Adria caravans kopen; nieuwe 2023 modellen of tweedehands

Adria caravans behoort ook in modeljaar 2023 tot de populairste caravanmerken in Nederland. Ooit begon Adria als bouwer van caravans in het lage en betaalbare prijssegment. Door de jaren heen heeft Adria haar gamma caravans voortdurend vernieuwd, verbeterd en uitgebreid. Ook heeft Adria campers in het programma opgenomen.

Zo groeide Adria groeide uit tot een alom gerespecteerde fabrikant met caravans en campers in nagenoeg alle prijssegmenten, van betaalbaar tot exclusief. Het Sloveense caravanmerk is een paar jaar geleden overgenomen door de Franse Trigano Group. Daarbij is afgesproken dat Adria haar eigen identiteit volledig zou behouden en dat is inderdaad nog steeds het geval.


Meer informatie over Adria caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Adria caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Adria caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
320 resultaten
320 resultaten
Pagina
van 27
Sorteren op:
Pagina
van 27

Adria caravans 2023-modellen

In modeljaar 2023 zijn de Adria caravans ingedeeld in de volgende series: Action, Aviva, Altea, Adora, Alpina en Astella. De ‘normale’ caravans van Adria zijn het instapmodel Aviva, gevolgd door de Altea en sportieve Action en de topmodellen Adora en Alpina, waarbij de laatste bij uitstek geschikt is voor kamperen in winterse omstandigheden.

Qua modelreeksen is het caravanprogramma van Adria dus ongewijzigd, vergeleken met voorgaande jaren. Uiteraard heeft Adria wel de nodige vernieuwingen en verbeteringen aan de caravans van modeljaar 2023 toegevoegd.

 • Aviva
  Het caravan programma van Adria begint bij de Aviva, het instapmodel van Adria. De Adria Aviva is wat eenvoudiger qua uitvoering en heeft een wat compacter formaat, maar biedt uiteraard wel de vertrouwde Adria-kwaliteit. Ideaal voor kampeerders die een compacte, lichtgewicht caravan zoeken en belang hechten aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
 • Action
  Daarna komt de sportieve Adria Compact. Een opvallend, gestroomlijnde caravan voor sportief ingestelde kampeerders. Ondanks de sportieve vorm en compacte afmetingen hoef je in de Adria Compact niets aan comfort in te leveren. De goede stroomlijn en het lage gewicht maken hem ook voor kleinere auto’s geschikt.
 • Altea
  De Adria Altea was ooit de goedkoopste serie caravans maar is nu uitgegroeid tot een serie betaalbare allround caravans. Dit kampeerseizoen is de Adria Altea geheel vernieuwd, waarbij Adria gebruik maakt van de modernste technieken, materialen en bouwmethoden.
 • Adria
  Daarboven komt de Adria Adora. Deze hoogwaardige serie is verkrijgbaar in een groot aantal indelingen. Hij combineert hoogwaardig comfort met een complete uitrusting. De Adria Adora is niet voor niets al jaren een van de populairste caravanseries van het Sloveense merk.
 • Alpina
  De Alpina is het topmodel van Adria. Deze hoogwaardige serie caravans is gebouwd naar Scandinavische standaarden en biedt een tijdloos design, uitstekende isolatie en een riante standaarduitrusting. De Adria Alpina is ook geschikt om in de winter mee te kamperen en is dus echt een caravan voor de meest veeleisende kampeerders.
 • Astella
  Tenslotte een bijzonder caravanmodel. Nog niet zo lang geleden voegde Adria namelijk de vooruitstrevende en prijswinnende Astella caravan aan het programma toe. Deze caravan, waarmee je overigens gewoon kunt rijden, heeft wel wat weg van een combinatie tussen een chalet, stacaravan en tiny house. Hij biedt een zee aan ruimte en een hoge mate aan comfort, gecombineerd met een modern interieurdesign.

Indelingen

Ook in modeljaar 2023 behoren de Adria caravans tot de populairste caravanmerken in Nederland. De caravans van Adria staan onder meer bekend om een aantal interessante praktische zaken, zoals de ‘Smart’ keukens met verlichte achterwand, de uitgekiende ‘Ergo’-badkamers in hotelstijl en panoramische ramen. Het programma van Adria telt in modeljaar 2023 weer een groot aantal verschillende modellen en indelingen. Dit seizoen zijn er in totaal 41 verschillende Adria caravans verkrijgbaar, welke zijn verdeeld over zes series. Daarmee is het caravanprogramma van Adria iets groter geworden dan voorgaand modelseizoen, toen er 40 verschillende indelingen bij de Adria caravans waren.

Noviteiten Adria caravans modeljaar 2023

Ook in modeljaar 2023 heeft Adria een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Vorig seizoen hebben alle series –  de Astella uitgezonderd – nieuwe graphics aan de buitenzijde gekregen. Ook kreeg de Adria Alpina toen een opfrisbeurt. Sinds vorig seizoen kunnen de Alpina- en Adora-modellen optioneel ook met het ‘Mach’-besturingssysteem worden geleverd. Daarmee kunnen gebruikers allerhande zaken zoals het drinkwaterpeil, de verlichting, verwarming, airco en zelfs de temperatuur van de koelkast via de smartphone opvragen én regelen. Met ingang van vorig seizoen zijn de Adria caravans ook uitgerust met een verbeterd drinkwatersysteem.

De grote noviteit van modeljaar 2023 is de geheel vernieuwde Adria Altea. Deze serie betaalbare caravans van Adria krijgt een volledig nieuw interieur en exterieur, alsmede een lichtgewicht AL-KO chassis. Het moderne AL-KO Vario X chassis zorgt voor een aanzienlijke gewichtsbesparing. De opbouw van de Adria Altea is van glasvezel versterkt kunststof (GFK) gemaakt, met gladde wanden. De achterwand is volledig nieuw en in het interieur zien we een eigentijdse, huiselijk sfeer waarbij veel aandacht is besteed aan comfort en praktische elementen.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen