BOVAG garantie

BOVAG logoAlle bij BOVAG aangesloten kampeerbedrijven bieden een hoge mate van kwaliteit. Om het BOVAG-logo te mogen gebruiken worden ze regelmatig door een onafhankelijke instantie gekeurd, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Op alle producten die bij de BOVAG bedrijven worden gekocht, wordt standaard zes of twaalf maanden BOVAG-garantie gegeven. Zo kun je bij onverhoopte problemen altijd terugvallen op het bedrijf.

Komen jullie er samen niet uit, dan is er altijd nog het ANWB/BOVAG Bemiddelingsbureau. De onafhankelijke deskundigen zullen dan proberen tot een oplossing te komen.

BOVAG Garantie op caravans

Leden van de BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie (AMR) leveren standaard 12 maanden BOVAG Garantie op gebruikte caravans met een aanschafprijs van tenminste 3.500 euro. De garantie is tevens van toepassing op vochtinwerking in de caravan. Daarnaast wordt er 6 maanden garantie gegeven op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en gebruikte materialen.

BOVAG Garantie op campers en kampeerauto’s

De garantietermijn voor gebruikte kampeerauto’s met een aanschafwaarde van minimaal 12.500 euro bedraagt 6 maanden met een maximum van 20.000 gereden kilometers vanaf het moment van aankoop bij een lid van de BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie (AMR). De kampeerauto wordt afgeleverd met een BOVAG-onderhoudsbeurt én met APK-geldigheidsduur van tenminste 6 maanden. Op kampeerauto’s is tevens 3 maanden garantie voor uitgevoerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en gebruikte materialen van toepassing.

BOVAG Garantie op vouwwagens en tenttrailers

Op gebruikte vouwwagens met een aanschafprijs van tenminste 2.000 euro geven leden van de BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie (AMR) standaard minimaal 12 maanden BOVAG Garantie. Daarnaast wordt er 6 maanden garantie gegeven op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en gebruikte materialen.

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen