Dethleffs caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Dethleffs caravans zijn er in ontzettend veel soorten, maten en indelingen. Er is bij Dethleffs dus meer dan genoeg keus op het gebied van caravans. Het traditionele Duitse merk heeft altijd al een heel uitgebreid programma caravans gehad. Nog niet zo lang geleden breidde het Duitse topmerk het programma uit met nog twee nieuwe series. In modeljaar 2021 zien we de Generation, wat net als de c’go Spring Edition min of meer er een actiemodel was, niet meer terug. Maar Dethleffs introduceert voor seizoen 2021 weer twee nieuwe series. De Dethleffs Aero komt in het programma ter ere van het 90-jarig jubileum van Dethleffs, de Beduin Scandinavia vervangt zowel de Generation als de Exclusiv en wordt het nieuwe topmodel.

Dethleffs caravans in modeljaar 2021

Dat betekent dat de Dethleffs caravans model 2021 uit de volgende series bestaat: Coco, c’joy, c’go, c’go Up!, Aero, Camper, AvantGarde, Nomad en Beduin Scandinavia. In totaal zijn de Dethleffs caravans in modeljaar 2021 leverbaar in maar liefst 59 indelingen, dat zijn er meer dan ooit. De meest omvangrijke series zijn de Camper en Nomad, deze zijn verkrijgbaar in respectievelijk 17 en 16 indelingen.

Noviteiten Dethleffs caravans

De Duitse caravan- en camperfabrikant Dethleffs neemt opnieuw de bekende Beduin-serie in het programma op. Deze serie heet nu Beduin Scandinavia en wordt het nieuwe topmodel van Dethleffs. Vroeger bevond de Beduin zich in het hogere middensegment, met het verdwijnen van de Exclusiv zal de Beduin Scandinavia ongetwijfeld ook een hoger segment moeten bedienen.

Ook de Aero is nieuw in het caravanprogramma van Dethleffs. Dethleffs had vroeger al een serie caravans met de naam ‘Aero’ in het programma gehad. Toen was de Dethleffs Aerowas een sportieve en dynamische caravan. De nieuwe Dethleffs Aero is een jubileummodel, ter ere van het 90-jarig jubileum van Dethleffs. Nu is het een modern gelijnd model waarmee de Duitse caravanfabrikant zich richt op ‘jonge en jonggebleven’ kampeerders en heeft een bijzonder interieur.

Uiteraard zijn er nog meer innovaties in de bestaande modellenreeks van Dethleffs. Zo krijgen de caravans uit de Camper-serie een geheel nieuw interieur. Daarnaast heeft Dethleffs de ‘kinderkamer’ in de modellen een upgrade gegeven. Verder zal de Nomad-serie in het nieuwe seizoen het uiterlijk van de Generation-caravans overnemen en ook een nieuwe keuken krijgen.

Dethleffs caravans, modellen 2021


Meer informatie over Dethleffs caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Dethleffs caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Dethleffs caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
273 resultaten
273 resultaten
Pagina
van 23
Sorteren op:
Pagina
van 23

Dethleffs Caravans 2021 modellen

Dethleffs Coco caravan modeljaar 2021 Dethleffs Coco caravan modeljaar 2021

Dethleffs Coco

De Coco is een van de meest bijzondere caravans in het programma van Dethleffs. Niet alleen omdat Coco een opvallende verschijning is. Natuurlijk onderscheidt de Coco zich duidelijk van de andere Dethleffs caravans door de vorm, met een sterk rondlopend vlak op de neus en een verticale achterzijde. Maar het meest bijzondere aan de Dethleffs Coco is de innovatieve bouwwijze waarmee een heleboel gewicht wordt bespaard. Zowel het concept als de productiemethode staan in het teken van gewichtsbesparing, functionaliteit, multifunctionaliteit en design. De Dethleffs Coco heeft een 'lounge-indeling' en is sinds een paar jaar in een beperkte oplage in productie genomen.

Dethleffs c'joy

De Dethleffs c’joy mag dan wel het instapmodel bij Dethleffs wezen, maar daarmee krijgen de kopers een moderne en allesbehalve karig uitgeruste caravan. De c’joy is het instapmodel van Dethleffs, dat een aantal jaren geleden op de markt kwam en ook in modeljaar 2021 de basis van het Dethleffs programma vormt. De c’joy heeft een hoog laadvermogen en de opbouw bestaat voor een groot deel uit hagelbestendig GFK. Bovendien is de Dethleffs c’joy licht en smal. Daardoor kan hij door bijna alle auto’s worden getrokken, ook met rijbewijs B. Die compacte afmetingen maken de Dethleffs c’joy ook ideaal om mee rond te trekken.
Dethleffs c'joy caravan modeljaar 2021 Dethleffs c'joy caravan modeljaar 2021
Dethleffs c'go caravan modeljaar 2021 Dethleffs c'go caravan modeljaar 2021

Dethleffs c'go

Wie iets meer eisen stelt, zal in de Dethleffs c’go niet snel teleurgesteld zijn. Ook dit is een hoogwaardig gebouwde caravan met een lichtgewicht bouwwijze. Ook hier zien we een modern interieur met frisse tinten. De c’go is voorzien van een uitgebreide veiligheidsuitrusting voor veilig reizen en kamperen. Dethleffs heeft de c’go modellen uitgerust met fris getinte stofferingen. De Dethleffs c’go caravans zijn leverbaar in diverse praktische indelingen met onder anderen een dwarsbed, een frans bed en enkele bedden. Ook zijn er drie ‘kinderkamer’-indelingen met stapelbed.

Dethleffs c’go up!

In navolging van Bürstner en LMC heeft ook Dethleffs caravans met een hefbed in het assortiment opgenomen. Dit concept sluit natuurlijk ook uitstekend aan bij de slogan “Vriend van de familie” van Dethleffs. De Duitse fabrikant koos hiervoor als basis de c’go up, een moderne en betaalbare serie caravans die dankzij het hefbed nog aantrekkelijker voor kamperende gezinnen is geworden. De Dethleffs c’go up is vooralsnog in twee indelingen verkrijgbaar. De c´go up 465 KR heeft zes slaapplaatsen, de 525 KR heeft er zeven. Beide indelingen zijn 230 cm breed en 271 cm hoog. Ze zijn iets hoger zijn uitgevoerd dan de standaard c’go en hebben dan ook een riante stahoogte.
Dethleffs c’go up! caravan modeljaar 2021 Dethleffs c’go up! caravan modeljaar 2021
Dethleffs Aero caravan modeljaar 2021 Dethleffs Aero caravan modeljaar 2021

Dethleffs Aero

De Dethleffs Aero - ontwikkeld ter ere van het 90-jarig jubileum – is een fris gelijnd model voor jonge en jonggebleven kampeerders en heeft een naar eigen zeggen uitzonderlijk interieur. Dethleffs richt zich met de Aero op jongere, prijsbewuste caravanners die prijs stellen op individuele indelings- en uitrustingsmogelijkheden. Bij de Aero heeft de koper naast drie verschillende stofferingen ook een groot aantal individuele mogelijkheden. De Aero biedt naast een goede prijs-kwaliteitverhouding ook veel individuele mogelijkheden. Het interieurdesign is een van de grootste troeven van de Aero. En dit modeljaar zijn de nieuwe Dethleffs Aero-modellen extra compleet dankzij het bijzonder uitgebreide 90-jarig jubileumpakket.

Dethleffs Camper

Voor Nederlandse caravanners zal de naam iets anders doen vermoeden, maar de Dethleffs Camper is wel degelijk een caravan. De Dethleffs Camper is bovendien een zeer succesvolle lijn caravans in het middensegment. Er is een grote keus aan indelingen, zowel voor stellen als gezinnen. Daarmee is de Dethleffs Camper een zeer aantrekkelijke caravan voor iedereen die een redelijk geprijsde maar kwalitatief hoogwaardige en compleet uitgeruste caravan zoekt. In modeljaar 2021 zijn de Dethleffs Camper caravans in maar liefst 12 indelingen leverbaar en hebben ze een geheel nieuw interieur gekregen.
Dethleffs Camper caravan modeljaar 2021 Dethleffs Camper caravan modeljaar 2021
Dethleffs AvantGarde caravan modeljaar 2021 Dethleffs AvantGarde caravan modeljaar 2021

Dethleffs AvantGarde

De Dethleffs Avantgarde begon als een speciale uitvoering van de 460 EL-indeling. Dit jaar is er een indeling bijgekomen. Alleen de 510 LE is uitsluitend als AvantGarde-variant van de Nomad leverbaar. Bij de 460 LE kunnen kopers nog steeds kiezen voor een Camper of Nomad basisvoertuig. Naast de royaal uitgeruste standaarduitvoering met o.a. het AL-KO-chassis en stabilisator, de stabiele uitdraaisteunen, het hagelbestendiger GFK dak, het serviceluik, de boiler, de krachtige Truma kachel met ringverwarming, het Airplus ventilatiesysteem en de ergonomische EvoPoreHRC matrassen, hebben deze caravans ook het speciale luxe Avantgarde pakket. Het totale prijsvoordeel bedraagt ongeveer 4.000 euro.

Dethleffs Nomad

Dethleffs heeft de Nomad vorig modeljaar ingrijpend vernieuwd. Aan de binnenzijde is volgens Dethleffs toen niets hetzelfde gebleven. Je zou zeggen dat er dit jaar dan niet veel meer te doen is dan het zetten van de puntjes op de i. Maar de ontwerpers van Dethleffs hebben toch diverse verbeteringen aan de keuken van de Nomad doorgevoerd. Ook aan de buitenzijde van de Dethleffs Nomad zijn er de nodige wijzigingen. Zo krijgt de Nomad het exterieurdesign van de vroegere Generation-caravans.
Dethleffs Nomad caravan modeljaar 2021 Dethleffs Nomad caravan modeljaar 2021
Dethleffs Beduin Scandinavia caravan modeljaar 2021 Dethleffs Beduin Scandinavia caravan modeljaar 2021

Dethleffs Beduin Scandinavia

Na een afwezigheid van een paar jaar is de Beduin terug bij Dethleffs. Onder de nieuwe naam Beduin Scandinavia is het zelfs het topmodel van de Duitse fabrikant geworden. De Dethleffs Beduin Scandinavia is heel goed geschikt om in vier seizoenen te kamperen. Zo is hij voorzien van een uitstekende isolatie, standaard warmwaterverwarming en elektrische vloerverwarming. Verder heeft hij een elegant Scandinavisch interieur met natuurlijke houtlook en een riante standaarduitrusting. Aan de buitenzijde herken je hem aan de gladde beplating van de zijwanden, fraaie trapeziumvormige ramen en chique achterbumper. De Beduin Scandinavia is verkrijgbaar in zeven ‘Scandinavische’ indelingen, waarvan twee geheel nieuw.
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen