Polar caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Polar caravans zijn typische Scandinavische caravans. De Noord-Zweedse caravanproducent bouwt al jaren van dergelijke ‘winterharde’ caravans in het premium segment. Het Scandinavische merk is sinds een paar jaar weer zelfstandig en heeft haar leveringsprogramma onlangs weer geheel nieuw opgezet.

Noviteiten

Ook dit modeljaar heeft Polar de nodige vernieuwingen, verbeteringen en innovaties aan haar caravans doorgevoerd. Zo is er een nieuwe indeling, die een variatie op de populaire CTH betreft. Bij de CTV, die Polar recent introduceerde, zijn de wasruimte/WC en het bed gespiegeld opgesteld. Ook introduceert Polar een naar eigen zeggen unieke indeling met een queensbed én kinderkamer.

Optioneel levert Polar voortaan ook een energiezuinige compressorkoelkast. De warmte van de vloerverwarming wordt nog gelijkmatiger over de gehele vloer verdeeld doordat het systeem voortaan met een kogelklep en een afzonderlijke circulatiepomp wordt uitgerust. Deze kan worden bestuurd door het Polar Connect-systeem.

Alle Polar caravans worden sinds kort met het Connect-systeem geleverd. Hiermee kunnen vele functies van de caravan op afstand worden bediend. Met een (Android of iOS) app op de smartphone kunnen onder anderen de verwarming, koelkast en verlichting worden aangestuurd en het inbraakalarm worden bediend.

Verder is er een jubileummodel in verband met het 55-jarig bestaan van Polar, de 590 CTH Customized. Dit jubileummodel krijgt niet alleen een extra luxe uitstraling maar ook een bijzonder grote hoekkeuken met een ergonomisch ingericht werkblad.

Polar caravans, modellen 2022


Meer informatie over Polar caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Polar caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Polar caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
10 resultaten
10 resultaten
Pagina
 1 
van 1
Sorteren op:
Pagina
 1 
van 1

Polar Caravans 2022 modellen

Polar Original caravan modeljaar 2018
Polar Original caravan modeljaar 2018

Polar Original

De Polar Original is het basismodel zoals Polar deze al sinds 1964 bouwt. Anno 2022 is de Original geëvolueerd tot een uiterst moderne en comfortabele caravan met onder anderen een eigen accu, verswatertank, boiler/CV en afvalwatersysteem. De Original is winterbestendig tot maar liefst minus 40 graden.

Polar Selected

De Polar Selected van modeljaar 2022 is gebaseerd op de Polar Original. De Selected uitvoering is echter nog completer uitgevoerd en heeft bijvoorbeeld een gasoven én magnetron. Er is verder nog meer keus in stoffering, keukenafwerking en vloerbedekking. Verder zijn de Polar Selected caravans uitgerust met een gasaansluiting buiten en hebben ze Polars unieke Mobile Multi Control.

Polar Selected caravan modeljaar 2018
Polar Selected caravan modeljaar 2018
Polar Customised caravan modeljaar 2018
Polar Customised caravan modeljaar 2018

Polar Customised

Ook de Polar Customised model 2022 vindt zijn basis in de Original, maar is nog completer dan de Selected. Zo heeft de Polar Customised een 2 pits gaskookplaat naast de inductieplaat, leren bekleding, een centraal stofzuigsysteem alsmede een afwijkende kleurstelling van de graphics, waar wordt afgeweken van de bekende blauwe kleuren. Bij de Polar Customised zijn ook aanpassingen aan meubilair, indeling, luiken en ramen mogelijk.

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen