Carado caravan kopen; nieuwe modellen of tweedehands

De Carado caravans zijn afkomstig uit de nog vrij nieuwe Capron fabriek in Neustadt. Carado is één van de zogenaamde ‘budgetmerken’ van de Erwin Hymer Group. Wie op zoek is naar een nieuwe Carado caravan zullen we teleur moeten stellen. Carado maakt met ingang van modeljaar 2018 helaas geen caravans meer.

Carado caravan kopen, modellen 2017:


Meer informatie over Carado caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Carado caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Carado caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
3 resultaten

Een Carado caravan kopen nieuw is dus niet meer mogelijk. Carado richt zich namelijk sinds de zomer van 2017 uitsluitend op de bouw van campers. Omdat hiervoor de volledige productiecapaciteit benodigd is, heeft men de productie van de Carado caravans moeten staken. Dat is best wel jammer. Want de caravans van Carado zijn prima caravans die tegen een zeer concurerrende prijs werden aangeboden.

Jong gebruikte Carado caravan kopen

De laatste gebouwde Carado caravans zijn van modeljaar 2017. Mogelijk staan er in de showroom van de dealers nog enkele jong gebruikte Carado caravans van dat modeljaar. Uiteraard hebben de dealers er ook nog een aardig aantal oudere gebruikte Carado caravans te koop. Als we de ervaringen van bezitters van een Carado caravan mogen geloven krijg je heel veel caravan voor weinig geld. U heeft nooit het gevoel in een budgetmerk onderweg te zijn. Dat zou moederbedrijf Erwin Hymer nooit over zijn kant laten gaan. De caravans boden veel interieurruimte en hadden desondanks een laag eigen gewicht. Er waren verschillende indelingen, waaronder ook met stapelbedden voor de grotere gezinnen. Wie overweegt een Carado caravan te kopen kiest voor een prima kwaliteit-prijsverhouding.

Carado caravan modeljaar 2018
Carado caravan modeljaar 2018

Carado Model 2017

Foto’s van de laatste geproduceerde modellen Carado caravans, uit modeljaar 2017

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen