Hobby caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Ook in modeljaar 2021 bestaat het programma van Hobby Caravans uit zes series. Het programma begint als vanouds met de sportieve, compacte Ontour. Daarna volgen de populaire De Luxe alsmede de sportieve variant De Luxe Edition. Wie nog meer comfort en luxe wil, kan kiezen voor de topmodellen Excellent, Prestige of Premium. Een belangrijke kernwaarde van Hobby is het ‘all inclusive’ aspect: alle Hobby caravans zijn compleet uitgevoerd. En uiteraard kunnen de klanten van Hobby, nog steeds ’s werelds grootste bouwer van caravans, vertrouwen op een caravan van goede kwaliteit.

2021 Modellen Hobby

Het instapmodel van Hobby is de Ontour, een compacte toercaravan die uitstekend geschikt is voor trekkende caravanners. De Hobby De Luxe is in Nederland al vele jaren één van de populairste caravanmodellen. Deze biedt eigenlijk alles wat de gemiddelde caravanner zich maar kan wensen. De Hobby De Edition-serie is de sportieve variant van de De Luxe-serie. Meer veeleisende kampeerders kunnen ook kiezen voor de nog luxueuzere en completere Excellent, Prestige of het topmodel van Hobby, de Premium.

Noviteiten modeljaar 2021

In modeljaar 2021 focust Hobby met haar caravans als vanouds op gezelligheid en design. Deze twee eigenschappen zijn net zo nauw verbonden met Hobby als de goede prijs-kwaliteitverhouding. In het seizoen 2021 kenmerken de Hobby caravans zich door lichte lijnen en een modern kleurenschema. Samengevat is het ontwerp van de nieuwe Hobby caravans Scandinavisch, licht en modern. Het vernieuwde exterieur van alle modellen (behalve de Premium) heeft duidelijke structuren, lichte lijnen en een trendy kleurenschema dat het automotive karakter onderstreept.

Er zijn ook nieuwe Dometic dakluiken en ook de optionele 14-inch aluminium velgen zijn nieuw. Verder krijgen de caravans een Knott KS 25 anti-torsiekoppeling in plaats van het eerdere Winterhoff-model. Ook heeft Hobby de serviceluiken groter gemaakt. De Hobby Excellent en Prestige zijn helemaal vernieuwd. Deze krijgen een modern interieur dat gepaard gaat met veel opbergruimte en een gezellige sfeer.

Indelingen

De Hobby caravans zijn in modeljaar 2021 verkrijgbaar in totaal 59 indelingen. Kopers hebben bij Hobby dus echt alle keus. Ook zijn er in seizoen 2021 een aantal nieuwe indelingen. Zo zien we in de Excellent-serie de nieuwe 460 SL die op koppels is gericht, alsmede de grote 650 UFf tandemasser met queensbed.

Hobby caravans, modellen 2020:


Meer informatie over Hobby caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Hobby caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Hobby caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
673 resultaten
673 resultaten
Pagina
van 57
Sorteren op:
Pagina
van 57

Hobby Caravans 2021 modellen

Hobby Ontour caravan modeljaar 2021 Hobby Ontour caravan modeljaar 2021

Hobby Ontour

De Hobby Ontour is alweer een aantal jaren het instapmodel van de Duitse caravanfabrikant. Ondanks de aantrekkelijke aanschafprijs is dit dankzij de ‘all-inclusive’ filosofie van Hobby een behoorlijk compleet uitgeruste caravan. De Hobby Ontour model 2021 is verkrijgbaar in vier indelingen welke alle maximaal 2,20 m breed zijn. De afgelopen seizoenen heeft Hobby de Ontour flink opgewaardeerd en een geheel nieuwe achterzijde gegeven. De Ontour van modeljaar 2021 heeft een nieuw exterieur met een lichte kleurstelling en moderne lijnen. Het interieur van de Ontour heeft veel weg van de Hobby De Luxe caravans maar uiteraard worden er voor de Ontour andere meubeldecors en stofferingen toegepast.

Hobby De Luxe

De Hobby De Luxe caravans behoren in Nederland al vele jaren tot de populairste caravanmodellen. Dat zal ook in modeljaar 2021 het geval zijn want dankzij het nieuwe, frisse uiterlijk ziet de Hobby De Luxe er beter uit dan ooit. Gebleven zijn de complete ‘all-inclusive’ uitrusting en de enorme keus uit indelingen. De Hobby De Luxe model 2021 is verkrijgbaar in maar liefst 18 indelingen. Veel van die indelingen zijn uitstekend geschikt voor gezinnen. Er zijn in de Hobby De Luxe-serie ook indelingen voor grote gezinnen. De 515 HKU en de 515 UHL hebben dankzij een hefbed relatief veel slaapplaatsen.
Hobby De Luxe caravan modeljaar 2021 Hobby De Luxe caravan modeljaar 2021
Hobby De Luxe Edition caravan modeljaar 2021 Hobby De Luxe Edition caravan modeljaar 2021

Hobby De Luxe Edition

De Hobby De Luxe Edition is de sportieve designuitvoering van de populaire Hobby De Luxe serie. Hobby heeft in modeljaar 2021 ook het exterieur van de De Luxe Edition opgefrist. Het nieuwe, moderne uiterlijk met de vlakke ‘automotive’ vensters past nu nog beter bij het sportieve interieur van de De Luxe Edition. De Edition-versie heeft een licht meubeldecor met donkergrijze accenten en een sportieve grijze stoffering met rode accenten. Hobby richt zich met deze caravan vooral op jonge gezinnen. De serie is verkrijgbaar in zes indelingen waarvan maar liefst vier indelingen met een stapelbed. Daarnaast zijn er ook een indelingen met rondzit en een frans bed of enkele bedden.

Hobby Excellent

De Hobby Excellent combineert een hoogwaardig design met een complete uitrusting en een hoge mate aan comfort. Kopers kunnen in de Excellent-serie van Hobby voortaan ook kiezen voor de nieuwe Pavarotti stoffering in combinatie met Magnolia meubeldecor. Er zijn in modeljaar 2021 maar liefst 14 verschillende indelingen beschikbaar in de Excellent-serie, waaronder twee nieuwe. De nieuwe Hobby Excellent 460 SL is helemaal gericht op koppels met voorin twee eenpersoonsbedden van riante afmetingen. Een gordijn tussen de voorste bedden en het woongedeelte zorgt voor de nodige privacy. Ook de Excellent 620 CL is nieuw. Deze heeft voorin enkele bedden en achterin een sfeervolle C-vormige zithoek.
Hobby Excellent caravan modeljaar 2021 Hobby Excellent caravan modeljaar 2021
Hobby Prestige caravan modeljaar 2021 Hobby Prestige caravan modeljaar 2021

Hobby Prestige

De Hobby Prestige model 2021 is een caravan uit het topsegment, die is ontwikkeld voor stijlvol reizen en wonen. Ook de onlangs geheel vernieuwde Hobby Prestige-caravans krijgen in modeljaar 2021 het nieuwe, moderne exterieurdesign van de andere modellen. Het meubelontwerp van de Prestige-modellen model 2021 is nu nog meer verfijnd. Kopers kunnen de Hobby Prestige model 2021 ook met de Taiga-stoffering bestellen. De Hobby Prestige-serie is in seizoen 2021 leverbaar in 12 indelingen, waaronder de nieuwe 650 UFf. Dit is de tweede indeling in de Prestige-serie met queensbed. Naast twee indelingen met kinderkamer zijn er ook vijf indelingen met een grote badkamer achterin beschikbaar.

Hobby Premium

De Hobby Premium is het absolute topmodel van de Duitse caravanfabrikant met een modern design dat afwijkt van de andere caravanseries van Hobby. De Premium-serie van Hobby is in modeljaar 2021 leverbaar in vijf indelingen die vooral bedoeld zijn voor reizende paren. Kopers van een Hobby Premium caravan model 2021 kunnen kiezen uit indelingen met een frans bed, een queensbed of enkele bedden. Opvallend is de badkamer van de 660 WFU, die achterin over de gehele breedte van de caravan is geplaatst. In deze bijzonder ruime badkamer zullen ook veeleisende caravanners zich helemaal thuis voelen. Dat thuisgevoel is ook volop aanwezig in de 560 CFe-indeling met een sfeervolle C-vormige zithoek.
Hobby Premium caravan modeljaar 2021 Hobby Premium caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen