Tabbert caravans kopen; nieuwe 2023 modellen of tweedehands

De Tabbert caravans onderscheiden zich naar eigen zeggen op het gebied van design, innovatie, klimaat, duurzaamheid en veiligheid. Tabbert is dan ook het topmerk van het Duitse Knaus-Tabbert concern. Het is ook het enige merk binnen dit concern dat uitsluitend caravans maakt. Waar de andere merken, Knaus en Weinsberg, zowel caravans als campers maken, zijn er van Tabbert uitsluitend caravans te koop.

Tabbert: premium caravans met een rijke historie

De eerste Tabbert caravans werden al in 1953 gebouwd. Dat was in de tijd van de sterke economische groei na de oorlog. Mensen zochten toen elegantie, stijl en een nieuw zelfbewustzijn. Dat was iets dat Tabbert heel goed in het exterieur- en interieurdesign van de caravans tot uitdrukking wist te brengen. Ook in modeljaar 2023 produceert Tabbert caravans die zich kenmerken door een unieke mix van hoogwaardige materialen, een modern lifestyle-interieur, een verfijnde afwerking en praktische designoplossingen.

Tabbert caravans 2023-modellen

Bij Tabbert verandert er niet zo gauw iets. Bij caravans in de wat hogere prijsklasse tref je doorgaans een wat conservatiever publiek dat meer naar de kwaliteit dan naar de allerlaatste designtrends kijkt. Toch gaat ook Tabbert uiteraard met de tijd mee. Nu ook de jongeren het kamperen weer hebben ontdekt en de senioren steeds designbewuster zijn, introduceert Tabbert de nieuwe PEP Pantiga reeks. Een gedurfd interieurconcept, verrassende indelingen en een ‘net even anders’ design worden in deze nieuwe serie gecombineerd met de vertrouwde Tabbert-kwaliteit. Verder zijn er geen wijzigingen aan het Tabbert-gamma voor modeljaar 2023. De caravans van Tabbert zijn komend seizoen verkrijgbaar in zes reeksen (Rossini, Da Vinci, PEP Pantiga, Vivaldi, Puccini en Cellini) plus de speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde Booster.

 • Rossini
  De Rossini is de meest betaalbare, maar nog steeds uiterst luxe caravan van Tabbert. Alle indelingen van de Tabbert Rossini zijn ook leverbaar als speciale ‘Finest Edition’ met een extra uitgebreide standaarduitrusting.
 • Da Vinci
  De Tabbert Da Vinci zijn misschien wel de meest veelzijdige caravans binnen het Tabbert-programma. De Da Vinci caravans zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan indelingen, zowel voor paren als gezinnen.
 • Booster
  De Booster is een speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde uitrustingsvariant van de Tabbert Rossini caravans. De Rossini Booster is voorzien van een nóg rijkere uitrusting.
 • PEP Pantiga
  Met de PEP Pantiga richt Tabbert zich ook op een wat jongere doelgroep. Deze nieuwste caravanreeks van Tabbert kenmerkt zich door de verrassende indelingen en het gedurfde interieurconcept.
 • Vivaldi
  De Tabbert Vivaldi is een caravan waarin ook veeleisende caravanners het helemaal naar hun zin zullen hebben. Zij zullen onder de indruk zijn van het comfort en de afwerking, die van hoogstaand niveau zijn.
 • Puccini
  Wie met een Tabbert Puccini op reis gaat, kan pas echt ervaren wat comfortabel caravannen is. De Puccini behoort tot de topmodellen onder de Tabbert caravans. Aan het interieur zie je in één oogopslag wat een topcaravan te bieden heeft.
 • Cellini
  Het absolute topmodel van Tabbert is de Cellini, een uiterst luxueuze en comfortabele caravan voor de meest veeleisende kampeerders. Maar ook de mensen die van vooruitstrevend en oogstrelend design houden komen absoluut aan hun trekken in de Tabbert Cellini.

Indelingen

Waar we vorig seizoen bij Tabbert maar één nieuwe indelingen zagen (de Da Vinci kreeg een nieuwe gezinsindeling, de 550 DM 2,5) zijn er dit jaar maar liefst 3 geheel nieuwe indelingen. Dat is te danken aan de komst van de nieuwe PEP Pantiga. Voor de marktintroductie in het modeljaar 2023 is de Tabbert Pep Pantiga namelijk verkrijgbaar in de drie indelingsvarianten 550 K, 550 E en 390 WD.

Noviteiten Tabbert caravans modeljaar 2023

Nog niet zo lang geleden werd het interieur van alle Tabbert caravans nóg completer uitgerust en voorzien van een nieuwe stoffering. Ook werd toen de Tabbert Vivaldi geheel vernieuwd. De Tabbert caravans kregen toen ook een neuswiel dat de kogeldruk aangeeft, een verlichte trede bij de entree, een bredere deur en verbeterde hordeur. Daarnaast kregen alle Tabbert caravans een GPS-tracker met ‘lifetime’-licentie, het bekroonde Silwy systeem om glazen via een magneet rammelvrij op te bergen en een ‘Bluewater’ waterfilter voor het drinkwater.

Ook dit seizoen is de Tabbert Rossini verkrijgbaar als speciale ‘Finest Edition’ met een uitgebreide standaarduitrusting. En ook de speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde, extra complete Booster-versie van de Rossini is nog steeds verkrijgbaar.

Dit jaar is het grote nieuws bij Tabbert natuurlijk de komst van de geheel nieuw ontwikkelde PEP Pantiga serie. Hiermee presenteert Tabbert een compleet nieuwe caravanserie die sterk afwijkt van de gebruikelijke caravanmodellen, en ook geheel anders is als de reeds in 2016 geïntroduceerde Pep-serie.


Meer informatie over Tabbert caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Tabbert caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Tabbert caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
150 resultaten
150 resultaten
Pagina
van 13
Sorteren op:
Pagina
van 13

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen