Ixus caravan kopen: nieuw of tweedehands

Helaas worden de Ixus caravans al enige jaren niet meer gemaakt. Het is dus niet mogelijk om een nieuwe Ixus caravan te kopen. Er zal bij de Nederlandse caravanbedrijven nog wel een aanbod van diverse gebruikte Ixus caravans zijn. Dit zijn echter zeker geen recente modellen maar van een eerder modeljaar.

Ixus Caravans zijn afkomstig uit de Capron fabriek in Duitsland. In deze nog vrij jonge fabriek, die eigendom is van de Erwin Hymer Group, worden ook de recreatievoertuigen van Carado en Sunlight gemaakt. Door het nieuwe machinepark en de moderne assemblagelijnen kan Capron caravans en campers van een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs bouwen. Qua uitrusting en kwaliteit zijn Ixcus caravans vergelijkbaar met de caravans van Carado en Sunlight.

Ixus caravans, modellen 2013


Meer informatie over Ixus caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Ixus caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Ixus caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
5.277 resultaten
5.277 resultaten
Pagina
van 440
Sorteren op:
Pagina
van 440

Ixus Caravans - de laatste modellen

Ixus caravan modeljaar 2019 Ixus caravan modeljaar 2019

Ixus caravans

Het merk richtte zich op caravanliefhebbers die een eigentijdse caravan van een hoogwaardige kwaliteit, maar tegen een vriendelijke prijs willen. Standaard zijn Ixus caravans voorzien van een complete uitrusting en hebben een eigenzinnig uiterlijk. Sinds modeljaar 2013 zijn de caravans op detail nog verder verbeterd. Dat was ook de laatste generatie Ixus caravans die gebouwd werd. De productie van Ixus caravans is daarna gestaakt.
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen