Bürstner caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Bürstner caravans staan van oudsher bekend om hun moderne doch sfeervolle interieur met een uitgesproken ‘thuisgevoel’. De Duitse camper- en caravanproducent heeft haar programma caravans een paar seizoenen terug gestroomlijnd en teruggebracht tot de series Premio en Averso.

Die laatste serie is dit seizoen zelfs nog beperkter geworden. De Bürstner Averso is voortaan alleen nog maar verkrijgbaar in de Plus-uitvoering met hefbed. Dat wil niet zeggen dat er daardoor minder keus is bij Bürstner. Er is bij beide series namelijk keus uit diverse varianten. Zo is de Bürstner Premio bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in de Plus-, Life- en Limited-uitvoering, en met diverse nieuwe indelingen.

Premio Plus en Averso Plus: caravans met hefbed

Het is al meer dan tien 10 jaar geleden dat Bürstner de Averso Plus op de markt bracht. Deze caravan was toen een ware revolutie. Dankzij het elektrisch hefbed bood deze relatief compacte caravan maar liefst 7 slaapplaatsen. Dat was voor die tijd alleen mogelijk bij veel grotere en zwaardere caravans. Om de uitvoering met hefbed ook voor mensen met een beperkter budget bereikbaar te maken, introduceerde Bürstner een aantal jaren geleden ook de Premio Plus.

Modeljaar 2022: twee nieuwe indelingen bij Bürstner caravans

Het voornaamste nieuws bij de caravans van Bürstner betreft de komst van twee nieuwe indelingen bij de Premio Life-serie. Deze wordt uitgebreid met de 415 TK en de 480 TS. De eerste is een compacte gezinscaravan met voorin een standaardzit en achterin een dwarsgeplaatst stapelbed terwijl de 480TS een eindkeuken, middendinette en voorin een frans bed heeft.

Noviteiten 2022-modellen Bürstner

De Premio Life, ooit geïntroduceerd als actiemodel, is uitgegroeid tot een volwaardige nieuwe serie en is voortaan het instapmodel van Bürstner. Na vier jaar heeft Bürstner de instapserie Premio Life flink onder handen genomen en een facelift gegeven. De Premio Life heeft een nieuw interieurdesign, gebaseerd op de nieuwste interieurtrends. De lichte kastdeuren hebben een moderne metallic streepprint en een eiken houtdecor. Bürstner’s eigen interieurontwerper Tatjana Weßelbaum gaf de caravan verder cacaokleurige tafelbladen. Het geheel geeft de Premio Life een evenwichtige en stijlvolle sfeer.

Verder heeft Bürstner de Averso Plus vorig seizoen nog op diverse aspecten een upgrade en een uitgebreide facelift gegeven. Hierdoor sluit hij naadloos aan bij de eerder eveneens geheel herziene Averso-serie. Maar die ‘normale’ Averso-serie is dit modeljaar uit het programma verdwenen.


Meer informatie over Burstner caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Burstner caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Burstner caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
306 resultaten
306 resultaten
Pagina
van 26
Sorteren op:
Pagina
van 26
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen