Elddis caravan kopen; de 2024 modellen of tweedehands

Een Elddis caravan kopen is kiezen uit 5 series. In modeljaar 2024 bestaat het modellenpalet van Elddis uit 5 ranges: De Explore, de Avante, Affinity, Crusader en Buccanneer. De Explore serie is de kleinste Elddis caravan.

De Buccanneer is voor modeljaar 2024 deels alleen nog op bestelling leverbaar. De Engelse fabrikant Elddis richt zich op het middelste- en hogere prijssegment. De Elddis 2024 modellen zijn overwegend erg comfortabel en compleet uitgevoerd.

 

Elddis caravans, modellen 2024

 


Meer informatie over Elddis caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Elddis caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Elddis caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
30 resultaten
30 resultaten
Pagina
van 3
Sorteren op:
Pagina
van 3

Een Elddis caravan kopen is kiezen voor exclusieve, hoogwaardige caravan

Een Elddis caravan kopen is kiezen voor Engelse kwaliteit. Het exclusieve karakter van een Elddis caravan kenmerkt zich in de geheel schroefloze- en houtloze opbouw. Ook het veelvuldige toepassen van binnenvering in de kussens kenmerkt het hoge niveau. Ook de vloeistofverwarming die in veel modellen terug te vinden is draagt hieraan bij.  De hoogwaardige, smaakvolle afwerking met luxe materialen maakt dat deze caravans een trouw koperspubliek weten te trekken in het thuisland.

Elddis Explore

Van deze serie is er slechts één indeling beschikbaar. Dat is de Elddis Explore 422. Hij is licht van gewicht en elke centimeter interieurruimte is gebruikt. De keuken is een eindkeuken in hoekopstelling. Tegenover de deur de toiletruimte/doucherumte. De Elddis Explore is uitgerust met underfloor verwarming en een boiler voor warm water. De Elddis Explore is met zijn  925 kilo eigengewicht door vrijwel elke auto te trekken. Hij meet in de breedte slechts 2,18 meter. Hij heeft twee slaapplaatsen.

 

elfdis caravan kopen explorer

 

 

Elddis Avante

De populairste serie van Elddis is de Avanté. Een sterke, lichtgewicht caravan met een Panoramic Sky-Scape raam dat zorgt voor een prachtige lichtinval. In modeljaar 2024 zal de Avante leverbaar zijn in 3 indelingen. Kleinste van de drie is de Elddis Avantè 454 (zie foto). Het uitschuifbare eilandbed in de Avanté 550/554 is redelijk recent. U kunt het bed overdag één handbeweging inschuiven en heeft er in één keer 50 centimeter bewegingsruimte bij. De Avanté 2022 modellen zijn standaard uitgevoerd met het ATC systeem, een AKS 3004 stabilisatorkoppeling en schokbrekers.

 

Elddis caravan kopen avante

 

 

Elddis Affinity

Elddis heeft de 2022 modellen van de Affinity voorzien van een nieuwe striping en andere graphics. Ook zijn de zijramen zijn groter. In het interieur zien we een nieuw Walnut houtdecor. De mooie lichtinval van het Sky Scape panoramaraam wordt nog eens versterkt door het nieuwe ‘Stargazer’ dakraam dat vanaf het Sky Scape doorloopt tot het eerstvolgende dakluik bij de keuken. In modeljaar 2022 is de Elddis Affinity leverbaar in 5 verschillende indelingen.

Elddis Affinity caravan modeljaar 2018
Elddis Affinity caravan modeljaar 2018
Elddis Crusader caravan modeljaar 2018
Elddis Crusader caravan modeljaar 2018

Elddis Crusader

Eem Elddis caravan kopen met de meeste luxe? De Crusader is ook in modeljaar 2024 het topmodel van het Elddis programma. Elddis heeft de modellen van de Crusader recent een nieuw ABS front gegeven. Ook de voorramen en de klep van de disselbak alsmede de rangeergrepen zijn recent vernieuw. Ook de Crusader is leverbaar met het inschuifbare eilandbed. De badkamer is voorzien van nieuwe accessoires. In modeljaar 2024 zal de Elddis Crusador in Nederland uitsluitend in de ‘Aurora’ indeling worden geleverd.

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen