Hobby caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Het Hobby caravan programma bestaat in modeljaar 2022 uit zeven series. We zien bij de Hobby caravans een aantal bekende caravanmodellen maar ook drie nieuwe series. Het grootste nieuws bij de 2022 modellen van Hobby betreft de Beachy. Dit is een trendy caravan in het instapsegment. Maar er is ook een nieuw topmodel bij Hobby. De Maxia vervangt namelijk de Premium en is nu dus het nieuwe topmodel bij de Hobby Caravans. Verder zien we dat in modeljaar het actiemodel ‘De Luxe Edition’ is vervallen. In seizoen 2022 is er wel een Excellent Edition.

Nieuw instapmodel en nieuw topmodel bij Hobby

Zoals gezegd zien we bij de Hobby caravans van modeljaar 2022 zowel een nieuw instapmodel als een nieuw topmodel. De Beachy moet vooral jongere kampeerders aanspreken. De serie is verkrijgbaar in drie indelingen en het interieur doet denken aan een strandhuisje. Verder heeft Hobby dus de Premium vervangen door de Maxia. Het interieur van dit nieuwe topmodel van Hobby doet een beetje aan een Scandinavische caravan denken: strak, modern en trendy maar toch sfeervol.

2022 Caravan modellen Hobby

Als we de Beachy caravans, die Hobby in de vorm van een apart (sub)merk op de markt wil zetten, even buiten beschouwing laten, begint het programma Hobby caravans als vanouds met de sportieve, compacte Ontour caravans. Daarna volgt de nog altijd heel populaire De Luxe serie. Wie een caravan met nog meer comfort en luxe wil, kan kiezen voor de topmodellen Excellent, Prestige of de nieuwe Maxia. Hobby kiest ieder jaar weer een andere serie om als actiemodel aan te bieden. Vorig modeljaar was dat de ‘De Luxe Edition’, dit jaar kunnen kopers kiezen voor de extra compleet uitgevoerde Hobby Excellent Edition caravans.

Typisch Hobby: All Inclusive uitrusting

Een belangrijke kernwaarde van Hobby is het ‘all inclusive’ aspect: alle Hobby caravans zijn compleet uitgevoerd. En uiteraard kunnen de klanten van Hobby, nog steeds ’s werelds grootste bouwer van caravans, vertrouwen op een moderne caravan van goede kwaliteit.

Noviteiten Hobby caravans modeljaar 2022

De grootste noviteit bij de Hobby caravans is zoals gezegd de Beachy. Een serie betaalbare, lichtgewicht caravans die jongere, sportief ingestelde kampeerders aan moet spreken. Aan de andere kant van het leveringsgamma van Hobby vinden we dus de nieuwe Maxia. Geen kastfrontjes in hoogglans wit, maar wel een heel mooi sfeervol houtdecor dat Hobby heel fraai met grijstinten weet te combineren.

Ook focust Hobby in modeljaar 2022 met haar caravans als vanouds op gezelligheid en design. Deze twee eigenschappen zijn net zo nauw verbonden met Hobby als de goede prijs-kwaliteitverhouding. In het seizoen 2022 kenmerken de Hobby caravans zich door lichte lijnen en een modern kleurenschema. Samengevat is het ontwerp van de nieuwe Hobby caravans strak, licht en modern. Het vernieuwde exterieur van alle modellen heeft duidelijke structuren, lichte lijnen en een trendy kleurenschema dat het ‘automotive’ karakter onderstreept.

Indelingen 2022-modellen Hobby caravans

De Hobby caravans zijn in modeljaar 2022 verkrijgbaar in totaal 59 indelingen. Kopers hebben bij Hobby dus echt alle keus. Ook zijn er in seizoen 2022 een aantal nieuwe indelingen. Zo zien we in de Excellent-serie de 540 WFU met badkamer over de gehele breedte en de extra ruime 620 CL die op koppels is gericht en behalve twee enkele bedden ook een extra ruime rondzit heeft.


Meer informatie over Hobby caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Hobby caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Hobby caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
736 resultaten
736 resultaten
Pagina
van 62
Sorteren op:
Pagina
van 62
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen