Hymercar buscampers kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

De campers van Hymer behoren sinds jaar en dag tot de populairste campers. Het Duitse topmerk, dat in het Zuid-Duitse Bad Waldsee is gevestigd, heeft echter ook een compleet programma buscampers. De buscampers van Hymer worden onder de merknaam HymerCar op de markt gebracht.

HymerCar noviteiten 2021

De buscampers van HymerCar worden door Hymer aanvankelijk op basis van een Fiat Ducato gebouwd. Hymer bouwt echter ook HymerCar buscampers op een Mercedes Sprinter onderstel. Dat is de HymerCar Grand Canyon S. Nu Mercedes de Sprinter volledig heeft vernieuwd, is ook de Grand Canyon S buscamper vernieuwd. De HymerCar Free, een premium model buscamper die Hymer vorig modeljaar op basis van de Fiat Ducato presenteerde, heeft er een derde indeling bij gekregen.

Indelingen met en zonder badkamer

HymerCar heeft de verschillende modellen ingedeeld op grond van het chassis en de aanwezigheid van een badkamer. Wie geen badkamer nodig heeft, komt uit bij de HymerCar Sydney. Eveneens op basis van de Fiat Ducato, maar dan mét badkamer zijn de Ayers Rock, Grand Canyon, Sierra Nevada, Yellow Stone en Yosemite buscamper. Idem, maar dan op een Mercedes Sprinter onderstel is de Grand Canyon S. Het nieuwe topmodel Free is uiteraard ook voorzien van een badkamer.

 

NB: De buscampers van HymerCar worden sinds een paar jaar onder de naam merknaam Hymer verkocht. Zie daarom ook de pagina over Hymer buscampers.

Hymercar buscampers, modeljaar 2021


Meer informatie over HymerCar kampeerautos
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands HymerCar kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de HymerCar kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
3 resultaten

Hymercar Campers 2021 modellen

Hymercar Sydney camper modeljaar 2019
Hymercar Sydney camper modeljaar 2019

Hymercar Sydney

Het uitgangspunt van de HymerCar Sydney, die Hymer het vorige modeljaar presenteerde, is een compacte buscamper die ook prima voor dagelijks gebruik in kan worden gezet. De nieuwe Hymercar Sydney is namelijk gebouwd op basis van een Fiat Ducato met de korte wielbasis. De totale lengte van nog geen vijf meter maakt de camper wendbaar, bovendien past hij daardoor ook op bijna iedere parkeerplaats. Een ander sterk punt van de HymerCar Sydney is de flexibiliteit. De Sydney kan worden ingericht met drie, vier of eventueel zelfs vijf gehomologeerde zitplaatsen. Hij heeft maximaal drie slaapplaatsen. De meubels zijn, evenals de een aantal van de zitplaatsen, op een rail geplaatst en uitneembaar. Daardoor kunnen ook grote voorwerpen makkelijk worden meegenomen.

Hymercar Ayers Rock, Grand Canyon, Yellow Stone en Yosemite

Deze HymerCar buscampers worden ook gebouwd op basis van een Fiat Ducato. Ze zijn alle voorzien van vier gehomologeerde zitplaatsen. Hoewel ze standaard zijn uitgerust met twee slaapplaatsen, is het middels het optionele slaapdak mogelijk om vier slaapplaatsen in deze buscampers te realiseren. Verder zijn ze ook voorzien van een badkamer met vast cassettetoilet en een opklapbare wastafel. Alle bedden zijn voorzien van een uitgekiend comfortsysteem dat een goede nachtrust garandeert. Kopers hebben de keus uit maar liefst vier indelingen, met een dwarsbed of met enkele bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgebouwd.

Hymercar Ayers Rock, Grand Canyon, Yellow Stone en Yosemite camper modeljaar 2019
Hymercar Ayers Rock, Grand Canyon, Yellow Stone en Yosemite camper modeljaar 2019
Hymercar Grand Canyon S camper modeljaar 2019
Hymercar Grand Canyon S camper modeljaar 2019

Hymercar Grand Canyon S

Voor de mensen die een buscamper met een hoogstaand rijcomfort zoeken, heeft Hymer de HymerCar Grand Canyon S ontwikkeld. De nieuwe Mercedes Sprinter, waar deze buscamper op is gebouwd, beschikt over uitstekende rijeigenschappen en de allerlaatste veiligheidsvoorzieningen. De HymerCar Grand Canyon S biedt zitruimte voor vier personen en slaapgelegenheid voor twee personen. Optioneel kan er een slaapdak worden gemonteerd, waardoor er in totaal vier slaapplaatsen beschikbaar zijn. Omdat de carrosserie van de Mercedes Sprinter eigenlijk iets te smal is om een dwarsbed te kunnen plaatsen, heeft deze HymerCar buscamper daarom een paar verbredingen op raamhoogte van de carrosserie. Hierdoor kan de totale lengte van de buscamper tot ongeveer zes meter beperkt blijven.

Hymercar Free

Ook de HymerCar Free is vorig modeljaar op de markt gekomen. De Free is het nieuwe topmodel van HymerCar en biedt de kopers dan ook alles wat je van een topmodel buscamper kunt verwachten. Hymer bouwt hem op basis van de bekende Fiat Ducato. Standaard heeft hij twee slaapplaatsen, maar dat aantal kun je uitbreiden met het optionele slaapdak. De HymerCar Free heeft er in modeljaar 2021 een derde indelingen bij gekregen. De bestaande indelingen hebben een dwarsbed, badkamer en een zithoek achter de voorstoelen. De nieuwe, derde indeling wijkt daarvan af, deze heeft namelijk enkele bedden. Omdat deze in de lengte zijn geplaatst, moet de kleerkast achter de zitgroep wijken. In plaats daarvan heeft deze indeling een iets kleinere kast die tussen keuken en bed is geplaatst.

Hymercar Free camper modeljaar 2019
Hymercar Free camper modeljaar 2019
ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen