Bürstner camper kopen; nieuw of tweedehands

De campers van Bürstner zijn makkelijk te herkennen door hun markante uiterlijk. Wie het moderne leveringsprogramma van het Duitse merk Bürstner bekijkt, zal niet gauw vermoeden dat Bürstner vergeleken met andere merken nog niet zo heel lang campers. De eerste Bürstner campers kwamen in de jaren 80 op de markt. Het merk wist echter al snel een grote markt te veroveren omdat het eind jaren 80 de eerste halfintegraal campers op de markt bracht.

Bürstner is niet alleen de ‘uitvinder’ van de halfintegraal camper, maar was in 2008 ook het eerste campermerk dat een in de lengte geplaatste hefbed boven de zitgroep van een halfintegraal camper introduceerde. Dit concept vond al snel navolging bij veel andere merken en leidde later tot de komst van de zogenaamde ‘crossover’ campers. Bürstner paste het concept later ook toe bij de caravans uit het Bürstner-programma.

Modellen 2020

Het modellenpalet van Bürstner van modeljaar 2020 is iets uitgebreider vergeleken met dat van de voorgaande jaren. Ook nu zien we bekende namen als de Lyseo, Ixeo, Travel Van, Elegance, Argos en Edition 30. De Bürstner Ixeo-lijn wordt dit seizoen aangevuld met een topmodel, de Ixeo T. Büstner had al een serie buscampers, de City Car. In modeljaar 2020 komt daar een tweede serie buscampers bij, de Bürstner City Car Harmony Line.

Bürstner campers, modeljaar 2020


Meer informatie over Burstner kampeerautos
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Burstner kampeerautos.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Burstner kampeerauto dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
268 resultaten
268 resultaten
Pagina
van 23
Sorteren op:

Merkenbanners Burstner

six
Pagina
van 23

Bürstner Campers 2020 modellen

Bürstner Lyseo (TD, Harmony Line, Time I, Time A) camper modeljaar 2019 Bürstner Lyseo (TD, Harmony Line, Time I, Time A) camper modeljaar 2019

Bürstner Lyseo (TD, Harmony Line, Time I, Time A)

De Lyseo is een relatief nieuwe serie campers van Bürstner, die in feite voor iedereen wat wils biedt. De Bürstner Lyseo-serie bestaat uit moderne campers. Dankzij de lichtgewicht bouwwijze hebben ze een relatief hoog laadvermogen. Ze zijn leverbaar in tal van varianten en indelingen. De Lyseo TD is een halfintegraal camper, evenals de vorig jaar geïntroduceerde Harmony Line. Bij die laatste is de slaapruimte afgescheiden van het woongedeelte door de was/toiletruimte. De Lyseo is er ook als integraal camper (Lyseo Time I) en alkoof camper (Lyseo Time A).

Bürstner Ixeo (T, TL, I)

De lxeo is al meer dan 10 jaar één van de absolute succesnummers van Bürstner. Toen het model werd geïntroduceerd was de aanwezigheid van een langsgeplaatst hefbed in een halfintegraal camper een regelrechte sensatie. De Bürstner Ixeo vormt de inspiratie voor soortgelijke campers van vele andere merken maar is ook nu nog steeds één van de sterkste aanbiedingen in dit segment. Naast de halfintegraal camper Ixeo TL is er ook een integraal versie, de Bürstner Ixeo I. Nieuw in modeljaar 2020 is de Ixeo T, het topmodel in de Ixeo-serie. Deze halfintegraal camper is voorzien van een groot skyroof voor een mooie lichtinval. Wie geen hefbed wenst, kan voor de Ixeo T zelfs een extra groot skyroof met elektrisch schuifdak bestellen.
Bürstner Ixeo (T, TL, I) camper modeljaar 2019 Bürstner Ixeo (T, TL, I) camper modeljaar 2019
Bürstner Travel Van camper modeljaar 2019 Bürstner Travel Van camper modeljaar 2019

Bürstner Travel Van

Wie de ruimte en mogelijkheden van een halfintegraal campers wenst, maar ook prijs stelt op compacte afmetingen, heeft aan de Bürstner Travel Van een goede keuze. Bürstner bouwt deze compacte halfintegraal camper op basis van de vertrouwde Fiat Ducato. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een verlaagd chassis. Daardoor heeft de Travel Van een stahoogte van 198 cm. Hij is er slechts in één indeling, met enkele bedden. Bürstner levert extra kussens mee om er ook een groot tweepersoonsbed van te kunnen maken.

Bürstner Elegance

Het topmodel van Bürstner is de Elegance. Een integraal camper met een markante en herkenbare vormgeving, mede door de extra hoge, panoramische voorruit. De Bürstner Elegance is niet alleen qua exterieur een topmodel, ook de binnenzijde kenmerkt zich door een hoogstaand design. Bürstner levert de Elegance naar keuze met enkele bedden of een eilandbed, terwijl er boven de voorstoelen nog een tweepersoons hefbed is geplaatst. De slaapruimte is altijd afgescheiden van de woonruimte door de extra ruime was/toiletruimte.
Bürstner Elegance camper modeljaar 2019 Bürstner Elegance camper modeljaar 2019
Bürstner Argos camper modeljaar 2019 Bürstner Argos camper modeljaar 2019

Bürstner Argos

Een waar ruimtewonder, de Argos. Een alkoofcamper in XXL formaat die ook grotere gezinnen alle ruimte en mogelijkheden voor een comfortabele vakantie biedt. De camper heeft dankzij de riante maatvoering en de ruime alkoof maar liefst 6 gehomologeerde zitplaatsen en slaapruimte voor 7 personen. De zitgroep, die bestaat uit de tweede rij draaibare voorstoelen, een hoekzit en een extra zitje, heeft een mooie ruimtelijke indruk en kan dankzij de inklapbare alkoof en de afsluitbare cabine worden omgebouwd tot een riante loungezit.

Bürstner Edition 30 (Nexxo Time, Ixeo Time)

Om te vieren dat Bürstner meer dan 30 jaar campers bouwt, heeft het bedrijf de „Edition 30“ jubileummodellen ontwikkeld. Door het grote succes is deze serie ook in het programma van modeljaar 2020 opgenomen. De Edition 30 is geen specifieke serie, maar een speciale uitvoering waarvoor verschillende populaire Bürstner modellen zijn geselecteerd. In modeljaar 2020 zijn dit de Nexxo Time en Ixeo Time. Dit zijn modellen die uitsluitend nog in deze uitvoering verkrijgbaar zijn. Zoals we gewend zijn van jubileummodellen, zijn ze extra compleet uitgevoerd, hebben ze een aangepaste styling en worden ze tegen een extra aantrekkelijke prijs geleverd.
Bürstner Edition 30 (Nexxo Time, Ixeo Time) camper modeljaar 2019 Bürstner Edition 30 (Nexxo Time, Ixeo Time) camper modeljaar 2019
Bürstner City Car camper modeljaar 2019 Bürstner City Car camper modeljaar 2019

Bürstner City Car

De Bürstner City Car buscampers worden gebouwd op basis van de populaire Fiat Ducato en zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen en 5 verschillende indelingen. Alle indelingen zijn voorzien van een was/toiletruimte. Bürstner heeft grote aandacht besteed aan de flexibiliteit. Zo zijn de bedden in de meeste indelingen opklapbaar, zodat er via de achterdeuren ook grote stukken bagage kunnen worden geladen. De keuken is riant uitgevoerd en biedt genoeg gelegenheid tot het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Bürstner City Car Harmony Line

Buscampers zijn steeds belangrijker voor Bürstner. Daarom voegt het Duitse merk in modeljaar 2020 een tweede lijn buscampers aan haar programma toe. De City Car Harmony Line hebben een interieur dat is afgeleid van het nieuwe interieurconcept van Bürstner. Dit is erop gericht om de gebruikers zich helemaal thuis te laten voelen in hun camper. Het moderne interieur van de City Car Harmony Line buscampers is samengesteld uit een mix van uni meubeldesign met exclusieve Harmony Line kussens. De standaarduitrusting is omvangrijk. De Harmony Line buscampers hebben bijvoorbeeld een elektrische opstaptrede aan de zijdeur, cabineverduistering en het chassis- en Fiat designpakket. Aan de buitenkant kun je City Car Harmony Line modellen herkennen aan de zwart gespoten grill, in kleur gespoten frontspoilers, LED dagrijverlichting en 16” aluminium velgen.
Bürstner City Car Harmony Line camper modeljaar 2019 Bürstner City Car Harmony Line camper modeljaar 2019