Bürstner caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Bürstner caravans staan van oudsher bekend om hun moderne doch sfeervolle interieur met een uitgesproken ‘thuisgevoel’. De Duitse camper- en caravanproducent heeft haar programma caravans een paar seizoenen terug gestroomlijnd en teruggebracht tot de series Premio en Averso. Dat wil niet zeggen dat er daardoor minder keus is bij Bürstner. Er is bij beide series namelijk keus uit diverse varianten. Zo is de Bürstner Premio bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in de Plus-, Life- en Limited-uitvoering, de Bürstner Averso is er ook als Harmony Line en in de Plus-uitvoering.

Premio Plus en Averso Plus: caravans met hefbed

Het is al meer dan tien 10 jaar geleden dat Bürstner de Averso Plus op de markt bracht. Deze caravan was toen een ware revolutie. Dankzij het elektrisch hefbed bood deze relatief compacte caravan maar liefst 7 slaapplaatsen. Dat was voor die tijd alleen mogelijk bij veel grotere en zwaardere caravans. Om de uitvoering met hefbed ook voor mensen met een beperkter budget bereikbaar te maken, introduceerde Bürstner een aantal jaren geleden ook de Premio Plus.

Modeljaar 2021: twee nieuwe indelingen bij Bürstner caravans

Het voornaamste nieuws bij de caravans van Bürstner betreft de komst van drie nieuwe indelingen. De Premio Plus-serie wordt uitgebreid met de 410 TS en 520TL, bij de Averso Plus zien we de nieuwe 510TK. twee nieuwe indelingen. Dit betreft een indeling met enkele bedden en een extra ruime indeling met kinderkamer.

Noviteiten 2021-modellen Bürstner

De Premio Life, ooit geïntroduceerd als actiemodel, is uitgegroeid tot een volwaardige nieuwe serie en is voortaan het instapmodel van Bürstner. Ook heeft Bürstner de Averso Plus op diverse aspecten een upgrade gegeven en geeft de Averso Plus in seizoen 2021 ook een uitgebreide facelift. De styling van zowel het interieur als het exterieur is aangepast zodat deze goed aansluit bij de vorig jaar geheel herziene Averso-serie.

Bürstner caravans, modellen 2021


Meer informatie over Burstner caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Burstner caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Burstner caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
217 resultaten
217 resultaten
Pagina
van 19
Sorteren op:
Pagina
van 19

Bürstner Caravans 2021 modellen

Bürstner Premio Life caravan modeljaar 2021 Bürstner Premio Life caravan modeljaar 2021

Bürstner Premio Life

Hoewel de Premio Life aanvankelijk als actiemodel op de markt werd gebracht, is deze inmiddels een vaste waarde in het caravan-programma van Bürstner. Logisch, want de Bürstner Premio Life is een compleet uitgeruste lichtgewicht caravan die tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. Daarom is de Premio Life het nieuwe instapmodel van Bürstner geworden, dat in modeljaar 2021 verkrijgbaar is in 4 indelingen. Kopers kunnen kiezen voor enkele bedden of een dwarsbed. Er is ook een indeling met stapelbedden beschikbaar.

Bürstner Premio

De Bürstner Premio, waarvan het interieur vorig seizoen nog is vernieuwd, is een caravan voor de budgetbewuste kampeerder. De Premio biedt kampeerders alles wat ze nodig hebben tegen een zeer redelijke prijs, zonder dat er concessies aan de kwaliteit worden gedaan. Door de lichtgewicht hagelbestendige opbouw kan de Bürstner Premio door bijna alle auto’s worden getrokken. In seizoen 2021 is de Bürstner Premio-lijn verkrijgbaar in elf indelingen, variërend van drie tot zes slaapplaatsen.
Bürstner Premio caravan modeljaar 2021 Bürstner Premio caravan modeljaar 2021
Bürstner Premio Plus caravan modeljaar 2021 Bürstner Premio Plus caravan modeljaar 2021

Bürstner Premio Plus

Bürstner levert de caravans uit de Premio-serie sinds enkele jaren ook in de Plus-uitvoering, dus met hefbed. Dit hefbed biedt op een relatief kleine opbouwlengte een grote hoeveelheid slaapplaatsen. In combinatie met een stapelbed biedt de Premio Plus naar keuze zelfs 7 slaapplaatsen. Bürstner heeft de Premio Plus uitgebreid met de 410 TS (vast dwarsbed met daarboven het hefbed) en de 520TL (enkele bedden en het hefbed boven de rondzit).

Bürstner Premio Limited

De Premio Limited werd aan het eind van vorig seizoen gepresenteerd en is een extra complete uitvoering van de drie populairste indelingen van de Bürstner Premio, de 450 TS (met frans bed), 490 TS (met eilandbed) en 495 TK (met dwarsbed en stapelbed). Je kunt de Limited-versie herkennen aan de speciale graphics, gladde buitenbeplating en aluminium velgen. Alle uitvoeringen hebben ook een raam aan de voorkant, grote dakraam, de elektrische boiler, eendelige deur met hor, indirecte verlichting onder de bovenkasten, ringverwarming en zware uitdraaisteunen. Bovendien hebben ze ook een gewichtsverhoging tot 1.500 kg.
Bürstner Premio Limited caravan modeljaar 2021 Bürstner Premio Limited caravan modeljaar 2021
Bürstner Averso caravan modeljaar 2021 Bürstner Averso caravan modeljaar 2021

Bürstner Averso

De Averso is al jarenlang één van de populairste series van Bürstner. Deze Averso caravans hebben een sterke marktpositie in het middensegment en maken daarom ook in modeljaar 2021 deel uit van het caravanprogramma van Bürstner. De Averso is onlangs ingrijpend vernieuwd. Dit seizoen heeft Bürstner diverse verbeteringen op het gebied van details en uitrusting van de Averso doorgevoerd. Kopers hebben bij de Bürstner Averso model 2021 keus uit maar liefst 12 indelingen, waaronder een met een badkamer achterin alsmede een indeling met een aparte kinderkamer.

Bürstner Averso Plus

De Bürstner Averso Plus was bij de marktintroductie in 2008 een ware revolutie. Het was de eerste caravan met een elektrisch hefbed. Een uniek concept met veel nieuwe mogelijkheden. De 7 slaapplaatsen die de relatief compacte Averso Plus bood, waren tot die tijd alleen mogelijk bij veel grotere en zwaardere caravans. Bürstner heeft de Averso Plus in modeljaar 2021 op vele punten aangepast. Het exterieur sluit nu veel beter aan bij dat van de ‘normale’ Averso caravans. Ook het interieur is aangepast aan de normale Averso-serie. Verder heeft Bürstner besloten om de uitrustingskenmerken van de normale Averso ook in de Averso Plus door te voeren.
Bürstner Averso Plus caravan modeljaar 2021 Bürstner Averso Plus caravan modeljaar 2021
Bürstner Averso Harmony Line caravan modeljaar 2021 Bürstner Averso Harmony Line caravan modeljaar 2021

Bürstner Averso Harmony Line

De Averso Harmony Line onderscheidt zich van de normale Bürstner Averso-modellen door de vormgeving van het interieur en de standaardpakketten. Zo zijn de werkbladen, tafelbladen, kleppen en keukenfronten in andere kleuren uitgevoerd. De effen vormgeving van het interieur met accenten in hout- en steenuitstraling en de harmonieuze lichtsfeer door de indirecte verlichting geven de Averso Harmony Line zijn geheel eigen sfeer. Ideaal voor mensen die een caravan met een nog huiselijker sfeer zoeken.