Fendt caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De Fendt caravans zijn in modeljaar 2022 als vanouds verkrijgbaar in de bekende series Saphir, Bianco Selection, Bianco Activ, Tendenza, Opal en Diamant. De caravans van het Duitse kwaliteitsmerk worden ook in Nederland steeds populairder. Qua verkoopaantallen behoren de Fendt caravans in Nederland sinds een paar jaar zelfs tot de populairste caravanmerken.

Fendt Caravan is gevestigd in het Duitse Mertingen. De Duitse caravanfabrikant nam vanwege de flink gestegen verkopen onlangs zelfs nog een derde productielijn in gebruik. Gezien het succes laat Fendt de opbouw van het programma caravans meestal nagenoeg ongewijzigd. Het uiterlijk van de verschillende series Fendt caravans is redelijk gelijk. Het grootste verschil is dan ook in het interieur te vinden. Verder focust Fendt voortdurend op het nog verder verbeteren van de caravans.

Fendt caravanmodellen modeljaar 2022

De 2022-caravanmodellen van Fendt Caravan bestaan uit de bekende en vertrouwde modellen Saphir, Bianco, Tendenza, Opal en Diamant. De Bianco-caravans zijn ook in modeljaar 2022 leverbaar in de varianten Selection en Activ. Het voornaamste onderscheid tussen de afzonderlijke series van Fendt Caravan bestaat naast de uitrusting vooral uit het meubeldecor en de stoffering. Fendt is qua design zeer consequent. Vandaar de verschillende caravanmodellen van Fendt een homogeen design hebben.

Indelingen Fendt caravans 2022-modellen

Daarnaast zijn er ook de nodige verschillen qua indeling. De Fendt caravans zijn in modeljaar 2022 verkrijgbaar in maar liefst 34 verschillende indelingen.  Nadat er vorig seizoen door het vervallen van de Bianco Emotion een flink aantal indelingen is afgevallen, voegt Fendt er dit seizoen weer een aantal toe.

Zo voegt Fendt aan de Bianco Activ-serie de 465 SFH, 550 SD en 560 SKM indeling toe. Bij de Fendt Bianco Selection zien we dat seizoen de 550 SKM is toegevoegd. De keus bij de Opal-serie is dit seizoen iets kleiner geworden, omdat de Opal 465 SFH uit het programma is verdwenen. Verder wordt de Diamant 650 SG vervangen door de nieuwe 650 SGD indeling met extra grote badkamer.

Noviteiten Fendt caravans model 2022

Ondanks het grote succes zit Fendt allesbehalve stil. Zo is de Diamant, die sinds een paar jaar het topmodel van Fendt is, vorig kampeerseizoen geheel vernieuwd. Ook heeft Fendt vorig jaar een nieuwe huisstijl doorgevoerd. Hiervoor moest Fendt het exterieur van alle caravanmodellen aanpassen. Ook voerde Fendt vorig seizoen een groot aantal verbeteringen door. In modeljaar 2022 zijn er ook diverse vernieuwingen. Zo heeft Fendt de behuizing van de luifel verbeterd en zijn er nieuwe lichtmetalen velgen geselecteerd voor de Tendenza, Opal en Diamant. Praktisch is ook de nieuwe voortentlamp, die in verschillende lichtstanden kan worden ingesteld.


Meer informatie over Fendt caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Fendt caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Fendt caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
642 resultaten
642 resultaten
Pagina
van 54
Sorteren op:
Pagina
van 54
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen