PACK Caravankeuring

AankoopkeuringOngelukken als gevolg van ondeugdelijke caravans en aanhangwagens. Te vaak lees je erover of hoor je ervan.

Grote materiële schade met alle lastige en vervelende gevolgen van dien en wellicht het einde van een vakantie, zijn vaak het resultaat. Om maar niet te spreken van ernstig lichamelijk letsel voor de betrokkenen of soms erger…

FOCWA caravan- en camperservicebedrijven

Bij FOCWA caravan- en camperservicebedrijven kun je terecht voor de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring, kortweg PACK.

Een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering… Niets ontsnapt aan het oog van de keurmeesters. Logo FOCWAJe ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.

PACK sticker

Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als de eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de caravan of aanhangwagen voorzien van een speciale PACK-sticker.

FOCWA PACK stickerHét bewijs voor zowel jou als voor de politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid een jaar lang goed zit.

FOCWA erkende keuringsstations

Alleen een door FOCWA erkend keuringsstation mag de PACK uitvoeren. Daar vind je gecertificeerde keurmeesters die hun technische kennis altijd op het hoogste niveau houden. Als geen ander kennen zij de wettelijke eisen en normen voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Laat je bij deze keuringsstations een FOCWA-onderhoudsbeurt uitvoeren, dan worden er voor je PACK keuring geen kosten in rekening gebracht. Je herkent het keuringsstation aan het speciale PACK-gevelschild.

Bron: FOCWA

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen