Adria caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

De Adria caravans van modeljaar 2021 zijn ingedeeld in de volgende series: Action, Aviva, Altea, Adora, Alpina en Astella. Ook in modeljaar 2021 behoren de Adria caravans tot de populairste caravanmerken in Nederland. Adria is ooit begonnen als bouwer van caravans in het lage prijssegment. Door de jaren heen heeft het Sloveense merk haar gamma voortdurend vernieuwd, verbeterd en uitgebreid. Adria groeide zo uit tot een alom gerespecteerde fabrikant met caravans en campers in nagenoeg alle prijssegmenten, van betaalbaar tot exclusief. Het Sloveense caravanmerk is een paar jaar geleden overgenomen door de Franse Trigano Group. Daarbij is afgesproken dat Adria haar eigen identiteit volledig zou behouden en dat is inderdaad het geval.

Adria caravans 2021-modellen

De vooruitstrevende en prijswinnende Adria Astella caravan, die vorig modeljaar aan het programma is toegevoegd, vinden we ook nu nog in het programma terug. Deze caravan, waarmee je overigens gewoon kunt rijden, heeft wel wat weg van een tiny house. De ‘normale’ caravans van Adria zijn het instapmodel Aviva, gevolgd door de Altea en sportieve Action en de topmodellen Adora en Alpina, waarbij de laatste bij uitstek geschikt is voor kamperen in winterse omstandigheden.

Indelingen Adria caravans

Ook in modeljaar 2021 behoren de Adria caravans tot de populairste caravanmerken in Nederland. De caravans van Adria staan onder meer bekend om een aantal interessante praktische zaken, zoals de ‘Smart’ keukens met verlichte achterwand, de uitgekiende ‘Ergo’-badkamers in hotelstijl en panoramische ramen. Het programma van Adria telt in modeljaar 2021 weer een groot aantal verschillende modellen en indelingen. Dit seizoen zijn er in totaal 37 verschillende Adria caravans verkrijgbaar, welke zijn verdeeld over zes series. Daarmee is het caravanprogramma van Adria iets kleiner worden dan voorgaand seizoen, toen er 40 verschillende indelingen bij de Adria caravans waren.

Noviteiten Adria caravans modeljaar 2021

Ook in modeljaar 2021 heeft Adria een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Alle series – behalve de Astella – krijgen nieuwe graphics aan de buitenzijde. De Alpina- en Adora-modellen kunnen nu ook worden geleverd met het ‘Mach’-besturingssysteem. Daarmee kunnen zaken zoals het drinkwaterpeil, de verlichting, verwarming, airco en zelfs de temperatuur van de koelkast via de smartphone worden opgevraagd en geregeld.

De grootste noviteiten bij de 2021-modellen van Adria zijn te vinden in de Adora-serie. Deze caravans hebben voortaan een groot, vlak panoramaraam aan de voorzijde. Verder plaatst Adria ook een bredere deur in de 2021-modellen van de Adora en zijn er ook nieuwe achterlichten ontworpen. Ook aan de binnenzijde zijn de nodige verbeteringen zoals een nog verder geoptimaliseerde Ergo badkamer met een opklapbare wastafel met geïntegreerde opbergkast alsmede een nieuwe keuken- en slaapkamerinrichting.

Adria caravans, modellen 2021


Meer informatie over Adria caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Adria caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Adria caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
239 resultaten
239 resultaten
Pagina
van 20
Sorteren op:
Pagina
van 20

Adria Caravans 2021 modellen

Adria Action caravan modeljaar 2021 Adria Action caravan modeljaar 2021

Adria Action

Ook in modeljaar 2021 is de Action is de meest sportieve Adria caravan. De Action is een opvallende en karakteristieke caravan, die vanwege het geringe gewicht ook door veel kleinere auto’s kan worden getrokken. De Adria Action is een paar seizoen geleden geheel vernieuwd. Een paar seizoenen geleden heeft Adria het exterieur en interieur van de Action-caravans nog verder verfijnd. De 2021-modellen van de Adria Action zijn leverbaar in vier indelingen. De slimme 391 PH-indeling, die Adria vorig jaar introduceerde, zien we ook dit seizoen weer terug. Kopers kunnen kiezen uit 2 verschillende stofferingsvarianten en een wit (optioneel) of grijs exterieur. Bij het witte exterieur kan er bovendien worden gekozen uit drie optionele accentkleuren.

Adria Aviva

De compacte en lichte Adria Aviva is heel doordacht ontworpen. Dat uit zich in de vele praktische gebruiksmogelijkheden van de Aviva. Ook in modeljaar 2021 biedt de Aviva, het lichtgewicht instapmodel van Adria, een bijna ongekende prijs/kwaliteitverhouding. De 2021-modellen van de Aviva hebben een vernieuwd interieur en een modern verlichtingsconcept. De basisuitrusting is ondanks de attractieve prijs behoorlijk compleet. De Adria Aviva model 2021 heeft onder meer een Truma verwarming en boiler, luidsprekers en Bluetooth voorbereiding. Kopers kunnen voor de bovenkastjes kiezen om de schuifdeuren optioneel te laten vervangen door kastkleppen.
Adria Aviva caravan modeljaar 2021 Adria Aviva caravan modeljaar 2021
Adria Altea caravan modeljaar 2021 Adria Altea caravan modeljaar 2021

Adria Altea

De Adria Altea caravan is al jaren een topper in het lagere middensegment. De Altea is geliefd vanwege het lage eigen gewicht en de uitgekiende materialen. Ondanks de aantrekkelijke prijs is de Adria Altea uitgerust met een polyester, hagelbestendig dak en aluminium zijwanden. Qua indelingen is er keus genoeg, zowel voor mensen die met z’n tweeën of met het hele gezin op vakantie gaan. De 2021-modellen van de Adria Altea hebben een verfijnd interieur met het fraaie Nabucco Cherry meubeldecor en pastelgroene werkbladen. Kopers kunnen kiezen uit drie fraaie stofferingen. In modeljaar 2021 heeft iedere Adria Altea caravan handige opbergaccessoires, verbeterde bovenkasten, een plexiglas afwerking van de achterwand van de keuken en het Altea Favoriet pakket.

Adria Adora

Ook de 2021-modellen van de Adria Adora hebben een tijdloos interieur in een modern jasje. Adria gebruikt als vanouds polyester voor zowel het dak als de zijwanden. De donkere ramen geven in de Adora in combinatie met de gladde zijwanden een mooie ‘automotive’ uitstraling. De indirecte LED-verlichting geeft het interieur nog meer ambiance. Het fraaie panoramaraam aan de voorzijde geeft het interieur een uitstekende ruimtelijke indruk. Het hoogwaardige AL-KO onderstel vormt een stabiele basis voor de Adria Adora welke in modeljaar 2021 is voorzien van een verbeterde badkamer, extra brede deur, vloerverwarming, koudschuim matrassen, Bluetooth audiosysteem, plissé hordeur, reservewiel en nog veel meer.
Adria Adora caravan modeljaar 2021 Adria Adora caravan modeljaar 2021
Adria Alpina caravan modeljaar 2021 Adria Alpina caravan modeljaar 2021

Adria Alpina

De Alpina caravans vormen ook in modeljaar 2021 het topmodel van Adria. De polyester opbouw van de Adria Alpina rust op een AL-KO chassis. De tandemas-modellen hebben een BPW-chassis. Dankzij de hoogwaardige isolatie zijn de Adria Alpina-caravans geschikt voor alle seizoenen. Ook hebben ze een Alde verwarmingssysteem met vloerverwarming en een geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank. Het interieur heeft een tijdloos design met hoogglanzende kastdeuren en tafelbladen. Kopers kunnen kiezen uit diverse luxe bekledingsvarianten. De praktische keukens heeft een 3-pits gasfornuis, grote 190 liter koelkast en een oven. De Ergo toiletruimte heeft een opklapbare wasbak, spiegelkast, Thetford toilet en douchemogelijkheden. De grotere modellen beschikken zelfs over een aparte douchecabine.

Adria Astella

De nieuwe Adria Astella is naar onze mening met recht gekozen tot Caravan van het jaar. De vorig jaar geïntroduceerde Astella is een uitzonderlijk goed gelukte combinatie van een toercaravan, stacaravan, tiny house en recreatiewoning. Op deze manier biedt de Adria Astella het comfort en de ruimte van een recreatiewoning, zoals grote, openslaande deuren. Qua uiterlijk en gebruiksmogelijkheden heeft de caravan ook wat weg van een tiny house. Je kunt de Astella net als een toercaravan met de eigen auto verplaatsen. Zo kun je er bijvoorbeeld mee van de seizoenplaats naar een zomerse vakantiebestemming rijden om daar weer volop van je eigen rijdende huisje te genieten.
Adria Astella caravan modeljaar 2021 Adria Astella caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen