Bürstner caravans kopen; nieuwe 2023 modellen of tweedehands

Bürstner caravans staan van oudsher bekend om hun moderne doch sfeervolle interieur met een uitgesproken ‘thuisgevoel’. Dat heeft de Duitse camper- en caravanproducent de laatste jaren tot in de kleinste details verfijnd. Wie met een Bürstner caravan op stap gaat zal zich dan ook overal thuis voelen. Dat is, in combinatie met het smaakvolle exterieur, een van de redenen dat de Bürstner caravans onverminderd populair zijn.

Premio Plus en Averso Plus: caravans met hefbed

Al meer dan tien 10 jaar geleden bracht Bürstner de Averso Plus op de markt. Deze caravan – de allereerste met een hefbed boven de zitgroep – was toen een ware revolutie. Dankzij het elektrisch hefbed bood deze relatief compacte caravan maar liefst 7 slaapplaatsen. Dat was voor die tijd alleen mogelijk bij veel grotere en zwaardere caravans. Om de uitvoering met hefbed ook voor mensen met een beperkter budget bereikbaar te maken, introduceerde Bürstner een aantal jaren geleden ook de Premio Plus.


Meer informatie over Burstner caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Burstner caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Burstner caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
406 resultaten
406 resultaten
Pagina
van 34
Sorteren op:
Pagina
van 34

Bürstner caravans 2023-modellen

Bij Bürstner ligt de prioriteit de laatste jaren vooral bij de campers. Waar het programma Bürstner campers enorm is gegroeid, is de keuze aan Bürstner caravans juist minder geworden. Bürstner heeft het programma caravans een paar seizoenen terug daarom al behoorlijk gestroomlijnd en teruggebracht tot de series Premio en Averso. Sindsdien biedt Bürstner in feite alleen nog de Premio aan en neemt ook langzaam afscheid aan het nemen is van de good old Averso. De Bürstner Averso-serie is alleen nog maar in de Plus-versie – dus met hefbed – verkrijgpaar. Dat wil niet zeggen dat er daardoor minder of weinig keus is bij de caravans van Bürstner. Er is bij de Bürstner Premio namelijk keus uit diverse varianten. Zo is de Bürstner Premio bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in de Plus-, Life- en Limited-uitvoering, en met een grote verscheidenheid aan indelingen.

 

 • Bürstner Premio Life
  De Premio Life caravans kwamen aanvankelijk als actiemodel op de markt. Inmiddels is de Premio Life het instapmodel in het caravan-programma van Bürstner. Het is een compleet uitgeruste lichtgewicht caravan die tegen een scherpe prijs wordt aangeboden.
 • Bürstner Premio
  De Bürstner Premio is een caravan voor de budgetbewuste kampeerder. De Premio caravans biedt kampeerders alles wat ze nodig hebben tegen een zeer redelijke prijs, zonder concessies aan de kwaliteit te moeten doen.
 • Bürstner Premio Limited
  De Premio Limited is een caravan voor kampeerders die een compleet uitgeruste caravan voor een scherpe prijs zoeken. Het is een extra complete uitvoering van de vier populairste indelingen van de Bürstner Premio.
 • Bürstner Premio Plus
  De caravans uit de Bürstner Premio Plus-reeks hebben een hefbed boven de zitgroep. Hierdoor bieden ze relatief veel – tot wel 7 – slaapplaatsen bij een relatief kleine opbouwlengte.
 • Bürstner Averso Plus
  De Bürstner Averso Plus was bij de marktintroductie in 2008 een ware revolutie. Het was de namelijk eerste caravan met een elektrisch hefbed. De 7 slaapplaatsen die de relatief compacte Averso Plus bood, waren tot die tijd alleen mogelijk bij veel grotere en zwaardere caravans.

Indelingen

Het voornaamste nieuws bij de caravans van Bürstner betreft de komst van twee nieuwe indelingen bij de Premio Life-serie. Deze wordt uitgebreid met de 415 TK en de 480 TS. De eerste is een compacte gezinscaravan met voorin een standaardzit en achterin een dwarsgeplaatst stapelbed terwijl de 480TS een eindkeuken, middendinette en voorin een frans bed heeft.

Noviteiten Bürstner caravans modeljaar 2023

Vorig seizoen heeft Bürstner de Premio Life al flink onder handen genomen en ook een facelift gegeven. Ook heeft Bürstner de Averso Plus vrij recent nog op diverse aspecten een upgrade gegeven. Toen kreeg ook deze reeks al een uitgebreide facelift. Dit seizoen zijn er daardoor betrekkelijk weinig veranderingen en vernieuwingen bij de Bürstner caravans. Bij de Premio-modellen zien we in het modeljaar 2023 een nieuwe indeling voor twee personen, de Bürstner Premio 455 TS. Verder heeft Bürstner de Averso Plus op diverse ‘technische’ punten een update gegeven.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen