Sterckeman caravan kopen; nieuwe 2024 modellen of tweedehands

Een Sterckeman caravan kopen is kiezen voor een Frans product. Want Sterckeman is het zustermerk van Caravelair, eveneens Frans. Voor modeljaar 2024 staan er nog drie caravanseries in de showroom. Net als bij het zustermerk overigens. Het zijn de Easy en de nieuwe Sport Edition en Open Edition. De Sterckeman Evolution, de Easy Comfort en de Starlett Graphite zullen in 2024 niet langer nieuw leverbaar zijn. Deze tekst loopt door onder de advertenties. 

 

 

 


Meer informatie over Sterckeman caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Sterckeman caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Sterckeman caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
106 resultaten
106 resultaten
Pagina
van 9
Sorteren op:
Pagina
van 9

Zoals hierboven al genoemd blijven er voor modeljaar 2024 nog drie caravanseries over. Een Sterckeman caravan kopen is kiezen voor de Easy, de Sport Edition of de Open Edition. Daarbij bestaat de Sterckeman Easy serie voortaan uit vier verschillende modellen. Nieuw is ook dat de buitenbeplating niet langer uit aluminium maar uit polyester bestaat. Dit zorgt meteen ook voor een betere isolatie. De buitendecoratie werd wat strakker en is zo weer bij de tijd. 

 

  • de populaire Sterckeman Easy blijft ook in modejaar 2024 leverbaar. Hij kenmerkt zich door zijn degelijkheid, een laag gewicht en een prettige prijs. De verschillende indelingen van de Easy zijn de 390 CP, 420 CP, 472 LJ en 470 PE. De laatstgenoemde is een echter familiecaravan gezien de aanwezige stapelbedden. De Sterckeman Easy is aan te kleden met twee beschikbare optiepakketten. Dat zijn het Safety Pack en het Cosy Pack. Respectievelijk omvat dit pakket een reservewiel, schokbrekers en een stabilisator. Of extra spotjes en led verlichting, een serviceluik, hordeur, een groter dakluik en een dikkere matras. Helemaal nieuw is de Easy 366 PE (foto onder tekst). Deze is 100% elektrisch en heeft een eigen gewicht van 750 kilo. Deze vierpersoons caravan is dus helemaal gasvrij, Het is na de 350 CP de tweede caravan van Sterckeman die puur elektrisch is. De prijs van deze nieuweling is door Sterckeman zo laag mogelijk gehouden.
  • in de nieuwe Sport Edition zien we elementen terug van de dit jaar verdwenen series. Ook hier vier verschillende indelingen waarvan er één met stapelbedden. De Sport Edition 492 J heeft enkele bedden. Hiervan maakt u in een handomdraai desgewenst een ruim Kingsize bed. De Sport Edition zit ruimer in zijn uitrusting, want het Safety en Comfort Pack zijn inbegrepen.
  • de Sterckeman Open Edition is de opvolger van de luxe Evolution. Hij zit vol met fijne extra’s. Zo heeft hij standaard een panoramadak en een elektrisch uitschuifbare opstap. Ook een Truma Combi 4 boiler en een tv-aansluiting ontbreken niet. De natte cel is af te sluiten via vouwdeuren. Ruim douchen is geen probleem dankzij een opklapbare wastafel. Er zijn twee indelingen om uit te kiezen. Met enkele bedden of met een tweepersoonsbed.

Sterckeman caravan kopen

 

De Sarlet Graphite en Evolution zijn per modeljaar 2024 niet langer nieuw leverbaar. Eerder verdween bij Sterckeman al de Starlett Comfort. Deze werd toen opgevolgd door de Easy Comfort. Dat is een completer uitgevoerde versie van het instapmodel Easy. De Franse caravanproducent kwam daarmee tegemoet aan de gestegen vraag naar extra uitrustingspakketten. Deze Easy Comfort verdwijnt dit modeljaar echter ook weer uit het programma. Een Sterckeman caravan kopen is kiezen uit drie series met ruime keus aan indelingen.

Zie ook het zustermerk van Sterckeman: Caravelair caravans.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen