T@B caravan kopen: nieuw of tweedehands

De T@b is en blijft ook voor modeljaar 2024 het bijzondere buitenbeentje in het aanbod van de Duitse caravanfabrikant Tabbert. Tijdloos, met een knipoog naar het verleen. Maar helemaal van deze tijd en van alle gemakken voorzien. Je moet wel tegen aandacht op de camping kunnen. Want die krijg je standaard bij dit model. Een T@b caravan kopen is kiezen voor compact en lichtgewicht. En voor anders dan de anderen. De tekst loopt door onder de advertenties.

 

 

 

 

 


Meer informatie over Tab caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Tab caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Tab caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
5.976 resultaten
5.976 resultaten
Pagina
van 498
Sorteren op:
Pagina
van 498

De karakteristieke T@B caravans zijn inmiddels echte tijdloze klassiekers geworden. Een T@b caravan kopen is ook tegen aanspraak op de camping kunnen. Het uiterlijk is een knipoog naar het verleden maar het concept van deze retro-caravans is nog helemaal van deze tijd. Anno modeljaar 2024 zijn er twee modellen om uit te kiezen. De t@b 320 en de iets grotere 400. Vernieuwingen en verbeteringen worden uiteraard nog steeds doorgevoerd. Zo is er in de keuken een nieuwe kookplaat met gegoten pannenrooster gemonteerd, die het koken met pannen van verschillende formaten gemakkelijker maakt. Ook heeft deze nieuwe kookplaat een elektronische ontsteking. Ook de verwarming wordt voortaan uitgevoerd met een elektronische ontsteking.

T@b caravan kopen is kleur bekennen

  • Een T@b caravan kopen is wel nog even kiezen. Naast de keus uit de 320 of de iets grotere 400 is er ook nog een T@b Offroad. Dat is een iets ruigere versie, met onder andere bredere banden. Ook is er een, naast de Basic de Mexican Sunset en een Metropolis  uitvoering. Met kleur, voornamelijk oranje, of in verschillende grijstinten. Kiest u de laatste dan heeft u met het 2024 model weinig meer te wensen over. De T@b 320 van modeljaar 2024 is onder andere uitgerust met een dakluik, een serviceluik, een waterfilter, een koelkast en een hordeur. Nog steeds een caravan voor de avonturier. Maar wel een avonturier die een beetje comfort weet te waarderen. Deze T@b 320 weegt 1000 kilo en kan nog 350 kilo aan bagage meenemen.
  • De T@b 400 is een maatje groter en heeft daarmee de ruimte voor een vast bed en een zithoek. Ook een toilet en zelfs douchecabine ontbreken niet. Hij lijkt bijna op een gewone caravan, maar niet heus. De 400 mag maximaal 1200 kilo wegen. Hij staat op een Al-Ko chassis. Laat u hem jaarlijks door de dealer inspecteren krijgt u er 10 jaar dichtheidgarantie op.  Een T@b caravan kopen is kleur bekennen.

T@b caravan kopen

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen