T@B caravan kopen: nieuw of tweedehands

De karakteristieke T@B caravans zijn inmiddels echte tijdloze klassiekers geworden. Het uiterlijk is een knipoog naar het verleden maar het concept van deze retro-caravans is nog helemaal van deze tijd. Mede dankzij een recente vernieuwing worden ze gebouwd volgens de modernste technieken en bieden ze ook al het hedendaagse comfort wat je maar van een hedendaagse caravan kunt verwachten. Bovendien hebben ze een bijkomend voordeel: het opvallende en aantrekkelijke uiterlijk van de T@B caravans zorgt altijd voor wat extra aandacht, een gezellig praatje of zelfs een jaloerse blik. Ook hebben ze door hun compacte afmetingen en gestroomlijnde vorm, aanzienlijk minder luchtweerstand. Dat maakt het gemakkelijker om een T@B caravan ook met een kleinere auto te trekken.

Noviteiten

Knaus Tabbert, de producent van deze caravans, heeft de T@B caravans onlangs geheel vernieuwd zodat ze qua techniek weer helemaal up-to-date zijn. Aansluitend aan die vernieuwing heeft Knaus Tabbert recentelijk een aantal wijzigingen aan de T@B caravans doorgevoerd. Zo is er in de keuken een nieuwe kookplaat met gegoten pannenrooster gemonteerd, die het koken met pannen van verschillende formaten gemakkelijker maakt. Ook heeft deze nieuwe kookplaat een elektronische ontsteking. Ook de verwarming wordt voortaan uitgevoerd met een elektronische ontsteking. Ook de namen van de modellen worden aangepast: de 320 RS gaat 320 heten en de 400 TD heet voortaan 400. De Offroad behoudt zijn naam. Daarnaast zijn er is er bij de normale uitvoeringen bij de 320 en 400 keus uit de Basic uitvoering alsmede twee designvarianten genaamd Metropolis en Mexican Sunset.


Meer informatie over Tab caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Tab caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Tab caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
5.279 resultaten
5.279 resultaten
Pagina
van 440
Sorteren op:
Pagina
van 440

Tab Caravans 2022 modellen

T@b

De T@B caravans zijn in modeljaar als vanouds leverbaar in de ‘320’ en de grotere ‘400’ versie. Er is een Basic model alsmede twee designvarianten, namelijk de Metropolis en de Mexican Sunset. Daarnaast is er nog de T@B Offroad maar die is alleen verkrijgbaar in het 320-formaat.

De Basic en de Offroad kennen we al jaren en zijn de afgelopen tijd, behalve een grote vernieuwing, niet al te gek veel veranderd. Qua uiterlijk lijken deze modellen sterk op elkaar, al wijkt de T@B 320 Offroad natuurlijk wel enigszins af vanwege de stoere look & feel van deze caravan. De 320 en 400 zijn behalve in de Basic uitvoering ook leverbaar in twee designvarianten. Die versies vallen direct op door de fraaie vrolijke graphics aan de buitenzijde. Het interieur van de Mexican Sunset en Metropolis wijkt echter amper af van het interieur van de Basis. Kopers kunnen voor het interieur kiezen voor de Basic, Los Cabos en Ocean Spray stofferingen.

T@bT@b
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen