tabbert

Tabbert caravan kopen; nieuwe 2024 modellen of tweedehands

Tabbert maakt onderdeel uit van de Duitse Knaus Tabbert AG groep. Naast het luxe campermerk Morelo omvat deze groep de merken Tabbert, Knaus en Weinsberg. De laatste twee bouwen naast caravans ook campers. Bij Tabbert rollen alleen caravans van de band. De verschillende merken staan, om elkaar geen marktaandeel af te snoepen, duidelijk op verschillende niveaus.  Weinsberg is daarbij een soort budgetmerk en Knaus zit in het midden- en topsegment. Een Tabbert caravan kopen is kiezen voor de premiumklasse. Deze tekst loopt door onder de advertenties. 

 

 

 


Meer informatie over Tabbert caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Tabbert caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Tabbert caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten

En verder nogDe caravans van Tabbert onderscheiden zich onder andere op het gebied van design, innovatie, duurzaamheid en veiligheid.  Een Tabbert caravan kopen is kiezen voor het topmerk van het Duitse Knaus-Tabbert concern. 

Tabbert caravan kopen is kiezen voor premium caravans met een rijke historie

De eerste Tabbert caravans werden al in 1953 gebouwd. Dat was in de tijd van de sterke economische groei na de oorlog. Mensen zochten toen elegantie, stijl en een nieuw zelfbewustzijn. Dat was iets dat Tabbert heel goed in het exterieur- en interieurdesign van de caravans tot uitdrukking wist te brengen. Ook in modeljaar 2024 produceert Tabbert caravans die zich kenmerken door een unieke mix van hoogwaardige materialen, een modern lifestyle-interieur, een verfijnde afwerking en praktische designoplossingen.

Tabbert caravans 2024-modellen

Bij Tabbert verandert er niet zo gauw iets. Bij caravans in de wat hogere prijsklasse tref je doorgaans een wat conservatiever publiek dat meer naar de kwaliteit dan naar de allerlaatste designtrends kijkt. Toch gaat ook Tabbert uiteraard met de tijd mee. Nu ook de jongeren het kamperen weer hebben ontdekt en de senioren steeds designbewuster zijn, introduceerde Tabbert de nieuwe PEP Pantiga reeks. Een gedurfd interieurconcept, verrassende indelingen en een ‘net even anders’ design worden in deze nieuwe serie gecombineerd met de vertrouwde Tabbert-kwaliteit. Het was hét nieuwtje voor het afgelopen modeljaar.  Voor modeljaar 2024 komt, vanwege het 70 jarig jubileum van Tabbert, een nieuwe caravanserie bij. Dat is de Senara. De caravans van Tabbert zijn vanaf modejaar 2024 dus verkrijgbaar in zeven series. Dat zijn de  Rossini, Da Vinci, PEP Pantiga, Vivaldi, Puccini en Cellini. Daar komt voor  modeljaar 2024 ook nog de nieuwe instapserie Senara bij. En dan is er nog de speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde Booster.

 • Rossini
  De Rossini is de meest betaalbare, maar nog steeds uiterst luxe caravan van Tabbert. Alle indelingen van de Tabbert Rossini zijn ook leverbaar als speciale ‘Finest Edition’ met een extra uitgebreide standaarduitrusting.
 • Da Vinci
  De Tabbert Da Vinci zijn misschien wel de meest veelzijdige caravans binnen het Tabbert-programma. De Da Vinci caravans zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan indelingen, zowel voor paren als gezinnen.
 • Booster
  De Booster is een speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde uitrustingsvariant van de Tabbert Rossini caravans. De Rossini Booster is voorzien van een nóg rijkere uitrusting.
 • PEP Pantiga
  Met de PEP Pantiga richt Tabbert zich ook op een wat jongere doelgroep. Deze nieuwste caravanreeks van Tabbert kenmerkt zich door de verrassende indelingen en het gedurfde interieurconcept.

En verder nog

 • Vivaldi
  De Tabbert Vivaldi is een caravan waarin ook veeleisende caravanners het helemaal naar hun zin zullen hebben. Zij zullen onder de indruk zijn van het comfort en de afwerking, die van hoogstaand niveau zijn.
 • Puccini
  Wie met een Tabbert Puccini op reis gaat, kan pas echt ervaren wat comfortabel caravannen is. De Puccini behoort tot de topmodellen onder de Tabbert caravans. Aan het interieur zie je in één oogopslag wat een topcaravan te bieden heeft.
 • Cellini
  Het absolute topmodel van Tabbert is de Cellini, een uiterst luxueuze en comfortabele caravan voor de meest veeleisende kampeerders. Maar ook de mensen die van vooruitstrevend en oogstrelend design houden komen absoluut aan hun trekken in de Tabbert Cellini.
 • Senara
 • De Senara is met ingang van modeljaar 2024 het nieuwe instapmodel van Tabbert. Hij komt meteen beschikbaar in maar liefst zes verschillende indelingen. U leest er hieronder meer over.

Weer meer indelingen bij Tabbert

Tabbert voegde recent één nieuwe indelingen toe aan de Da Vinci-serie. Die kreeg een nieuwe gezinsindeling, namelijk de 550 DM 2,5. Vorig seizoen kwamen er 3 geheel nieuwe indelingen. Dat waren de nieuwe PEP Pantiga modellen. De drie indelingsvarianten zijn de 550 K, 550 E en 390 WD. En ook dit jaar dus een nieuwe serie, met meteen zes nieuwe indelingen. De Senara is het nieuwe instapmodel van Tabbert.

Tabbert recente noviteiten

Nog niet zo lang geleden werd het interieur van alle Tabbert caravans nóg completer uitgerust en voorzien van een nieuwe stoffering. Ook werd toen de Tabbert Vivaldi geheel vernieuwd. De Tabbert caravans kregen toen ook een neuswiel dat de kogeldruk aangeeft, een verlichte trede bij de entree, een bredere deur en verbeterde hordeur. Daarnaast kregen alle Tabbert caravans een GPS-tracker met ‘lifetime’-licentie, het bekroonde Silwy systeem om glazen via een magneet rammelvrij op te bergen en een ‘Bluewater’ waterfilter voor het drinkwater.

Ook in seizoen 2023 was de Tabbert Rossini verkrijgbaar als speciale ‘Finest Edition’ met een uitgebreide standaarduitrusting. En ook de speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde, extra complete Booster-versie van de Rossini is nog steeds verkrijgbaar.

Groot nieuws bij Tabbert was vorig seizoen natuurlijk de komst van de geheel nieuw ontwikkelde PEP Pantiga serie. Hiermee presenteerde Tabbert een compleet nieuwe caravanserie die sterk afwijkt van de gebruikelijke caravanmodellen, en ook geheel anders is als de reeds in 2016 geïntroduceerde Pep-serie.

Noviteiten Tabbert caravans voor modeljaar 2024: de nieuwe Senara

Voor het tweede jaar op rij presenteert Tabbert een compleet nieuwe caravanserie. Modeljaar 2024 is dan ook het jaar waarin Tabbert haar 70e verjaardag viert. De nieuwe Tabbert Senara is voortaan het instapmodel van dit Duitse premiummerk. Tabbert zegt er zelf over: betaalbaar en absoluut spannend. Het model kenmerkt zich door open zichtlijnen, een rijke uitrusting en veelzijdige indelingen. Verder vallen de grote ramen op en de ruime zithoeken. De leus die Tabbert voor zijn Senara caravans gebruikt is “voor iedereen die meer verwacht”.

De nieuw Tabbert Senara caravan is verkrijgbaar is zes indelingen. Dat zijn de Senara 400 QD 2.3, 460 E 2.3,  460 DMK 2.3, 490 TD, 550 E en de 2,5 meter brede 620 DMK. We zien in deze serie tweepersoonsbedden, enkele bedden en stapelbedden. Wat ze gemeen hebben is een fotowand met achtergrondverlichting en een koffiehoek. De ramen in het zitgedeelte zijn hoog geplaatst.

Een Tabbert caravan kopen. Serana 2024

Naast Weinsberg en Knaus is Tabbert de absolute top. Een Tabbert caravan kopen is kiezen voor alles er op en er aan.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen