Dethleffs caravan kopen; nieuwe 2024 modellen of tweedehands

Dethleffs heeft als motto ‘een vriend van de familie’. Met de vele verschillende series en indelingen kunt u dat letterlijk nemen. Een Dethleffs caravan kopen is een zeer ruime keus aan indelingen hebben. Want het ruime aanbod van modeljaar 2024 bevat zeker weten ook de Dethleffs die perfect bij uw (gezins)situatie past. Van een prima caravan voor een prettige prijs tot aan een zeer rijk uitgerust topexemplaar. Het merk is er trots op de uitvinder van de caravan te zijn. Want al in 1931 werd de eerste caravan in Allgäu gebouwd. Dethleffs, dat onderdeel uitmaakt van de Erwin Hymer Group, bestaat in 2024 precies 60 jaar. De nodige jubileumacties zullen dat feest luister bijzetten.  

 


Meer informatie over Dethleffs caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Dethleffs caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Dethleffs caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
382 resultaten
382 resultaten
Pagina
van 32
Sorteren op:
Pagina
van 32

Een Dethleffs caravan kopen is een caravan voor het hele gezin aanschaffen

Dethleffs is een Duitse caravanproducent die altijd veel aandacht besteedt aan kamperende gezinnen. Dethleffs bouwt van oudsher veel caravans met kinderkamers en stapelbedden. Het caravanprogramma van Dethleffs is omvangrijk. Een Dethleffs caravan kopen wil dan ook zeggen dat u ruim de keus heeft. Dethleffs breidde recent uit met twee nieuwe series, de Aero en Beduin Scandinavia.. Maar er verdwenen ook een paar caravanseries. Zo nam Dethleffs bijvoorbeeld niet zo lang geleden afscheid van de Generation caravans.

Zowel de Aero als Beduin zijn namen die we ook in het verleden bij de Duitse fabrikant zagen. Wat dat betreft gaat de historie van het merk Dethleffs ook heel ver terug. De Dethleffs Aero caravan is bijvoorbeeld ontwikkeld ter ere van het 90-jarig jubileum van Dethleffs. Een mooie mijlpaal. De Beduin Scandinavia caravans zijn overigens het nieuwe topmodel bij de Dethleffs. Deze serie caravans moet zowel de Generation als de al eerder uit het programma gehaalde Exclusiv vervangen.

De Dethleffs 2024 indelingen

Dat betekent dat de Dethleffs caravans in modeljaar 2024 in de volgende series leverbaar zijn: c’joy, c’go, Aero, Camper, AvantGarde, Nomad en Beduin Scandinavia. Daarnaast zijn er van de c’Go en Aero dus ook de speciale ‘Up’-versies met een hefbed verkrijgbaar.

 • c’Joy
  De Dethleffs c’joy, het instapmodel bij de caravans van Dethleffs, kwam een aantal jaren geleden op de markt en is een moderne en behoorlijk compleet uitgeruste caravan. De c’joy heeft een hoog laadvermogen en de relatief smalle opbouw en bestaat voor een groot deel uit hagelbestendig GFK. Voor modeljaar 2024 zijn er vijf indelingen. Dat zijn de 410 LK, 420 QSH, 460 LE,  480 FSH en de 480 QLK.
 • c’Go en c’Go Up
  Ook de Dethleffs c’Go is een betaalbare, hoogwaardig gebouwde caravan met een lichtgewicht bouwwijze. De c’Go heeft een modern interieur met frisse tinten. Dankzij de uitgebreide veiligheidsuitrusting en compacte bouwwijze is de Dethleffs c’Go uistekend geschikt als tourcaravans. Hij is verkrijgbaar in diverse praktische indelingen met onder anderen een dwarsbed, een frans bed, enkele bedden en met stapelbed. Met de toevoeging Up is hij voorzien van een ruimtebesparend hefbed. De c’Go is er in zes verschillende indelingen. Dat zijn de 415 QL, 475 EL, 475 FR, 495 FR, 495 QSK en de 565 FMK.
 • Aero en Aero Up
  De Dethleffs Aero caravan is een fris gelijnd model voor jonge en ‘jonggebleven’ kampeerders. Met de Aero richt Dethleffs zich op jongere, prijsbewuste caravanners die prijs stellen op bijzonder interieur met individuele indelings- en uitrustingsmogelijkheden. Zij hebben bij de Aero de keus uit verschillende stofferingen en andere individuele mogelijkheden. Met de toevoeging Up heeft de Sero een handig hefbed aan boord. Er zijn maar liefst 8 verschillende indelingen. Dat zijn de 410 QS, 470 EL, 470 FR, 470 FSK, 490 QSK, 500 QSK, 510 ER en 520 ER.

De populaire Dethleffs Camper en rijk uitgeruste Nomad

 • Camper
  De Dethleffs Camper is een zeer succesvolle serie caravans in het middensegment, met een grote keus aan indelingen, zowel voor stellen als gezinnen. Daarmee is de Dethleffs Camper een zeer aantrekkelijke caravan voor iedereen die een redelijk geprijsde maar kwalitatief hoogwaardige en compleet uitgeruste caravan zoekt. Hij heeft een modern interieur en is leverbaar in een groot aantal indelingen, waaronder diverse met kinderkamer. Het zijn er voor modeljaar 2024 twaalf. Het zijn de 460 RL, 470 ER, 470 FR, 500 QSK, 510 ER, 510 LE, 530 FSK, 540 QMK, 550 ESK, 560 FMK, 650 FMK en de 730 FKR.
 • Nomad
  De Dethleffs Nomad is een serie caravans voor veeleisende kampeerders die, zoals de naam al doet vermoeden, er graag op uit trekken. Dethlefss Nomad caravans zijn hoogwaardige toercaravans met een omvangrijke uitrusting en diverse stijlvolle detailoplossingen in het hogere middensegment. Kopers van een Dethleffs Nomad caravan hebben de keus uit een groot aantal indelingen, die voornamelijk zijn bedoeld voor reizende paren. Voor modeljaar 2024 is er keus uit 13 verschillende indelingen. Dat zin de Nomad 460 EL, 470 FR, 490 BLF, 490 EST, 510 ER, 510 LE, 520 ELT, 530 DR, 560 FMK, 560 RET, 650 RQT, 730 FKR en de 760 DR.

De speciale Dethleffs Avantgarde en comfortabele Beduin Scandinavia

 • Avantgarde
  De Dethleffs Avantgarde caravans nemen een bijzondere plaats in het caravanprogramma van Dethleffs in. Als basis voor de Dethleffs Avantgarde caravans dienen voertuigen van het type Camper of Nomad, welke zijn voorzien van het speciale Avantgarde uitrustingspakket. Dit pakket is zo omvangrijk dat deze caravans hierdoor naar een hoger niveau getild worden. Vandaar dat Dethleffs ervoor koos om de Avantgarde als aparte serie caravans te beschouwen, ook al is deze in slechts twee indelingen verkrijgbaar. Het zijn de Nomad en Camper 460 EL en 510 LE.
 • Beduin Scandinavia
  De Beduin caravans zijn na een afwezigheid van een paar jaar weer terug bij Dethleffs. Ze hebben nu de naam Beduin Scandinavia gekregen, waarmee ze zelfs het topmodel van Dethleffs zijn geworden. Die naam danken ze aan het feit dat ze in typisch ‘Scandinavische’ indelingen verkrijgbaar zijn, en ook uitermate geschikt zijn om in vier seizoenen mee te kamperen. Er zijn 10 verschillende indelingen verkrijgbaar in seizoen 2024. Het zijn de Beduin Scandinavia 540 QMK, 550 BET, 550 RD, 550 SE, 590 RK, 650 RE, 650 RFK, 670 BET, 690 BQT en de 740 BFK,

Noviteiten Dethleffs caravan modeljaar 2024

Vorig seizoen kreeg de c’Joy, het instapmodel bij de Dethleffs caravans een facelift. Het interieur van de Dethleffs c’Joy kreeg geheel nieuwe kleuren in het interieur en ook het exterieur kreeg een kleine facelift. Bij de Aero-serie kwamen er drie nieuwe indelingen bij, alle met hefbed. Deze nieuwe Aero Up-modellen zijn uiteraard ideaal voor gezinnen. De nieuwe indelingen heten Aero Up 460, Aero Up 530 ER en Aero Up 530 KR. Een Dethleffs caravan kopen is kiezen voor een vriend van de familie.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen