Weinsberg caravan kopen; nieuwe 2024 modellen of tweedehands

Wie voor modeljaar 2024 naar nieuwe modellen zoekt moet bij de campers van Weinsberg zijn. Op caravangebied zijn er weliswaar aanpassingen en verbeteringen maar is er verder geen groot nieuws te melden. Weinsberg maakt onderdeel uit van de Knaus Tabbert AG groep. En het is in deze groep het caravanmerk met de prettigste prijzen. Een Weinsberg caravan kopen is kiezen voor een prima product tegen een zeer concurrerende prijs. Het woord budgetmerk valt regelmatig. Al doet dat niet altijd recht aan de geboden  kwalteit en de uitrusting. Deze tekst loopt door onder de advertenties. 

 

 

 

 


Meer informatie over Weinsberg caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Weinsberg caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Weinsberg caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
167 resultaten
167 resultaten
Pagina
van 14
Sorteren op:
Pagina
van 14

Weinsberg maakt sinds iets meer dan 10 jaar naast campers ook caravans. Dat waren vanaf het begin caravans in een betaalbaar prijssegment. Een Weinsberg caravan kopen is dan ook kiezen voor een betaalbare caravan waar verder niets aan ontbreekt. Het merk doet het goed bij jonge en prijsbewuste kopers. Er is keus uit drie caravanseries. Dat zijn de CaraOne, de Edition [Hot] en de CaraCito.

De Weinsberg CaraOne is er in 11 verschillende indelingen. Van 5,93 meter tot aan 7,59 meter lengte. Van vier tot zeven slaapplaatsen. Van tweepersoonsbedden, via enkele bedden en stapelbedden naar een Frans bed. Kortom, heel wat te kiezen. De Edition Hot is een extra aangeklede DaraOne. En de CaraCito is gasloos.

 

Een Weinsberg caravan kopen is kiezen voor prijsbewust en compleet

 

  • De CaraOne van Weinsberg is een absolute topper. Hij verkoopt goed met andere woorden. Er zijn maar liefst 11 indelingen om uit te kiezen. Dat zijn de CaraOne 390 QD en PUH, de 400 LK, de 420 QD, d 450 FU, de 480 EU, 480 QDK , 500 FDK, 540 EUH, de 550 UK en 550 QDK.
  • De CaraOne Edition [HOT] werd gepresenteerd als actiemodel, maar is ook in modeljaar 2024 gewoon weer leverbaar. Het is een extra aangeklede versie. Er zit veel op en aan deze bijzondere uitvoering. En dat komt tegen een wel zeer aangename actieprijs. Als koper kun je er je voordeel mee doen. Veel uitrusting voor weinig geld zegt Weinsberg er zelf over. Deze Edition Hot is er in vijf indelingen. Dat zijn de 390 QD, 420 QD, 450 FU, de 480 EU en de 480 QDK.
  • En dan is er de 100% Elektrische Weinsberg CaraCito. Zoals gezegd helemaal elektrisch en uitgerust met alleen het wezenlijke. En daar hoort volgens Weinsberg dan ook een airco bij. Deze is in deze gasloge caravan ook om mee te verwarmen. De CaraCito is er in vijf verschillende indelingen. Dat zijn de CaraCito 390 QD, 450 FU, 470 EU en 470 QDK.

Noviteiten Weinsberg caravans

Een aantal jaren geleden  kwam Weinsberg met de Edition Ice uitvoering. Deze zeer ruime caravan is met name geschikt voor een wat langer verblijf, of voor gebruik tijdens de wintersport. De CaraTwo, die je kon beschouwen als een moderne designvariant van de CaraOne, verdween eveneens uit de showroom. Beide modellen zijn nu alleen nog te koop als gebruikte exemplaren.

Weinsberg caravan kopen

Weinsberg modeljaar 2024

Hoewel het leveringsprogramma van Weinsberg in feite uit slechts twee series (CaraOne en CaraCito) bestaat, is het programma in zijn geheel toch behoorlijk compleet. Beide series hebben een geheel eigen karakter. De Weinsberg CaraOne is zoals gezegd bovendien ook leverbaar in een heel aantrekkelijke actie-uitvoering. De Edition Hot is ideaal voor mensen die een extra complete caravan willen maar daar niet te veel voor willen betalen. Een Weinsberg caravan kopen is een betaalbare en slimme keus.

Weinsberg maakt samen met de merken Tabbert en Knaus onderdeel uit van de Knaus Tabbert AG groep.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen