Tabbert caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

De Tabbert caravans onderscheiden zich naar eigen zeggen op het gebied van design, innovatie, klimaat, duurzaamheid en veiligheid. Tabbert is dan ook het topmerk van het Duitse Knaus Tabbert concern.

Premium caravans sinds 1953

De eerste Tabbert caravans werden al in 1953 gebouwd. Dat was in de tijd van de sterke economische groei na de oorlog. Mensen zochten toen elegantie, stijl en een nieuw zelfbewustzijn, iets dat Tabbert heel goed in het exterieur- en interieurdesign tot uitdrukking wist te brengen. Maar ook in modeljaar 2021 creëert Tabbert caravans die gekenmerkt werden door een unieke mix van materialen, een modern lifestyle- interieur, hoogwaardige afwerking en praktische designoplossingen.

Tabbert noviteiten

Vorig modeljaar werd het interieur van alle Tabbert caravans nóg completer uitgerust en voorzien van een nieuwe stoffering. Toen werd ook de Tabbert Vivaldi geheel vernieuwd. De Tabbert caravans  kregen toen ook een neuswiel dat de kogeldruk aangeeft. Ook vernieuwde Tabbert de verlichte trede bij de entree, werd de deur verbreed tot 600 of 700 mm en voorzien van een verbeterde hordeur. Deze is in opengeschoven toestand helemaal in de deurpost weggewerkt. Bovendien kregen een groot aantal Tabbert caravans standaard een magnetron. Tabbert meldt verder dat alle nieuwe caravans met ingang van seizoen 2021 met een GPS-tracker met ‘lifetime’-licentie krijgen.

Modeljaar 2021

De Tabbert caravans van modeljaar 2021 krijgen een aantal wijzigingen aan het exterieur, waaronder nieuwe graphics en achterlichtdragers. De Tabbert Rossini, het instapmodellen van de Duitse caravanfabrikant, is verkrijgbaar met een nieuw meubel- en stofferingsontwerp. Ook is de Rossini verkrijgbaar als speciale ‘Finest Edition’ met een uitgebreide standaarduitrusting. Verder staakte Tabbert met de ‘jeugdige’ Pep-serie. Daardoor zijn de Tabbert caravans model 2021 verkrijgbaar in de series Rossini, Da Vinci, Vivaldi, Puccini en Cellini. Maar de grootste noviteit bij de 2021-modellen van Tabbert is de geheel vernieuwde Da Vinci.

Tabbert caravans, modellen 2021


Meer informatie over Tabbert caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Tabbert caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Tabbert caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
129 resultaten
129 resultaten
Pagina
van 11
Sorteren op:
Pagina
van 11

Tabbert Caravans 2021 modellen

Tabbert Rossini caravan modeljaar 2021 Tabbert Rossini caravan modeljaar 2021

Tabbert Rossini

De Rossini is de meest betaalbare, maar nog steeds uiterst luxe caravan van Tabbert. De Rossini is door Tabbert nog niet zo lang geleden geheel vernieuwd. Er worden in modeljaar 2021 derhalve alleen kleine wijzigingen doorgevoerd. Zo is de Tabbert Rossini model 2021 bijvoorbeeld verkrijgbaar met een nieuw meubel- en stofferingsontwerp. Ook zijn alle indelingen van de Tabbert Rossini leverbaar als speciale ‘Finest Edition’ en als ‘Booster’. Beide varianten hebben een uitgebreide standaarduitrusting. Dit kan de kopers een aantrekkelijk prijsvoordeel opleveren.

Tabbert Da Vinci

Tabbert heeft de Da Vinci caravans van modeljaar 2021 geheel vernieuwd. Zo krijgen ze een nieuw, lichter meubeldecor. Kopers kunnen kiezen uit verschillende nieuwe stoffen en kunstleren bekleding in beige, bruin en grijs. Bovendien kunnen de Tabbert Da Vinci-modellen worden besteld met twee nieuwe pakketten, die extra zaken bevatten die aan de veiligheid en sfeer bijdragen. De 380 TD indeling wordt vervangen door de nieuwe Tabbert Da Vinci 390 QD. Ook komen er drie nieuwe indelingen bij, namelijk de 495 HE, 500 KD en de 560 HTD.
Tabbert Da Vinci caravan modeljaar 2021 Tabbert Da Vinci caravan modeljaar 2021
Tabbert Vivaldi caravan modeljaar 2021 Tabbert Vivaldi caravan modeljaar 2021

Tabbert Vivaldi

De Tabbert Vivaldi is een caravan waarin ook veeleisende caravanners het helemaal naar hun zin zullen hebben. Deze zullen absoluut onder de indruk zijn van het comfort en de afwerking, die van hoogstaand niveau zijn. De Vivaldi behoorde in het verleden tot de meer klassieke modellen van Tabbert. Maar de huidige Tabbert Vivaldi, dus ook het 2021-model, is een stuk moderner, met onder meer witte kastfrontjes, grijze accenten en beige en bruine meubelstoffen. Bovendien heeft Tabbert het oogstrelende design van het interieur en exterieur in modeljaar 2021 voor een groot deel vernieuwd. Zo heeft hij onder anderen nieuwe stoffering en een nieuwe achterlichtdrager gekregen.

Tabbert Puccini

Wie met een Tabbert Puccini op reis gaat, kan pas echt ervaren wat comfortabel caravannen is. Ook de Puccini model 2021 behoort tot de topmodellen van Tabbert. Wie één van de zes uitgekiende indelingen van binnen bekijkt, kan in één oogopslag zien wat een topcaravan te bieden heeft. Kopers van de Tabbert Puccini kunnen kiezen uit indelingen met onder meer een queensbed of een extra ruime badkamer. Bovendien heeft Tabbert in modeljaar 2021 ook voor de Puccini een nieuwe stoffering geselecteerd en de graphics en achterlicht drager vernieuwd.
Tabbert Puccini caravan modeljaar 2021 Tabbert Puccini caravan modeljaar 2021
Tabbert Cellini caravan modeljaar 2021 Tabbert Cellini caravan modeljaar 2021

Tabbert Cellini

Het absolute topmodel van Tabbert is de Cellini. Dit is niet alleen een caravan voor de meest veeleisende kampeerder, maar voor mensen die van vooruitstrevend en oogstrelend design houden. Zij komen absoluut aan hun trekken in de uiterst luxueuze en comfortabele Tabbert Cellini. De Tabbert Cellini model 2021 verkrijgbaar in twee uitgekiende indelingen die alle een breedte 2,50 m hebben. Kopers beschikken daarbij een queensbed. Een van deze indelingen heeft een slide-out. Door deze, uit grote Amerikaanse campers afkomstige techniek, kan de caravan op de camping over een groot deel veel breder worden gemaakt wat een aanzienlijke ruimtewinst oplevert.
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen