Kip caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De Nederlandse caravanbouwer Kip Caravans heeft een bewogen historie achter de rug. De laatste jaren gaat het Kip Caravans weer voor de wind en bouwt het merk aan een nieuw, nog beter modellenpalet. Het is nog niet zo lang geleden dat Kip Caravans maar liefst 85 jaar bestond. Dat heuglijke feit werd gevierd met een aantal jubileummodellen van de Shelter, Kompakt en Vision die in een gelimiteerde oplage van (uiteraard) 85 stuks worden gemaakt. Verder is de Kip Greyline niet zo lang geleden geheel vernieuwd.

Nieuwe modellen bij Kip: niet ieder modeljaar

Kip Caravans is er een voorstander van om wijzigingen aan de modellen niet steevast per modeljaar door te voeren maar om gewoon een vernieuwde generatie uit te brengen als daar aanleiding toe is. Tussentijdse kleine verbeteringen worden voortdurend aangebracht. Bij Kip Caravans is er dus geen sprake meer van specifieke caravanmodellen van modeljaar 2022 (of eerder).

Kip caravans, modeljaar 2022


Meer informatie over Kip caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Kip caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Kip caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
95 resultaten
95 resultaten
Pagina
van 8
Sorteren op:
Pagina
van 8

Kip Caravans 2022 modellen

Kip Kompakt caravan modeljaar 2021 Kip Kompakt caravan modeljaar 2021

Kip Kompakt

De Kip Kompakt heeft zojuist haar eigen jubileum achter de rug. Deze populaire en karakteristieke caravan bestond vorig seizoen namelijk maar liefst 35 jaar. De Kip Kompakt werd nog niet zo lang geleden ingrijpend vernieuwd en behoort tot de paradepaardjes van Nederlands enige caravanfabriek. De Kompakt is een heel compacte caravan die door bijna iedere auto kan worden getrokken. Ondanks de beperkte afmetingen biedt de Kip Kompakt voldoende leef- en slaapruimte voor twee sportieve kampeerders. Om het kamperen met de Kip Kompakt nog prettiger te maken, heeft De Waard Tenten een nieuwe luifel voor de Kip Kompakt ontwikkeld, welke is geïnspireerd op de legendarische Albatros van De Waard.

Kip Shelter

De Shelter is ooit begonnen als het extra sportieve zusje van de inmiddels vernieuwde Kompakt. De Kip Shelter is ontwikkeld voor avontuurlijk ingestelde kampeerders en trekt dan ook veel kampeerders die overstappen van een tent of vouwwagen maar een normale caravan weer iets te veel van het goede vinden. De Kip Shelter wordt qua design en mogelijkheden voortdurend aangepast. De markt voor dit soort caravans, die ook veel door jongere kampeerders worden gekocht, verandert immers snel. Daarom is de Kip Shelter in verschillende trendy kleuren leverbaar en kan de koper hem zelf voor een groot deel zelf configureren. Ook verhuur behoort - net als bij de overige Kip-modellen - tot de mogelijkheden.
Kip Shelter caravan modeljaar 2021 Kip Shelter caravan modeljaar 2021
Kip Vision caravan modeljaar 2021 Kip Vision caravan modeljaar 2021

Kip Vision

De Vision is al wat heel wat jaren in het Kip programma vertegenwoordigd en is in feite een luxueuzere uitvoering van de Kompakt. De Kip Vision is compact van buiten maar biedt ook genoeg ruimte en comfort voor langere reizen. Dankzij het hefdak is de Kip Vision laag en heeft dan ook een aanzienlijk betere stroomlijn dan normale caravans. Het handige hefdak zorgt daarbij voor voldoende stahoogte en een mooie ruimtelijke indruk. Kip levert de Vision dit modeljaar in twee verschillende indelingen: de vernieuwde Travel en de Adventure. Eén met eindkeuken, de andere heeft een middenkeuken. Beide indelingen bieden drie slaapplaatsen. Kip kan het exterieur van de Vision in een groot aantal kleuren leveren.

Kip Greyline

De Kip Greyline is het topmodel van de Hoogeveense caravanbouwer. Kip heeft ook de Greyline onlangs geheel vernieuwd. De Greyline model 2022 biedt veeleisende kampeerders een modern vormgegeven caravan met een strak gelijnd interieur waarbij kopers de mogelijkheid hebben om het slaapgedeelte naar eigen inzicht in te delen. Hierbij gaat Kip uit van maatwerk en biedt kopers de mogelijkheid om het slaapgedeelte van de caravan zelf in te delen. Men kan kiezen uit een Frans bed, twee enkele bedden of een dwarsslaper. Optioneel is er ook de mogelijkheid voor een dinette of rondzit.
Kip Greyline caravan modeljaar 2021 Kip Greyline caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen