Weinsberg caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Vroeger maakte Weinsberg geen caravans, maar campers. Totdat er zo’n tien jaar geleden op de Caravan Salon opeens een geheel nieuwe lijn Weinsberg campers én caravans stond. Bovendien waren dit recreatievoertuigen in een voor Weinsberg ongebruikelijk laag prijssegment. Na de doorstart koos Knaus Tabbert, de eigenaar van Weinsberg voor een nieuwe strategie. Sindsdien maakt Weinsberg caravans en campers in een betaalbaar prijssegment waarbij men zich richt op jongere, prijsbewuste kampeerders.

Weinsberg caravans en campers

Ook nu, in modeljaar 2022, heeft Weinsberg zowel campers als caravans in het programma. Ook is er een volwaardig dealernetwerk opgebouwd. Het programma Weinsberg caravans van modeljaar 2022 bestaat uit de series CaraOne en CaraCito. Van de eerste is er bovendien een scherp geprijsd ‘Edition Hot’ actiemodel verkrijgbaar. De eerdere als actiemodel uitgebrachte Edition Ice uitvoering van de CaraOne is een

Noviteiten Weinsberg modeljaar 2022

Twee jaar kwam Weinsberg met de Edition Ice uitvoering. Deze zeer ruime caravan is met name geschikt voor een wat langer verblijf, of voor gebruik tijdens de wintersport. Als opvolger van de CaraTwo, die je kon beschouwen als een moderne designvariant van de CaraOne, introduceert Weinsberg nu de CaraCito. Het actiemodel Weinsberg CaraOne Edition Hot, die zoals gebruikelijk een heel complete uitrusting voor een hele scherpe prijs biedt, blijft in seizoen 2021 in het leveringsprogramma.

Weinsberg 2022 caravan modellen

Hoewel het leveringsprogramma van Weinsberg in feite uit slechts twee series (CaraOne en CaraCito) bestaat, is het programma in zijn geheel toch behoorlijk compleet. Beide series hebben een geheel eigen karakter. De Weinsberg CaraOne is zoals gezegd bovendien ook leverbaar in een heel aantrekkelijke actie-uitvoering. De Edition Hot is ideaal voor mensen die een extra complete caravan willen maar daar niet te veel voor willen betalen.


Meer informatie over Weinsberg caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Weinsberg caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Weinsberg caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
103 resultaten
103 resultaten
Pagina
van 9
Sorteren op:
Pagina
van 9
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen