Lunar caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Lunar caravans zijn typisch Engelse caravans. Toch onderscheiden ze zich ook van veel andere Engelse caravanmerken. Lunar besteedt namelijk niet alleen heel veel aandacht aan een comfortabel en goed verzorgd interieur, maar ook aan een moderne bouwwijze. Dankzij deze moderne technieken wordt er een heleboel gewicht bespaard. Lunar’s ‘Core’ technologie zorgt daarbij voor een gewichtsbesparing van gemiddeld 55 kg. Het 2022 programma bevat iets minder series dan de voorgaande jaren. De Delta-serie zien we in Nederland bij de 2022 modellen van Lunar niet meer terug. Verder heeft Lunar de Lexon en Stellar modellen samengevoegd. Wat blijft is het exclusieve karakter van de Lunar caravans. Het is in Nederland en het Europese vasteland een vrij zeldzaam merk, waardoor je op de campings aardig wat bekijks hebt.

Lunar caravans, modellen 2022


Meer informatie over Lunar caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Lunar caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Lunar caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
1 resultat
1 resultaat
Pagina
 1 
van 1
Sorteren op:
Pagina
 1 
van 1

Lunar Caravans 2022 modellen

Lunar Ariva caravan modeljaar 2018 Lunar Ariva caravan modeljaar 2018

Lunar Ariva

De Ariva 2022 is al enige jaren het kleinste en smalste model van Lunar. Ondanks het geringe gewicht is ook deze Lunar caravan voorzien van alle luxe en comfort die je van een Engelse caravan mag verwachten, zoals een oven/magnetron. De Luna Ariva is leverbaar in één indeling, met de typisch ‘Engelse’ zit voorin en een eindkeuken. De breedte van de Ariva bedraagt slechts 202 cm, de caravan heeft een MTM van 1000 kilo waardoor deze ook prima door kleinere auto’s kan worden getrokken.

Lunar Quasar

Ook de Quasar-serie is relatief smal en heeft een breedte van 220cm. Hiermee is de caravan prima geschikt voor mensen die ook eens graag over wat smallere wegen rijden. De 2022 modellen van de Quasar zijn voorzien van een geheel nieuw ontworpen front. Bovendien heeft de Quasar met ingang van modeljaar 2022 een sunroof bovenraam aan de voorzijde voor meer lichtinval. Dankzij de extra brede klep is de disselkast nog beter toegankelijk. Ook heeft de Quasar in modeljaar 2022 nieuwe kleuren in het interieur.
Lunar Quasar caravan modeljaar 2018 Lunar Quasar caravan modeljaar 2018
Lunar Stellar-Lexon caravan modeljaar 2018 Lunar Stellar-Lexon caravan modeljaar 2018

Lunar Stellar-Lexon

Lunar heeft ook de Stellar in modeljaar 2022 voorzien van een extra groot Polyplastic dakraam en een extra bovenraam in het front. Nieuw voor 2022 zijn ook de langere bedden/banken. Deze bedden kunnen voortaan nog makkelijker worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. De Stellar-Lexon model 2022 heeft ook RVS handgrepen en een nieuw, uit één stuk vervaardig achterpaneel. Voorts zijn de ramen voorzien van een nieuwe zwarte omlijsting. De Lunar Lexon wordt dit modeljaar alleen geleverd in het model 570 (met enkele bedden) en de 560 (met dwars geplaatst eiland in de breedte).

Lunar Clubman

De Clubman is het meest luxe model van Lunar en wordt geleverd in twee modellen. De CK heeft de bekende, typisch Engelse tweepersoons loungebanken met een ruime eindbadkamer. De SR heeft in modeljaar 2022 een totaal nieuwe indeling gekregen. Lunar heeft de opstelling van het eilandbed en de omkleed/douche/toiletruimte gewijzigd. De Clubman SR heeft standaard een extra grote koelkast met een inhoud van maar liefst 142 liter. Verder wordt de Lunar Clubman serie uitermate compleet uitgevoerd. Zo zijn de caravans standaard voorzien van verzwaarde uitdraaisteunen, Al-Ko ATC-systeem, GPS volgsysteem, ruimte-alarm en buitenverlichting met afstandsbediening, Alde vloeistofverwarming en warmwatersysteem, handdoekradiator, sunroof en een extra groot Skyview dakraam.
Lunar Clubman caravan modeljaar 2018 Lunar Clubman caravan modeljaar 2018
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen