Weinsberg caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Vroeger maakte Weinsberg geen caravans, maar campers. Totdat Weinsberg op de Caravan Salon zo’n tien jaar geleden opeens een geheel nieuwe lijn campers én caravans presenteerde. Bovendien waren dit voertuigen in een voor Weinsberg ongebruikelijk laag prijssegment. Na de doorstart koos Knaus Tabbert, de eigenaar van Weinsberg, voor een nieuwe strategie en prijssegment waarbij men zich met de Weinsberg caravans en campers zich richt op jongere, prijsbewuste kampeerders.

Ook nu, in modeljaar 2021, heeft Weinsberg zowel campers als caravans in het programma. Ook is er een volwaardig dealernetwerk opgebouwd. Het Weinsberg caravanprogramma van modeljaar 2021 bestaat uit de series CaraOne en CaraCito. Van de eerste is bovendien een uit de kluiten gewassen Edition Ice uitvoering alsmede een scherp geprijsd ‘Edition Hot’actiemodel verkrijgbaar.

Noviteiten Weinsberg caravans

Twee jaar kwam Weinsberg met de Edition Ice uitvoering. Deze zeer ruime caravan is met name geschikt voor een wat langer verblijf, of voor gebruik tijdens de wintersport. Als opvolger van de CaraTwo, die je kon beschouwen als een moderne designvariant van de CaraOne, introduceert Weinsberg nu de CaraCito. Het actiemodel Weinsberg CaraOne Edition Hot, die zoals gebruikelijk een heel complete uitrusting voor een hele scherpe prijs biedt, blijft in seizoen 2021 in het leveringsprogramma.

Weinsberg 2021 caravan modellen

Hoewel het leveringsprogramma van Weinsberg in feite uit slechts twee series bestaat, is het programma in zijn geheel toch behoorlijk compleet. Beide series hebben een geheel eigen karakter. De Weinsberg CaraOne is zoals gezegd bovendien ook leverbaar twee aparte uitvoeringen: de Edition Ice voor wie van ruimte en wintersport houdt, en de Edition Hot voor mensen die een extra complete caravan willen maar daar niet te veel voor willen betalen.

Weinsberg caravans, modellen 2021


Meer informatie over Weinsberg caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Weinsberg caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Weinsberg caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
131 resultaten
131 resultaten
Pagina
van 11
Sorteren op:
Pagina
van 11

Weinsberg Caravans 2021 modellen

Weinsberg CaraOne caravan modeljaar 2021 Weinsberg CaraOne caravan modeljaar 2021

Weinsberg CaraOne

Weinsberg maakte een aantal seizoenen terug een nieuwe start met onder meer de CaraOne caravans. De CaraOne is een caravan die weliswaar vrij basic oogt maar niettemin over alle essentiële functionaliteiten beschikt die je van een caravan kunt verwachten. Weinsberg maakt voor de CaraOne gebruik van lichte en frisse kleuren. Er zijn veel indelingen die ook de wat jongere doelgroep aan zullen spreken. Zo zijn er verschillende indelingen met stapelbed. Weinsberg biedt met de CaraOne een moderne, fris ogende en redelijk compleet uitgevoerde caravan tegen een zeer attractieve prijs.

Weinsberg CaraOne Edition Ice

De Weinsberg CaraOne 740 Edition Ice is een speciale versie van de grootste indeling van de CaraOne serie van Weinsberg. Deze forse caravan heeft een totale lengte van 9,50 meter en een breedte van 2,50 meter. De Weinsberg CaraOne Edition Ice is daarom ook uitstekend geïsoleerd zodat je er ook probleemloos mee op wintersport kunt gaan. De bodem, dak en wanden zijn extra goed geïsoleerd en er zijn maatregelen genomen tegen bevriezing van de leidingen. Ook is de caravan voorzien van vloerverwarming, een opbergvak voor ski’s en een extra groot schoenenvak voor de skischoenen en snowboots. De Edition Ice is leverbaar in twee verschillende indelingen.
Weinsberg CaraOne Edition Ice caravan modeljaar 2021 Weinsberg CaraOne Edition Ice caravan modeljaar 2021
Weinsberg CaraOne Edition Hot caravan modeljaar 2021 Weinsberg CaraOne Edition Hot caravan modeljaar 2021

Weinsberg CaraOne Edition Hot

Als tegenhanger voor de Edition Ice introduceerde Weinsberg ook de CaraOne Edition Hot. Dit is een actiemodel dat leverbaar is in drie compacte indelingen met ieder vier slaapplaatsen. Volgens Weinsberg is de caravan helemaal ‘hot’, zowel qua exterieur, interieur, kwaliteit en comfort. De Edition Hot is uitgerust met een heleboel extra’s en wordt tegen een extra aantrekkelijke prijs aangeboden. De besparing bedraagt volgens Weinsberg zo’n 2500 euro.

Weinsberg CaraCito

De Weinsberg Caracito is een nieuwe serie caravans met een moderne uitstraling, die zich richt op nieuwkomers. Het is geen directe opvolger van de eerdere CaraTwo. De CaraCito vult het assortiment gewoon aan, naast de Caraone modelreeks. Er zullen vooralsnog vijf indelingen van de Caracito beschikbaar zijn. Een opvallend kenmerk van de Caracito caravans is, dat deze volledig gasvrij zijn. Weinsberg vertrouwt hiervoor uitsluitend op elektrische apparaten in het interieur. Dat betekent wel dat je behoorlijk bent van een goede stroomvoorziening op de camping.
Weinsberg CaraCito caravan modeljaar 2021 Weinsberg CaraCito caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen