LMC campers kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

LMC campers zijn in Nederland wellicht wat minder bekend dan de caravans van dit traditionele Duitse merk. Toch rijden er in ons land heel wat LMC campers rond. Zoals de meest fabrikanten van recreatievoertuigen is LMC ooit begonnen met het bouwen van caravans. Sinds 1986 is LMC – de afkorting komt van “Lord Münsterland Caravan – ook campers gaan bouwen. De allereerste LMC camper was de succesvolle Liberty. Sindsdien is LMC het camperprogramma gestaag uit gaan breiden.

Het bedrijf is later ook caravans en campers voor TEC gaan bouwen maar sinds 2013 worden alle producten uitsluitend onder de merknaam LMC verkocht. De LMC campers en caravans bevinden zich over het algemeen in het middensegment en kenmerken zich door een tijdloos design, een moderne bouwwijze en een bovengemiddelde kwaliteit

Leveringsprogramma LMC campers

LMC had vroeger een heel omvangrijk assortiment campers maar men heeft het leveringsprogramma de laatste jaren beperkt tot alleen die modellen waar het merk het meest succesvol mee is. Daarom bestond het assortiment nog niet zo lang geleden alleen nog maar uit halfintegraal campers. Twee jaar geleden haalde LMC de laatste alkoof campers uit het programma. Ook het vroegere topmodel Explorer is uit het programma verdwenen, en daarmee ook de integraal campers van LMC. Maar de Duitse caravan- en camperproducent is weer begonnen met het bouwen van buscampers. Daar was LMC een aantal jaren geleden mee gestopt. Maar gezien de enorm gestegen vraag naar buscampers – ook bij de doelgroep van LMC – heeft LMC ook die weer in het programma opgenomen.

LMC Camper modellen 2022

Hoewel LMC nog niet zo lang geleden met de Element een nieuw instapmodel introduceerde, is die serie vervangen door de Tourer. Daarnaast heeft men de Cruiser gehandhaafd en is er dus ook een serie buscampers bijgekomen, de LMC Innovan. Als gevolg van deze wijzigingen bestaat het leveringsprogramma van LMC in modeljaar 2022 uit de volgende series:

  • – Tourer (instapmodel, 8 indelingen waarvan 4 met hefbed)
  • – Cruiser T (halfintegraal, 2 indelingen)
  • – Cruiser V (compacte halfintegraal camper, 1 indeling)
  • – Innovan (buscamper, 3 indelingen)

 

Er zijn bij de LMC campers van modeljaar 2022 in totaal veertien indelingen beschikbaar, waarvan de meeste tot de Tourer-serie behoren. Eigenlijk zijn er van de Tourer maar vier indelingen, ware het niet dat LMC van iedere indelingsvariant ook een Lift-versie met hefbed in het assortiment heeft opgenomen. Bij de Cruiser- modellen, waarbij de T voor ‘Teil Integriert’ oftewel halfintegraal en de ‘V’ voor ‘Van’ staat, zijn er drie indelingen. De Cruiser T-serie kreeg vorig seizoen twee geheel nieuwe indelingen. De compacte Cruiser V-serie is in modeljaar 2022 in slechts één indeling verkrijgbaar terwijl de LMC Innovan buscampers in drie indelinfsvarianten worden aangeboden.

Vochtbestendige, duurzame opbouw

LMC introduceerde een aantal jaren geleden als één van de eerste camperbouwers een houtvrije, vochtbestendige en extra duurzame techniek voor de opbouw. Deze LLT-techniek zorg niet alleen voor een betere waterdichtheid en levensduur van de opbouw, maar ook voor een aanzienlijke besparing van het gewicht. In combinatie met diverse andere gewichtsbesparende technieken zorgt dit voor een echte lichtgewicht bouwwijze. Campers met een MTM van maximaal 3500 kilo hebben hierdoor ook nog voldoende laadvermogen als je er met het hele gezin mee op vakantie wilt.


Meer informatie over Lmc kampeerautos
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Lmc kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Lmc kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
110 resultaten
110 resultaten
Pagina
van 10
Sorteren op:
Pagina
van 10

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen