Pössl campers kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De Pössl buscampers behoren al vele jaren tot de populairste modellen in hun segment. Het Duitse merk Pössl is in de ongeveer 30 jaar van zijn bestaan uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste buscamper merken. De naamsbekendheid van Pössl is onder de Duitse camperaars zelfs zo groot, dat de merknaam Pössl daar min of meer synoniem voor ‘buscamper’ is geworden.

Veelzijdige buscampers

Pössl heeft een omvangrijk leveringsprogramma buscampers in de meest uiteenlopende soorten en maten. Het uitgangspunt van oprichter Peter Pössl was een buscamper die ook geschikt zou zijn voor dagelijks gebruik. Die filosofie hanteert Pössl nog steeds. Een buscamper die je niet alleen tijdens de vakantie gebruikt, maar ook voor een dagje uit, om spullen mee te vervoeren of als mobiel kantoor. Daarnaast staat Pössl bekend om haar “made in Germany” kwaliteit en de vele doordachte details en innovaties.

Pössl buscampers modeljaar 2022

Vroeger besteedde Pössl de bouw van de buscampers helemaal uit. De modellen waren toen verdeeld in een D- en een H-lijn. De D-modellen van Pössl werden bij Dethleffs gebouwd, terwijl de H-modellen door camperbouwer Heinrich werden gemaakt. Dat is voor een groot deel nog steeds zo maar Pössl heeft nu ook een eigen fabriek in Vielbrunn. Daar bouwt Pössl bijvoorbeeld de gehele lijn Summit buscampers. Ook heeft Pössl een samenwerkingsverband met Capron, waar ook de campers van Carado en Sunlight vandaan komen. In modeljaar 2022 is het modellenpalet van Pössl groter dan ooit. Pössl biedt steeds meer keuzes op het gebied van buscampers, Naast de populaire Roadcruiser, Roadcamp-R en natuurlijk de 2Win zien we ook de prijswinnende Summit modellenreeks. Ook heeft Pössl niet zo lang geleden de Trenta aan het programma toegevoegd. Dit modeljaar is er een uitbreiding in de Summit-reeks.

Noviteiten 2022-modellen Pössl

Pössl heeft de laatste tijd steeds meer de focus gelegd op het creëren van een open leefruimte, die doet denken aan die van een grotere integraal camper. Dit nieuwe principe kunnen we onder anderen terugvinden in de Pössl 2Win S Plus en de Trenta 600.

Dit seizoen presenteert Pössl de nieuwe Summit 540 Shine, een compacte tweepersoons camper met een flexibele zitgroep en een slimme opbergmogelijkheid. De  Summit 540 Shine campingbus heeft drie vaste zitplaatsen: de draaibare voorstoelen en daarachter in plaats van een tweezits zitbank een enkele zitplaats. Als er een extra zitplaats nodig kan deze eenvoudig worden toegevoegd en ook weer verwijderd. De tafel kan, indien hij niet nodig is, tegen de wand worden opgeklapt. De nieuwe Multiroof opbergplank boven de cabine is een open opbergvak dat indien nodig tot aan het plafond kan worden opgeklapt.

Omdat het buscamper-programma van Pössl zo omvangrijk is, hebben we alleen de populairste en nieuwste buscampers van Pössl in ons overzicht opgenomen, die via de Nederlandse importeur verkrijgbaar zijn.


Meer informatie over Possl kampeerautos
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Possl kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Possl kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
74 resultaten
74 resultaten
Pagina
van 7
Sorteren op:
Pagina
van 7
ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen