Tabbert caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De Tabbert caravans onderscheiden zich naar eigen zeggen op het gebied van design, innovatie, klimaat, duurzaamheid en veiligheid. Tabbert is dan ook het topmerk van het Duitse Knaus-Tabbert concern. Het is ook het enige merk binnen dit concern dat uitsluitend caravans maakt. De andere merken, Knaus en Weinsberg, maken zowel caravans als campers.

Premium caravans sinds 1953

De eerste Tabbert caravans werden al in 1953 gebouwd. Dat was in de tijd van de sterke economische groei na de oorlog. Mensen zochten toen elegantie, stijl en een nieuw zelfbewustzijn, iets dat Tabbert heel goed in het exterieur- en interieurdesign tot uitdrukking wist te brengen. Maar ook in modeljaar 2021 creëert Tabbert caravans die gekenmerkt werden door een unieke mix van materialen, een modern lifestyle- interieur, hoogwaardige afwerking en praktische designoplossingen.

Noviteiten Tabbert caravans

Nog niet zo lang geleden werd het interieur van alle Tabbert caravans nóg completer uitgerust en voorzien van een nieuwe stoffering. Toen werd ook de Tabbert Vivaldi geheel vernieuwd. De Tabbert caravans kregen toen ook een neuswiel dat de kogeldruk aangeeft. Ook vernieuwde Tabbert de verlichte trede bij de entree, werd de deur verbreed tot 600 of 700 mm en voorzien van een verbeterde hordeur. Deze is in opengeschoven toestand helemaal in de deurpost weggewerkt. Bovendien kregen een groot aantal Tabbert caravans standaard een magnetron.

Tabbert meldt verder dat alle nieuwe caravans met ingang van vorig kampeerseizoen worden uitgerust met een GPS-tracker met ‘lifetime’-licentie. Bij de Da Vinci zien we dit seizoen een nieuwe gezinsindeling, de 550 DM 2,5. Ook worden de Tabbert caravans dit seizoen voorzien van het bekroonde Silwy systeem om glazen via een magneet rammelvrij op te bergen. Ook krijgen alle Tabbert caravans dit seizoen een ‘Bluuwater’ waterfilter voor het drinkwater.

Tabbert Caravans in modeljaar 2022

Vorig seizoen kregen de Tabbert caravans een aantal wijzigingen aan het exterieur, waaronder nieuwe graphics en achterlichtdragers. De Tabbert Rossini, het instapmodellen van de Duitse caravanfabrikant, kreeg toen ook een nieuw meubel- en stofferingsontwerp. Ook dit seizoen is de Rossini verkrijgbaar als speciale ‘Finest Edition’ met een uitgebreide standaarduitrusting. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Tabbert ook de extra compleet uitgeruste Booster-versie van de Rossini ontwikkeld.  Verder staakte Tabbert vorig seizoen met de productie van de ‘jeugdige’ Pep-serie. Daardoor zijn de Tabbert caravans model 2022 verkrijgbaar in de series Rossini, Da Vinci, Vivaldi, Puccini en Cellini.


Meer informatie over Tabbert caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Tabbert caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Tabbert caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
98 resultaten
98 resultaten
Pagina
van 9
Sorteren op:
Pagina
van 9
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen