Eriba caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De allereerste Eriba caravans werden al meer dan 60 jaar geleden gebouwd door Erwin Hymer. Dat feit werd onlangs groots gevierd, waarbij de klanten konden profiteren een aantal extra compleet uitgeruste jubileummodellen. Ondertussen worden de Eriba Touring caravans wereldwijd aangeboden. Nu de Erwin Hymer Group, waar Eriba onder valt, een Amerikaanse eigenaar heeft, worden daar namelijk ook Eriba caravans verkocht. Dat zijn dan wel de wat grotere modellen, die door Eriba speciaal zijn aangepast voor de Amerikaanse markt.

Maar ook de moderne versie van de Touring – de Feeling-serie – alsmede de Nova-caravans hebben hun weg naar klanten in alle Europese landen gevonden. De Eriba caravans hebben een ijzersterke reputatie, opgebouwd door het vaak originele en doordachte design en de hoogwaardige kwaliteit.

Noviteiten modeljaar 2022

Vorig seizoen kwam er in verband met de ontwikkelingen op de Amerikaanse markt ook in Europa kwam er een groter, daarvan afgeleid van de Eriba Touring uit, de Eriba Touring 820. Ook is de Eriba Living, het instapmodel dat niet zo heel lang geleden aan het programma is toegevoegd, vorig modeljaar weer uit het programma verdwenen. Dat geldt trouwens ook voor de Eriba Exciting caravans. Wel heeft Eriba ook een nieuwe indeling in de Eriba Nova-serie uitgebracht. De nieuwe Nova 565 kenmerkt zich door zijn ongewone carrosseriebreedte van 2,40 meter, die een compromis vormt tussen rijden en wonen.

Eriba 2022 modellen

Het programma van Eriba bestaat in modeljaar 2022 in feite uit de Touring, Feeling en Nova modellen. De Eriba Touring-serie is onderverdeeld in de klassieke Touring-serie en de grote ‘Amerikaanse’ Touring 820. Ter ere van het 60-jarig jubileum is de Eriba Touring ook verkrijgbaar in een ’60 Edition’ alsmede twee heuse vintage-uitvoeringen, de Rockabilly en OceanDrive. De Eriba Nova is onderverdeeld in de Nova Light en de ‘normale’ Nova.

Verder is er dit seizoen ook een actiemodel bij Eriba, de Nova Delight, welke is gebaseerd op de populaire Nova Light. Deze caravan is zeer compleet uitgerust tegen een zeer scherpe prijs.


Meer informatie over Eriba caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Eriba caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Eriba caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
359 resultaten
359 resultaten
Pagina
van 30
Sorteren op:
Pagina
van 30
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen