Adria caravan kopen: de nieuwe 2024 modellen

Adria is van oorsprong een Sloveens camper- en caravanmerk. Sinds een paar jaar maakt het onderdeel uit van de Franse Trigano Group. Maar het merk heeft haar eigen identiteit behouden. Ook in modeljaar 2024 zien we een breed pallet aan modellen. In alle maten en prijsklassen kunt u een Adria caravan kopen. Van de sportieve compacte en nog steeds uiterst hippe Action tot aan de Astella. Die laatste is echt een luxe hotelkamer op wielen.  

Een Adria caravan kopen is nu ook mogelijk voor bezitters van een elektrische auto. Nieuw voor modeljaar 2024 is namelijk de superlichte Aviva Lite. Deze lichtgewicht blijft onder de 700 kilo eigen gewicht. En dat is wel zo prettig voor de accu van uw elektrische auto. Maar ook kleine auto’s op benzine of diesel zullen geen moeite hebben met deze nieuwe telg uit de Adria familie. U leest er meer over onder het kopje Adria Aviva onderaan deze pagina.

Bekijk hier alle Adria caravans.

Adria caravan kopen: de 2024-modellen

Een Adria caravan kopen is voor modeljaar 2024 kiezen uit de volgende series: Action, Aviva, Altea, Adora, Alpina en Astella. De Aviva is het instapmodel van Adria. Deze is er nu ook als superlichtgewicht Aviva Lite. Dan volgen de compacte en nog steeds hippe Action, de lichtgewicht Altea, het verkoopsucces de Adora, de vierseizoenscaravan Alpina, en de zeer luxe en grote Astella.

Behalve de nieuwe Aviva Lite is het modellenaanbod van Adria over modeljaar 2024 hetzelfde gebleven. Uiteraard zijn er vernieuwingen en verbeteringen aangebracht voor het nieuwe jaar.

 • Aviva
  Het caravan programma van Adria begint bij de Aviva, het instapmodel van Adria. De Adria Aviva is wat eenvoudiger qua uitvoering en heeft een wat compacter formaat, maar biedt uiteraard wel de vertrouwde Adria-kwaliteit. Ideaal voor kampeerders die een compacte, lichtgewicht caravan zoeken en belang hechten aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nieuw voor modeljaar 2024 is de Adria Aviva Lite. Deze heeft een leeggewicht van nog geen 700 kilo. Daarmee kan hij ook prima achter kleinere en elektrische auto’s.
 • Action
  Daarna komt de sportieve en nog steeds uiterst hippe Adria Compact. Een opvallend, gestroomlijnde caravan voor sportief ingestelde kampeerders. Ondanks de sportieve vorm en compacte afmetingen hoef je in de Adria Compact niets aan comfort in te leveren. De goede stroomlijn en het lage gewicht maken hem ook voor kleinere auto’s geschikt.
 • Altea
  De Adria Altea was ooit de goedkoopste serie caravans maar is nu uitgegroeid tot een serie betaalbare allround gezinscaravans. De Adria Altea is vernieuwd, waarbij Adria gebruik maakt van de modernste technieken, materialen en bouwmethoden. Hij werd afgelopen seizoen niet voor niets ANWB Caravan van het Jaar.
 • Adora
  De Adria Adora serie voor modeljaar 2024 valt op door smalle led-achterlichten. Deze hoogwaardige serie is verkrijgbaar in een groot aantal indelingen. Hij combineert hoogwaardig comfort met een complete uitrusting. De Adria Adora is niet voor niets al jaren een van de populairste caravanseries van het Sloveense merk.
 • Alpina
  De Alpina is het topmodel van Adria. Deze premium-serie is gebouwd naar Scandinavische standaarden. Extra isolatie zorgt ervoor dat u er warmpjes bij zit. Daarvoor zorgt ook de Alde verwarming inclusief vloerverwarming.
 • Astella
 • En dan is er nog de bijzondere Adria Astella. Een superluxe hotelkamer op wielen. Een caravan om neer te zetten op die ene perfecte plek. Te gebruiken als vakantiehuis, maar ook achter de auto te hangen. Volgens Adria een caravan voor wie durft te dromen.

Indelingen

De caravans van Adria staan bekend om een aantal interessante praktische zaken, zoals de ‘Smart’ keukens met verlichte achterwand, de uitgekiende ‘Ergo’-badkamers in hotelstijl en panoramische ramen. Het programma van Adria telt in modeljaar 2024 weer een groot aantal verschillende modellen en indelingen. Dit seizoen zijn er in totaal 42 verschillende Adria caravans verkrijgbaar, welke zijn verdeeld over zes series.

Noviteiten Adria caravans modeljaar 2024

Vorig jaar was de vernieuwde Adria Altea het nieuwtje. Voor modeljaar 2024 is dat de superlichte Adria Aviva Lite. Met een eigengewicht van nog geen 700 kilo is hij prima te trekken door kleine en ook elektrisch aangedreven auto’s. Wilt u een Adria caravan kopen, bekijk dan hieronder op uw gemak de verschillende modellen.

 

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen


Meer informatie over Adria caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Adria caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Adria caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen