachtingen zal voldoen. Door de alkoof biedt de camper boven de cabine een extra ruime slaapplaats voor 2 personen, welke ideaal voor meereizende kinderen is. De camper is winterbestendig door de dubbele bodemconstructie en XPS-isolatie van de duurzame Lifetime-Plus opbouwtechniek. De standaarduitrusting is uiterst compleet terwijl het robuuste Iveco onderstel, met een dieselmotor van maar liefst 180 pk, voor uitstekende rij-eigenschappen zorgt.

ADVERTEREN!


Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen