Dethleffs caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Dethleffs caravans zijn er in ontzettend veel soorten, maten en indelingen. Er is bij Dethleffs meer dan genoeg keus op het gebied van caravans. Het traditionele Duitse merk heeft altijd al een heel uitgebreid programma caravans gehad. Een paar jaar geleden breidde Dethleffs het programma zelfs uit met twee nieuwe series.

Maar er verdwenen ook een paar caravanseries. Vorig seizoen nam Dethleffs bijvoorbeeld afscheid van de Generation. De series die Dethleffs vorig kampeerseizoen introduceerde waren de Aero en Beduin Scandinavia. De Dethleffs Aero caravan is ontwikkeld ter ere van het 90-jarig jubileum van Dethleffs. Verder introduceerde men toen dus ook de Beduin Scandinavia caravans. Deze serie is het nieuwe topmodel bij de Dethleffs caravans en moet zowel de Generation als de Exclusiv vervangen.

Dethleffs caravans modeljaar 2022

Dat betekent dat de Dethleffs caravans in modeljaar 2022 in de volgende series leverbaar zijn: c’joy, c’go, c’go up!, Aero, Camper, AvantGarde, Nomad en Beduin Scandinavia. Ook dit jaar zijn de Detheffs caravans in een groot aantal indelingen verkrijgbaar. Het caravanprogramma van Dethleffs is wat je noemt veelomvattend. Het bestaat in modeljaar 2022 uit maar liefst 60 indelingen, nog iets meer dan vorig seizoen, toen het er al meer dan ooit waren. De meest omvangrijke series zijn de Camper en Nomad, deze zijn verkrijgbaar in respectievelijk 12 en 13 indelingen. Helaas is de moderne, lichte Dethleffs Coco uit het programma verdwenen.

Noviteiten 2022-modellen Dethleffs caravans

Nadat Dethleffs de afgelopen seizoen heel wat wijzigingen doorvoerde, doet de Duitse caravan- en camperfabrikant het bij de 2022-modellen wat rustiger aan. Dethleffs zoekt het dit jaar duidelijk in de kleine verbeteringen en enkele wijzigingen bij de indelingen. De kern van het programma van de Dethleffs caravans wordt als vanouds gevormd door de Camper, die een sterke positie in het middensegment inneemt. Maar ook de meer betaalbare series zoals de c’joy en de c’go doen het steeds beter bij Dethleffs. De Beduin-serie was vroeger een vaste waarde in het programma van Dethleffs. Vorig seizoen keerde die na een korte afwezigheid in de vorm van de Beduin Scandinavia. Omdat de Exclusiv uit het programma is gehaald, is de Beduin Scandinavia voortaan het topmodel van de Dethleffs caravans.

Ook de vorig seizoen geïntroduceerde Aero verdient speciale aandacht. Vroeger had Dethleffs ook al een serie caravans met de naam ‘Aero’ in het programma. Omdat de nieuwe Dethleffs Aero ter ere van het 90-jarig jubileum van Dethleffs is ontwikkeld, heeft men bewust voor een naam uit het verleden gekozen. Toen was de Dethleffs Aero een sportieve en dynamische caravan. Tegenwoordig is de Aero een modern gelijnd model waarmee de Duitse caravanfabrikant zich richt op ‘jonge en jonggebleven’ kampeerders en heeft een bijzonder interieur.


Meer informatie over Dethleffs caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Dethleffs caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Dethleffs caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
344 resultaten
344 resultaten
Pagina
van 29
Sorteren op:
Pagina
van 29
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen