Dethleffs caravans kopen; nieuwe 2023 modellen of tweedehands

Dethleffs caravans zijn te koop in ontzettend veel soorten, maten en indelingen. De Dethleffs caravans bieden dus meer dan genoeg keus, zowel qua uitvoering, formaat als indelingen. Het traditionele Duitse merk heeft altijd al een heel uitgebreid programma caravans gehad. Van betaalbaar tot exclusief, Dethleffs caravans bieden voor ieder wat wils.

Echte familiecaravans

Dethleffs is een van de weinige caravanproducenten die altijd veel aandacht besteedt aan het kamperen met gezinnen. Ook in de periodes dat caravans vooral werden gebruikt door reizende paren, had Dethleffs relatief veel caravans met kinderkamers en stapelbedden in het programma. En in de huidige tijd, waarin ook de gezinnen het kamperen weer ontdekt hebben, zijn de caravans van Dethleffs uiteraard in nog veel meer familie-indelingen te verkrijgen. Dethleffs mag zich wat dat betreft met recht een “vriend van de familie” noemen.

Dethleffs caravans 2023-modellen

Het caravanprogramma van Dethleffs is wat je noemt omvangrijk. Dethleffs breidde het een paar jaar geleden zelfs nog uit met twee nieuwe series. Maar er verdwenen ook een paar caravanseries. Zo nam Dethleffs bijvoorbeeld niet zo lang geleden afscheid van de Generation caravans. De series die Dethleffs nog niet zo lang geleden introduceerde, waren de Aero en Beduin Scandinavia.

Zowel de Aero als Beduin zijn namen die we ook in het verleden bij de Duitse fabrikant zagen. Wat dat betreft gaat de historie van het merk Dethleffs ook heel ver terug. De Dethleffs Aero caravan is bijvoorbeeld ontwikkeld ter ere van het 90-jarig jubileum van Dethleffs. Een mooie mijlpaal. De Beduin Scandinavia caravans zijn overigens het nieuwe topmodel bij de Dethleffs. Deze serie caravans moet zowel de Generation als de al eerder uit het programma gehaalde Exclusiv vervangen.

Dat betekent dat de Dethleffs caravans in modeljaar 2023 in de volgende series leverbaar zijn: c’joy, c’go, Aero, Camper, AvantGarde, Nomad en Beduin Scandinavia. Daarnaast zijn er van de c’Go en Aero dus ook de speciale ‘Up’-versies met een hefbed verkrijgbaar.

 • c’Joy
  De Dethleffs c’joy, het instapmodel bij de caravans van Dethleffs, kwam een aantal jaren geleden op de markt en is een moderne en behoorlijk compleet uitgeruste caravan. De c’joy heeft een hoog laadvermogen en de relatief smalle opbouw bestaat voor een groot deel uit hagelbestendig GFK.
 • c’Go
  Ook de Dethleffs c’Go is een betaalbare, hoogwaardig gebouwde caravan met een lichtgewicht bouwwijze. De c’Go heeft een modern interieur met frisse tinten. Dankzij de uitgebreide veiligheidsuitrusting en compacte bouwwijze is de Dethleffs c’Go uistekend geschikt als tourcaravans. Hij is verkrijgbaar in diverse praktische indelingen met onder anderen een dwarsbed, een frans bed, enkele bedden en met stapelbed.
 • Aero
  De Dethleffs Aero caravan is een fris gelijnd model voor jonge en ‘jonggebleven’ kampeerders. Met de Aero richt Dethleffs zich op jongere, prijsbewuste caravanners die prijs stellen op bijzonder interieur met individuele indelings- en uitrustingsmogelijkheden. Zij hebben bij de Aero de keus uit verschillende stofferingen en andere individuele mogelijkheden en uit een groot aantal indelingen.
 • c’Go Up en Aero Up
  Dit zijn speciale uitvoeringen voor kamperende gezinnen. De zogenaamde Up-uitvoeringen van de Dethleffs c’Go en Aero hebben namelijk een hefbed boven de zitgroep. Hierdoor hebben deze caravans ondanks de compacte afmetingen relatief veel slaapplaatsen.
 • Camper
  De Dethleffs Camper is een zeer succesvolle serie caravans in het middensegment, met een grote keus aan indelingen, zowel voor stellen als gezinnen. Daarmee is de Dethleffs Camper een zeer aantrekkelijke caravan voor iedereen die een redelijk geprijsde maar kwalitatief hoogwaardige en compleet uitgeruste caravan zoekt. Hij heeft een modern, recentelijk geheel vernieuwd interieur en is leverbaar in een groot aantal indelingen, waaronder diverse met kinderkamer.
 • Nomad
  De Dethleffs Nomad is een serie caravans voor veeleisende kampeerders die, zoals de naam al doet vermoeden, er graag op uit trekken. Dethlefss Nomad caravans zijn hoogwaardige toercaravans met een omvangrijke uitrusting en diverse stijlvolle detailoplossingen in het hogere middensegment. Kopers van een Dethleffs Nomad caravan hebben de keus uit een groot aantal indelingen, die voornamelijk zijn bedoeld voor reizende paren.
 • Avantgarde
  De Dethleffs Avantgarde caravans nemen een bijzondere plaats in het caravanprogramma van Dethleffs in. Als basis voor de Dethleffs Avantgarde caravans dienen voertuigen van het type Camper of Nomad, welke zijn voorzien van het speciale Avantgarde uitrustingspakket. Dit pakket is zo omvangrijk dat deze caravans hierdoor naar een hoger niveau getild worden. Vandaar dat Dethleffs ervoor koos om de Avantgarde als aparte serie caravans te beschouwen, ook al is deze in slechts twee indelingen verkrijgbaar.
 • Beduin Scandinavia
  De Beduin caravans zijn na een afwezigheid van een paar jaar weer terug bij Dethleffs. Ze hebben nu de naam Beduin Scandinavia gekregen, waarmee ze zelfs het topmodel van Dethleffs zijn geworden. Die naam danken ze aan het feit dat ze in typisch ‘Scandinavische’ indelingen verkrijgbaar zijn, en ook uitermate geschikt zijn om in vier seizoenen mee te kamperen.

Indelingen

Ook dit jaar zijn de Detheffs caravans in een groot aantal indelingen verkrijgbaar. Het caravanprogramma van Dethleffs is wat je noemt veelomvattend. Het bestaat in modeljaar 2023 uit maar liefst 61 indelingen, nog iets meer dan vorig seizoen, toen het er al meer dan ooit waren. De meest omvangrijke series zijn de Camper en Nomad, deze zijn verkrijgbaar in respectievelijk 12 en 13 indelingen. Het topmodel van Dethleffs, de Beduin Scandinavia, is overigens ook in 10 indelingen verkrijgbaar

Noviteiten Dethleffs caravans modeljaar 2023

Nadat Dethleffs afgelopen seizoen qua wijzigingen en noviteiten wat rustiger aan deed, is er dit jaar juist heel veel nieuws bij Dethleffs. Zo krijgt de c’Joy, het instapmodel bij de Dethleffs caravans, in modeljaar 2023 een facelift. Het interieur van de Dethleffs c’Joy krijgt geheel nieuwe kleuren in het interieur en ook het exterieur krijgt een kleine facelift. Ook breidt Dethleffs het Aero-assortiment uit met drie nieuwe indelingen, alle met hefbed. Deze nieuwe Aero Up-modellen zijn uiteraard ideaal voor gezinnen. De nieuwe indelingen heten Aero Up 460, Aero Up 530 ER en Aero Up 530 KR.


Meer informatie over Dethleffs caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Dethleffs caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Dethleffs caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
433 resultaten
433 resultaten
Pagina
van 37
Sorteren op:
Pagina
van 37
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen