Sterckeman caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Evenals vorig seizoen zijn de Sterckeman caravans in modeljaar 2021 in vier series verkrijgbaar. Maar het leveringsprogramma van Sterckeman is wel behoorlijk gewijzigd. De Starlett-serie verdwijnt uit het programma van Sterckeman. Er komt in plaats daarvan een andere serie, de Starlett Graphite, maar die is een stuk completer uitgevoerd en heeft ook een afwijkend interieurdesign. Deze nieuwe serie caravans komt tussen de Starlett Comfort en het topmodel Evolution in.

De Easy, die vorig seizoen aan het Sterckeman-programma werd toegevoegd, blijft het instapmodel van de Franse caravanfabrikant. De ook nog niet zo lang geleden geïntroduceerde Sterckeman Evolution-serie blijft het topmodel van de Sterckeman caravanmodellen. De Sterckeman caravans model 2021 bestaan dus uit de Easy, Starlett Comfort, Starlett Graphite en Evolution.

Noviteiten modeljaar 2021

Uiteraard zijn er ook de nodige noviteiten bij Sterckeman. De Easy heeft wat wijzigingen aan het interieur ondergaan, evenals een andere, ruimere indeling met kinderkamer. Ook wat wijzigingen bij de Starlett Comfort, die een nieuwe stoffering kreeg. Hier is de indeling met kinderkamer vervallen en komt er een compacte indeling met dwarsbed bij. De compleet uitgevoerde Starlett Graphite is dus nieuw voor modeljaar 2021. In het interieur van deze nieuwe serie wordt vrij veel gebruik gemaakt van donkergrijs, waaraan de serie ook zijn naam aan ontleent. De Sterckeman Evolution model 2021 heeft een geheel nieuw, fris interieur met onder andere de befaamde 150 l XL koelkast. Ook in de Evolution-serie heeft Sterckeman een nieuwe indeling toegevoegd.

Zie ook het zustermerk van Sterckeman, Caravelair caravans.

Sterckeman caravans. modellen 2021


Meer informatie over Sterckeman caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Sterckeman caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Sterckeman caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
49 resultaten
49 resultaten
Pagina
van 5
Sorteren op:
Pagina
van 5

Sterckeman Caravans 2021 modellen

Sterckeman Easy caravan modeljaar 2021 Sterckeman Easy caravan modeljaar 2021

Sterckeman Easy

De vorig modeljaar geïntroduceerde Easy is het instapmodel van Sterckeman. De Franse caravanproducent heeft het aantal uitgebreid tot vier. Ook heeft Sterckeman de Easy 430 PE vervangen door de iets 470 PE. Ook deze indeling heeft een kinderkamer maar is iets langer. Hierdoor is er meer loopruimte en is het stapelbed ook wat breder. Een geheel nieuwe indeling is de Easy 470 LJ, met achterin een treinzit met daarnaast de toiletruimte. Voorin heeft deze caravan enkele bedden die men om kan bouwen tot een king-size bed. Verder krijgen de bijzonder betaalbare Sterckeman Easy-modellen in modeljaar 2021 nieuwe graphics en een nieuwe bumper.

Sterckeman Starlett Comfort

De Sterckeman Starlett Comfort model 2021 heeft een nieuwe stoffering. In deze serie vervalt in modeljaar 2021 de indeling met kinderkamer. Sterckeman lijkt de Starlett Comfort meer op reizende stellen te richten. De serie bestaat uit drie compacte modellen met een dwarsbed, langsbed en enkele bedden. De indeling met dwarsbed is de nieuwe Starlett Comfort 420 CP. Dit is een compacte caravan met halverwege de linkerzijde een ruime vierzits treinzit met daar tegenover de nodige kastruimte. Achterin bevinden zich de toiletruimte en keuken. Ook de nog iets compactere 400 CP heeft overigens een echte vierzits treinzit, iets wat je niet zo vaak ziet in dit formaat.
Sterckeman Starlett Comfort caravan modeljaar 2021 Sterckeman Starlett Comfort caravan modeljaar 2021
Sterckeman Starlett Graphite caravan modeljaar 2021 Sterckeman Starlett Graphite caravan modeljaar 2021

Sterckeman Starlett Graphite

De Starlett Graphite wordt door Sterckeman tegen een scherpe prijs aangeboden en bevat ten opzichte van de Starlett Comfort een behoorlijke hoeveelheid extra’s. Verder kenmerkt de Starlett Graphite zich ook door een enigszins afwijkend interieurdesign met luxe bekleding waarbij donkergrijs de boventoon voert. Sterckeman levert de Starlett Graphite in drie vierpersoons indelingen: de 390 CP, de geheel nieuwe 430 CP alsmede de 470 CP. De nieuwe Starlett Graphite 430 CP heeft voorin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en achterin, naast de hangkast, een ruime treinzit. Tot de extra’s behoren een ringverwarming, ultra heat, verzwaarde uitdraaisteunen, lichtmetalen velgen, reservewiel, hordeur, dissel-afdek, sportieve dakreling en buitendeur met raam.

Sterckeman Evolution

De enkele seizoenen geleden geïntroduceerde Evolution is het topmodel van Sterckeman. Vorig seizoen heeft Sterckeman deze compleet uitgevoerde caravan al op diverse punten vernieuwd en verbeterd. De Evolution caravans model 2021 hebben een geheel nieuw interieur met een frisse uitstraling. De Evolution is in modeljaar 2021 ook verkrijgbaar in een nieuwe indeling. De Sterckeman Evolution 520 CP heeft een ruime rondzit, een groot rechthoekig bed alsmede een keuken met bar, langwerpige kookplaat en een 150 liter XL-Freeze koelkast. De andere indeling waarin de Sterckeman Evolution verkrijgbaar is, is de 492 LJ met enkele bedden achterin en een rondzit voorin.
Sterckeman Evolution caravan modeljaar 2021 Sterckeman Evolution caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen