Adria Campers

Adria campers zijn al meer dan 30 jaar lang een bekend gezicht op de Europese wegen. Het Sloveense merk ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. De eerste Adria campers werden op de markt gebracht onder de merknaam Adriatik. Sinds ongeveer tien jaar worden de campers van Adria gewoon onder de merknaam Adria aangeboden. En net als met caravans wist Adria ook met campers een vooraanstaande positie op de Europese markt te veroveren.

Adria is een tijdje geleden overgenomen door de Franse Trigano Groep maar Adria zal haar eigen identiteit blijven behouden. Er is bij de overname afgesproken dat het merk Adria gewoon blijft bestaan én in Slovenië blijft.

Camper programma 2021

Ook in 2021 zijn de Adria campers verkrijgbaar in de vijf bekende series Coral, Coral XL, Matrix, Compact en Sonic. Ze zijn in totaal verkrijgbaar in maar liefst 31 indelingsvarianten. Daarnaast heeft Adria ook buscampers in het programma, deze bestaan in modeljaar 2021 uitsluitend uit de Twin-modellen. De compacte Adria Active-buscampers zijn komen te vervallen. De Adria buscampers model 2021 zijn verkrijgbaar totaal vijftien indelingen, waarvan drie geheel nieuwe.

Noviteiten Adria campers

Behalve diverse kleine verbeteringen en wijzigingen heeft Adria de Plus- en Supreme-versies van de Coral- en Matrix-series geheel vernieuwd. Deze kregen een geheel nieuw exterieur en interieur. Vooral het interieur is de moeite waard, met fraaie vloeiende lijnen, zachte vormen en veel keus op het gebied van stofferingen. Bij de Adria Twin-buscampers zien we dit modeljaar een aantrekkelijk actiemodel, de Twin Sports.

Adria campers, modeljaar 2021


Meer informatie over Adria kampeerautos
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Adria kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Adria kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
105 resultaten
105 resultaten
Pagina
van 9
Sorteren op:
Pagina
van 9

Adria Campers 2021 modellen

Adria Twin camper modeljaar 2021 Adria Twin camper modeljaar 2021

Adria Twin

De Adria Twin behoort tot de succesnummers van de Sloveense fabrikant. Het betreft een serie buscampers met een moderne inrichting die zich duidelijk van de concurrentie onderscheidt. De Adria Twin wordt in modeljaar 2021 aangevuld met drie nieuwe varianten, waardoor er in totaal vijftien indelingen beschikbaar zijn. Dit zijn de Twin Plus 640 SGX met elektrisch hefbed met daaronder een grote garage, de Twin 640 SPB Family met een dubbel stapelbed en in totaal vijf slaapplaatsen alsmede de Adria Twin Axess All-In Edition, een betaalbaar instapmodel op basis van de met de Fiat Ducato vergelijkbare, maar goedkopere Citroën Jumper.

Adria Compact

De Adria Compact biedt het beste van twee werelden. Hij is ruimer dan een buscamper maar is ook weer wat compacter gebouwd dan een normale halfintegraal camper. Daardoor zijn de Adria Compact campers ideaal voor mensen die een optimaal compromis zoeken tussen voldoende ruimte en wendbaarheid. De Adria Compact model 2021 is verkrijgbaar in vier indelingen zodat kopers de keus hebben uit een dwarsbed, Frans bed en enkele bedden. De veelzijdige SLS-indeling met de slimme slide-out, die Adria een paar jaar geleden introduceerde, is helaas uit het programma verdwenen.
Adria Compact camper modeljaar 2021 Adria Compact camper modeljaar 2021
Adria Coral camper modeljaar 2021 Adria Coral camper modeljaar 2021

Adria Coral

De Coral is de meest succesvolle lijn campers van Adria. Het is een lijn halfintegraal campers die verkrijgbaar is in drie uitvoeringen en zeven indelingen, alle met de fraaie sky-roof panoramavensters. De Coral Axess is het instapmodel. Daarboven komt de wat luxer uitgevoerde Plus terwijl de Supreme het topmodel van de Coral serie is. In modeljaar 2021 heeft Adria de Plus- en Supreme-versies van de Coral campers geheel vernieuwd. Deze campers hebben een nieuw, aerodynamisch exterieurdesign met een nieuw front en achterwand. Ook besteedde Adria veel aandacht aan het nieuwe interieur, dat zachte vloeiende lijnen heeft en veel keus qua stofferingen biedt.

Adria Coral XL

Wie met een gezin op reis gaat, kan bijna nooit genoeg ruimte hebben. De Coral XL is een serie alkoof campers die specifiek voor gezinnen is ontwikkeld. De nieuwe Coral XL biedt een aantal slimme indelingen waarmee je ook met wat grotere gezinnen prima op vakantie kunt gaan. En dat kan uiteraard ook comfortabel, dankzij de luxe was/toiletruimte, de riante keuken en het stijlvolle interieurontwerp. De Coral XL is er in twee uitvoeringen, de Plus is het basismodel terwijl de Axess wat luxer is uitgevoerd. Kopers hebben bij de Plus keus uit drie verschillende indelingen, de Axess is verkrijgbaar in vier indelingen.
Adria Coral XL camper modeljaar 2021 Adria Coral XL camper modeljaar 2021
Adria Matrix camper modeljaar 2021 Adria Matrix camper modeljaar 2021

Adria Matrix

De Adria Matrix is een crossover camper, die is afgeleid van een halfintegraal camper. Hij heeft een iets hogere daklijn en daardoor is er boven de zitgroep ruimte voor een hefbed beschikbaar. Net als de Coral is ook de Matrix verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus. De Plus- en Supreme-versies van de Matrix-campers zijn komend seizoen volledig vernieuwd. De campers hebben een nieuw en meer aerodynamisch exterieurdesign gekregen met een elegant front en een moderne achterwand met ‘automotive’ led-achterlichten. Ook het interieur van de Matrix Plus en Supreme is geheel vernieuwd en kenmerkt zich door fraaie vloeiende lijnen en zachte hoeken.

Adria Sonic

De Sonic is het topmodel in het gamma van Adria. Een uiterst moderne camper, waarbij duidelijk is te zien dat Adria de Sonic voortdurend verbeterd. Vorig modeljaar bracht Adria drie nieuwe indelingen voor de Sonic uit. Deze zogenaamde ‘Open Salon’ indelingen kenmerken zich door de grote bewegingsvrijheid en ruimtelijke indruk. De Adria Sonic is in seizoen 2021, afhankelijk van de uitvoering, leverbaar in drie tot vijf indelingen.
Adria Sonic camper modeljaar 2021 Adria Sonic camper modeljaar 2021

ADVERTEREN!


Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen