Lume Traveler caravan kopen; zowel nieuwe modellen als tweedehands

Nederland heeft jarenlang de Kip als enige caravan van eigen bodem gekend. Maar u kunt nu ook een Lume Traveler caravan kopen. Ook helemaal 100% Dutch lezen we op de website van de fabrikant. Hij is om te beginnen mooi om te zien. Bijzonder ook, want helemaal van aluminium. Toch lijkt hij totaal niet op de iconische Airstream uit Amerika. De Lume Traveler is namelijk hoekig, bijna vierkant te noemen. Ook in modeljaar 2024 zijn er drie verschillende indelingen om uit te kiezen. Een Lume Traveler caravan kopen is kiezen voor luxe en design. Deze tekst gaat verder onder de advertenties. 

 

 

 

 

 


Meer informatie over Lume traveler caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Lume traveler caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Lume traveler caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
5.976 resultaten
5.976 resultaten
Pagina
van 498
Sorteren op:
Pagina
van 498

Het eerste en tot nu toe ook enige model van deze nieuwe Nederlandse caravanbouwer is  de Traveler. En het is een must see voor de liefhebber. De caravans zijn namelijk stuk voor stuk plaatjes om te zien. Hoogwaardige materialen zijn gebruikt en dan hebben we het niet alleen over de dofgrijze aluminium buitenkant. Want een Lume glimt niet, zoals we dat kennen van de Amerikaanse Airstream. De uitstraling is er niet minder door. Ook in het interieur zien we alleen maar hoogwaardige materialen. Een werkblad gemaakt van RVS. Wanden die zijn bekleed met vilt op basis van echte wol. En een vloer gemaakt van echt teakhout. Een Lume Traveler caravan kopen is keus hebben uit drie varianten.

De Lume Traveler caravan kopen: ook in 2024 zijn er drie uitvoeringen

Wilt u een Lume Traveler kopen, dan is er keus uit drie indelingen.

  • De eerste en ook compactste Lume Traveler is de Lume LT360 No.1. Lume noemt dit model “The Original, waar het ooit allemaal mee begon”. Deze compacte Lume is inclusief dissel 5,19 meter lang, 2,19 meter hoog en 2,04 meter breed. Hij weegt leeg 1200 kilo en mag nog 150 kilo aan bagage meenemen. De bedmaat is uitzonderlijk royaal te noemen met 160 bij 200 centimeter. En extra leuk: het dak kan open. De LT360 heeft namelijk een linnen dak dat, net als bij een auto, openschuift. Ligt u vanuit het bed zomaar naar de sterren te kijken. Als een heuse Teardrop heeft deze Lume een buitenkeuken achter de achterwand verstopt. Die klapt u open en een keuken met wasbak, gaspitten en de nodige opbergruimte komen tevoorschijn.
  • De Lume LT540 No. 1 is eigenlijk de grotere broer. Alles is net iets ruimer. De lengte inclusief dissel is 6,94 meter. Hij is inclusief luifel 2,70 meter hoog en 2,50 meter breed. Het bed meet 180 bij 200 centimeter. Voorin een L-vormige sofa waarvan u ook een treinzit met tafel kunt maken. Tegenover de toegangsdeur een toiletruimte. Het leeggewicht is 2200 kilo en er kan nog 300 kilo bagage bij. Ook de LT540 heeft een buitenkeuken. Deze heeft met drie pitten wel een pit meer dan het kleinere broertje. Op de vloer ligt echt hout en ook hier ontbreekt het spectaculaire panoramadak niet.

Lume Traveler caravan kopen

  • Er is tenslotte ook een Lume LT540 Nordic. Speciaal voor mensen die het hele jaar door willen kamperen. Dus ook als het koud is. Dan is buiten koken net iets minder leuk. En dus heeft deze variant de keuken binnen. Naast de airco is er ook een stevige verwarming aan boord. De keuken staat bij deze variant meteen links van de deur als u binnenkomt.  Ook deze grote Traveler die geschikt is voor alle vier de seizoenen heeft het panoramadak.

 

De ontwerper van de Lume Traveler caravan heet Hein van de Laar. Hij wilde de mooiste plekjes ontdekken maar wel vanuit de luxe van een hotelsuite. Met een Lume caravan kun je reizen in stijl, waar je ook bent de sterren tellen en genieten van de luxe. Een Lume Traveler caravan kopen is kiezen voor 100% Dutch Design.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen