LMC campers kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

LMC campers zijn in Nederland wellicht wat minder bekend dan de caravans van dit traditionele Duitse merk, maar er rijden in ons land toch heel wat LMC campers rond. LMC is, zoals de meest fabrikanten van recreatievoertuigen, ooit begonnen met het bouwen van caravans. Maar, sinds 1986 bouwt LMC ook campers. Na het eerste model, de LMC Liberty, breidde de in het Duitse Sassenberg gevestigde fabrikant zijn assortiment campers gestaag uit.

Leveringsprogramma

Maar LMC heeft het leveringsprogramma de laatste jaren beperkt tot alleen die modellen waar het merk het meest succesvol mee is. Het assortiment bestaat in modeljaar 2021 daarom uitsluitend uit half integraal campers. LMC haalde vorig modeljaar, toen het eerdere instapmodel Breezer werd vervangen door de Element, de laatste alkoof campers uit het programma. Met het verdwijnen van het vroegere topmodel Explorer zijn ook de integraal campers uit het LMC-programma verdwenen. Bovendien LMC is een aantal jaren geleden gestopt met de bouw van buscampers. Dat laat LMC over aan de andere merken van de Erwin Hymer Group, waar ook LMC al lange tijd deel van uitmaakt. De eerdere uitrustingsvarianten (Comfort, Passion en Premium) zijn ook vervallen.

LMC Camper modellen 2021

Als gevolg hiervan bestaat het leveringsprogramma van LMC bestaat in modeljaar 2021 uit drie series: het instapmodel Element en daarboven de Cruiser T (half integraal) en Cruiser V (compacte half integraal modellen). Er zijn in totaal acht indelingen beschikbaar, waarvan de meeste tot de Element-serie behoren.

Noviteiten LMC Campers modeljaar 2021

De Element-serie, die LMC vorig jaar introduceerde, wordt dit seizoen uitgebreid van twee naar vijf indelingen. Hiermee is het dus een complete serie geworden. Daarboven hebben we de Cruiser T-modellen, waarbij de T voor ‘Teil Integriert’ oftewel half integraal staat. De Cruiser T-serie model 2021 bestaat uit twee geheel nieuwe indelingen. Verder is er nog de Cruiser V-serie, waarbij de ‘V’ voor ‘Van’ staat. Dit is een heel compact ontworpen half integraal camper die in modeljaar 2021 in slechts één indeling alsmede een actiemodel verkrijgbaar is.

Vochtbestendige, duurzame opbouw

De Duitse caravan- en camperproducent LMC heeft een aantal jaren geleden als één van de eerste camperbouwers een houtvrije, vochtbestendige en extra duurzame techniek voor de opbouw geïntroduceerd. Deze LLT-techniek zorg niet alleen voor een betere waterdichtheid en levensduur van de opbouw, maar ook voor een aanzienlijke besparing van het gewicht. In combinatie met diverse andere gewichtsbesparende technieken zorgt dit voor een echte lichtgewicht bouwwijze. Campers met een MTM van maximaal 3500 kilo hebben hierdoor ook nog voldoende laadvermogen als je er met het hele gezin mee op vakantie wilt.

LMC Campers – Modellen 2021


Meer informatie over LMC kampeerautos
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands LMC kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de LMC kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
84 resultaten
84 resultaten
Pagina
van 7
Sorteren op:
Pagina
van 7

LMC Campers 2021 modellen

LMC Element camper modeljaar 2021 LMC Element camper modeljaar 2021

LMC Element

De LMC Element is het nieuwe instapmodel onder de LMC campers. Het Duitse campermerk omschrijft de nieuwe Element-serie als jong, flexibel en dynamisch. De nieuwe instapserie werd in modeljaar 2020 uitgebracht en wordt dit seizoen uitgebreid tot vijf indelingen. Met deze betaalbare campers richt LMC zich op mensen die jong van hart zijn, bijvoorbeeld kleine gezinnen die zich verheugen op zorgeloze tochten met een hoogwaardige camper. Alle LMC Element campers hebben een stahoogte van 2,12 m en zijn voorzien van een GFK-dak en -vloer. Verder kenmerkt de LMC Element zich door een groot aantal slimme details zoals een oversized deur, verlengde buitenspiegels en een groot panoramaraam.

LMC Cruiser T

Door alle wijzigingen kun je stellen dat ook de LMC Cruiser T-serie in feite helemaal nieuw is. In het interieur zien we warm beukenhout meubeldecor, een stoffering die bestaat uit een combinatie van leer en stof en fraaie indirecte verlichting. De LMC Cruiser T is in seizoen 2021 verkrijgbaar in slechts twee indelingen. De bijna zeven meter lange T662 G heeft een zogenaamd Variobad, een compacte badkamer waarbij douche en toilet in één ruimte zijn ondergebracht. Verder heeft deze inrichting achter enkele bedden die je samen kunt voegen. De grotere T732 G is voorzien van een Raumbad met separate douche en toilet.
LMC Cruiser T camper modeljaar 2021 LMC Cruiser T camper modeljaar 2021
LMC Cruiser V camper modeljaar 2021 LMC Cruiser V camper modeljaar 2021

LMC Cruiser V

De LMC Cruiser V is een heel compacte half integraal camper. Deze combineert de voordelen van een buscamper (compact en wendbaar) met die van een half integraal camper (ruimte). Dit seizoen is de LMC Cruiser V eigenlijk maar in één indeling leverbaar, namelijk de V 646 G. Deze camper heeft net als zijn grotere broers enkele bedden die je samen kunt voegen alsmede een Variobad. Daarnaast is er dit seizoen ook een speciaal jubileummodel, de V 643 G. Deze camper heeft dezelfde indeling maar een extra complete uitrusting.

ADVERTEREN!


Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen