Tabbert caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Volop activiteiten bij Tabbert, het topmerk van het Duitse Knaus Tabbert concern. Zo wordt in modeljaar 2021 het interieur van alle modellen nog completer uitgerust. Ook krijgen de Tabbert caravans voortaan een andere toegangsdeur. De Tabbert Vivaldi wordt in zijn geheel vernieuwd en dit jaar zal de Da Vinci als de geliefde Finest Edition verkrijgbaar zijn. Verder worden een aantal series voorzien van een nieuwe stoffering.

Noviteiten 2021 modellen

Nagenoeg alle Tabbert caravans ‘model 2021’ krijgen een neuswiel dat de kogeldruk aangeeft. De verlichte trede bij de entree wordt vernieuwd en er komt een betere hordeur, welke in opengeschoven toestand in de deurpost is weggewerkt. Daarnaast worden veel Tabbert caravans voortaan met een magnetron geleverd. Veel modellen krijgen ook opklapbare kledinghaakjes en een nieuw design voor de binnenwanden. De caravans van Tabbert van kampeerseizoen 2021 krijgen ook een nieuwe, verbeterde entreedeur. Deze is, afhankelijk van de indeling, 600 mm of 700 mm breed. De nieuwe deur is voorzien van een handige greep die je horizontaal en verticaal vast kunt houden en een sterk verbeterd sluitingsmechanisme.

Tabbert caravans, modellen 2021


Meer informatie over Tabbert caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Tabbert caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Tabbert caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
127 resultaten
127 resultaten
Pagina
van 11
Sorteren op:

Merkenbanners Tabbert

six
Pagina
van 11

Tabbert Caravans 2021 modellen

Tabbert Rossini caravan modeljaar 2019 Tabbert Rossini caravan modeljaar 2019

Tabbert Rossini

De Rossini is de meest betaalbare caravan van Tabbert. Vorig seizoen is de Rossini door Tabbert nog geheel vernieuwd zodat er nu alleen kleine wijzigingen zijn doorgevoerd. Zo krijgt de Rossini bijvoorbeeld een nieuwe stoffering. In de Tabbert Rossini 620 DM is het onderste stapelbed multifunctioneel uitgevoerd. Het kan eenvoudig worden omgebouwd tot een kleine zitgroep. Als de garagedeur is geopend kan de tafel van die zitgroep ook nog eens naar buiten zwenken en in de voortent als barblad dienen.

Tabbert Da Vinci

De Tabbert Da Vinci caravans zijn komend modeljaar ook leverbaar in de gewilde Finest Edition-uitvoering leverbaar, die hieronder wordt omschreven. Ook de Da Vinci krijgt een nieuwe stoffering in modeljaar 2021. Net als vorig seizoen is de Tabbert Da Vinci in modeljaar 2021 verkrijgbaar in elf verschillende indelingen, waaronder ook enkele met een kinderkamer. Ook kan er worden gekozen voor het zogenaamde Allrounder pakket dat veel populaire opties omvat.
Tabbert Da Vinci caravan modeljaar 2019 Tabbert Da Vinci caravan modeljaar 2019
Tabbert Da Vinci Finest Edition caravan modeljaar 2019 Tabbert Da Vinci Finest Edition caravan modeljaar 2019

Tabbert Da Vinci Finest Edition

Dit jaar is het de beurt aan de Da Vinci om ook in de populaire Vivaldi Finest Edition verkrijgbaar te zijn. Deze speciale uitvoering van de Tabbert Da Vinci is verkrijgbaar in maar liefst elf indelingen. De Finest Edition uitvoering is voorzien van een uitgebreid uitrustingspakket en dat wordt geleverd voor een extra aantrekkelijke prijs. Het prijsvoordeel bedraagt volgens Tabbert minstens enkele duizenden euro’s. De Finest Edition heeft onder meer lichtmetalen velgen, een disselafdekking, een zwenkbare steun voor een flatscreen televisie, een hordeur en (afhankelijk van de indeling) nog veel meer.

Tabbert Pep

De Pep is het jongste model in het programma van Tabbert. Letterlijk en figuurlijk. Dit model bestaat namelijk nog maar een paar jaar en moet een wat jongere, sportievere caravanners aanspreken. Dat is goed gelukt zodat Tabbert de Pep-serie na de introductie nog verder heeft uitgebreid. Er is ook keus in kleur, want naast de eerder uitgebrachte Mint versie is er nu ook een Red variant verkrijgbaar. Ook de Tabbert Pep model 2021 is verkrijgbaar in 3 verschillende indelingen.
Tabbert Pep caravan modeljaar 2019 Tabbert Pep caravan modeljaar 2019
Tabbert Vivaldi caravan modeljaar 2019 Tabbert Vivaldi caravan modeljaar 2019

Tabbert Vivaldi

De Tabbert Vivaldi is een caravan waarin ook veeleisende caravanners het helemaal naar hun zin zullen hebben. Deze zullen absoluut onder de indruk zijn van het comfort en de afwerking, die van hoogstaand niveau zijn. Het design van het interieur en exterieur is oogstrelend en is in modeljaar 2021 geheel vernieuwd. De Vivaldi behoorde in het verleden tot de meer klassieke modellen van Tabbert. Maar de uitvoering van modeljaar 2021 is een stuk moderner, met onder meer witte kastfrontjes, grijze accenten en beige en bruine meubelstoffen.

Tabbert Puccini

Wie met een Tabbert Puccini op reis gaat, kan pas echt ervaren wat comfortabel caravannen is. Ook de Puccini model 2021 behoort tot de topmodellen van Tabbert. Wie één van de acht uitgekiende indelingen van binnen bekijkt, kan in één oogopslag zien wat een topcaravan te bieden heeft. Kopers van de Tabbert Puccini kunnen kiezen uit indelingen met onder meer een queensbed of een extra ruime badkamer. Bovendien heeft Tabbert in modeljaar 2021 ook voor de Puccini een nieuwe stoffering geselecteerd.
Tabbert Puccini caravan modeljaar 2019 Tabbert Puccini caravan modeljaar 2019
Tabbert Cellini caravan modeljaar 2019 Tabbert Cellini caravan modeljaar 2019

Tabbert Cellini

Het absolute topmodel van Tabbert is de Cellini. Dit is niet alleen een caravan voor de meest veeleisende kampeerder, maar voor mensen die van vooruitstrevend en oogstrelend design houden. Zij komen absoluut aan hun trekken in de uiterst luxueuze en comfortabele Tabbert Cellini. Net als de voorgaande modeljaren is ook de Tabbert Cellini model 2021 verkrijgbaar in drie uitgekiende indelingen die alle een breedte 2,50 m hebben. Kopers kunnen daarbij kiezen tussen een queensbed of een Frans bed. De Cellini 750 HTD 2,5 heeft achterin een extra ruime badkamer over de gehele breedte.

Tabbert Cellini Slide Out

De Tabbert Cellini in Slide-Out uitvoering werd een paar jaar geleden geïntroduceerd en is een groot succes. Door deze, uit grote Amerikaanse campers afkomstige techniek, kan de caravan op de camping over een groot deel veel breder worden gemaakt. Dit resulteert bij de Cellini Slide-Out tot enorme mogelijkheden. Het queensbed kan dwars worden geplaats en de hoekkeuken wordt naar buiten geplaatst wat een aanzienlijke ruimtewinst oplevert. Er is net als in voorgaande jaren ook in modeljaar 2021 slechts één indeling beschikbaar van de Tabbert Cellini Slide-Out, namelijk de 750 HTD 2,5.
Tabbert Cellini Slide Out caravan modeljaar 2019 Tabbert Cellini Slide Out caravan modeljaar 2019