Elddis caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

In modeljaar 2022 bestaat het modellenpalet van Elddis uit 5 ranges: de Avante, Affinity, Crusader, Explore en Buccanneer. Die laatste serie is deels alleen nog op bestelling leverbaar. De Engelse fabrikant Elddis richt zich op het middelste- en hogere prijssegment. De Elddis 2022 modellen zijn overwegend erg comfortabel en compleet uitgevoerd.

Exclusieve, hoogwaardige caravans

Het exclusieve karakter van een Elddis caravan kenmerkt zich in de geheel schroefloze- en houtloze opbouw, het veelvuldige toepassen van binnenvering in de kussens, de vloeistofverwarming die in veel modellen terug te vinden is en in de hoogwaardige, smaakvolle afwerking met luxe materialen.

Elddis caravans, modellen 2022

 


Meer informatie over Elddis caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Elddis caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Elddis caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
19 resultaten
19 resultaten
Pagina
van 2
Sorteren op:
Pagina
van 2

Elddis Caravans 2022 modellen

Elddis Avante caravan modeljaar 2018 Elddis Avante caravan modeljaar 2018

Elddis Avante

De populairste serie van Elddis is de Avanté. Een sterke, lichtgewicht caravan met een Panoramic Sky-Scape raam dat zorgt voor een prachtige lichtinval. In modeljaar 2022 zal de Avante leverbaar zijn in 4 indelingen. Het uitschuifbare eilandbed in de Avanté 550/554 is nieuw voor modeljaar 2022. U kunt het bed overdag één handbeweging inschuiven en heeft er in één keer 50 centimeter bewegingsruimte bij. De Avanté 2022 modellen zijn standaard uitgevoerd met het ATC systeem, een AKS 3004 stabilisatorkoppeling en schokbrekers.

Elddis Affinity

Elddis heeft de 2022 modellen van de Affinity voorzien van een nieuwe striping en andere graphics. Ook zijn de zijramen zijn groter. In het interieur zien we een nieuw Walnut houtdecor. De mooie lichtinval van het Sky Scape panoramaraam wordt nog eens versterkt door het nieuwe ‘Stargazer’ dakraam dat vanaf het Sky Scape doorloopt tot het eerstvolgende dakluik bij de keuken. In modeljaar 2022 is de Elddis Affinity leverbaar in 5 verschillende indelingen.
Elddis Affinity caravan modeljaar 2018 Elddis Affinity caravan modeljaar 2018
Elddis Crusader caravan modeljaar 2018 Elddis Crusader caravan modeljaar 2018

Elddis Crusader

De Crusader is ook in modeljaar 2022 het topmodel van het Elddis programma. Elddis heeft de 2022 modellen van de Crusader een nieuw ABS front gegeven. Ook de voorramen en de klep van de disselbak alsmede de rangeergrepen zijn nieuw. Ook de Crusader is leverbaar met het inschuifbare eilandbed. De badkamer is bij de 2022 modellen voorzien van nieuwe accessoires. In modeljaar 2022 zal de Elddis Crusador in Nederland uitsluitend in de ‘Aurora’ indeling worden geleverd.
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen