Adria caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De Adria caravans van modeljaar 2022 zijn ingedeeld in de volgende series: Action, Aviva, Altea, Adora, Alpina en Astella. Ook in modeljaar 2022 behoren de Adria caravans tot de populairste caravanmerken in Nederland. Adria is ooit begonnen als bouwer van caravans in het lage prijssegment. Door de jaren heen heeft het Sloveense merk haar gamma voortdurend vernieuwd, verbeterd en uitgebreid. Adria groeide zo uit tot een alom gerespecteerde fabrikant met caravans en campers in nagenoeg alle prijssegmenten, van betaalbaar tot exclusief. Het Sloveense caravanmerk is een paar jaar geleden overgenomen door de Franse Trigano Group. Daarbij is afgesproken dat Adria haar eigen identiteit volledig zou behouden en dat is inderdaad het geval.

Adria 2022-modellen

De vooruitstrevende en prijswinnende Adria Astella caravan, die vorig modeljaar aan het programma is toegevoegd, vinden we ook nu nog in het programma terug. Deze caravan, waarmee je overigens gewoon kunt rijden, heeft wel wat weg van een tiny house. De ‘normale’ caravans van Adria zijn het instapmodel Aviva, gevolgd door de Altea en sportieve Action en de topmodellen Adora en Alpina, waarbij de laatste bij uitstek geschikt is voor kamperen in winterse omstandigheden.

Indelingen

Ook in modeljaar 2022 behoren de Adria caravans tot de populairste caravanmerken in Nederland. De caravans van Adria staan onder meer bekend om een aantal interessante praktische zaken, zoals de ‘Smart’ keukens met verlichte achterwand, de uitgekiende ‘Ergo’-badkamers in hotelstijl en panoramische ramen. Het programma van Adria telt in modeljaar 2022 weer een groot aantal verschillende modellen en indelingen. Dit seizoen zijn er in totaal 40 verschillende Adria caravans verkrijgbaar, welke zijn verdeeld over zes series. Daarmee is het caravanprogramma van Adria iets groter geworden dan voorgaand seizoen, toen er 37 verschillende indelingen bij de Adria caravans waren.

Noviteiten Adria modeljaar 2022

Ook in modeljaar 2022 heeft Adria een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Alle series – behalve de Astella hebben onlangs bijvoorbeeld nieuwe graphics aan de buitenzijde gekregen en de Alpina- en Adora-modellen kunnen nu ook met het ‘Mach’-besturingssysteem worden geleverd. Daarmee kunnen zaken zoals het drinkwaterpeil, de verlichting, verwarming, airco en zelfs de temperatuur van de koelkast via de smartphone worden opgevraagd en geregeld.

De Sloveense fabrikant geeft de Alpina-serie een opfrisbeurt. De serie moet de kloof tussen de Adora en Astella overbruggen en behoort tot de topmodellen van Adria. Alle caravans zijn in het nieuwe seizoen ook uitgerust met een verbeterd watersysteem. Verder heeft Adria twee nieuwe indelingen bij de Adora caravans geïntroduceerd (573PT en 613 UL).


Meer informatie over Adria caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Adria caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Adria caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
225 resultaten
225 resultaten
Pagina
van 19
Sorteren op:
Pagina
van 19
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen