Sterckeman caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Evenals vorig seizoen zijn de Sterckeman caravans in modeljaar 2022 in vier series verkrijgbaar. Maar het leveringsprogramma van de caravans van Sterckeman is ook dit seizoen behoorlijk gewijzigd.

De Starlett Comfort caravans verdwijnen bijvoorbeeld uit het programma van Sterckeman. Er komt echter ook een nieuwe serie, de Easy Comfort. Dat is een completer uitgevoerde versie van het instapmodel Easy. De Franse caravanproducent komt daarmee tegemoet aan de gestegen vraag naar extra uitrustingspakketten. De Easy Comfort caravans worden uiteraard gepositioneerd tussen de Easy en de Starlett Graphite caravans van Sterckeman.

Sterckeman 2022-modellen

De Easy, die vrij recent aan het Sterckeman-programma werd toegevoegd, blijft het instapmodel van de Franse caravanfabrikant. Ook blijft de vorig seizoen geïntroduceerde Starlett Graphite in het programma van Sterckeman terwijl de Evolution-serie het topmodel van de Sterckeman caravanmodellen blijft. De Sterckeman caravans model 2022 bestaan dus uit de Easy, Easy Comfort, Starlett Graphite en Evolution.

Noviteiten Sterckeman caravans modeljaar 2022

Uiteraard zijn er ook de nodige noviteiten bij Sterckeman. De Easy krijgt een gewijzigd exterieur waardoor hij wat robuuster oogt. Ook wordt het bekende pack Touring uitgebreid met een vers- en afvalwatertank. De Sterckeman Starlett Graphite krijgt een nieuwe stoffering en aan de buitenzijde nieuwe graphics. Voorts komen er in die serie twee nieuwe indelingen bij. Het topmodel van Sterckeman, de Evolution, krijgt nieuwe interieurkleuren alsmede een nieuwe indeling. Maar het belangrijkste nieuwtje bij Sterckeman in modeljaar 2022 is dus de komst van de nieuwe Easy Comfort. Deze heeft de uitrusting van het instapmodel, aangevuld met het Touring-pakket en nog veel meer comfort verhogende zaken zoals led binnenverlichting en een luxere matras.

 

Zie ook het zustermerk van Sterckeman: Caravelair caravans.


Meer informatie over Sterckeman caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Sterckeman caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Sterckeman caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
94 resultaten
94 resultaten
Pagina
van 8
Sorteren op:
Pagina
van 8
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen