Kabe caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De caravans van Zweedse merk Kabe staan er om bekend dat het exclusieve, oerdegelijke en uitstekend geïsoleerde caravans zijn. Ook voor modeljaar 2022 heeft Kabe de nodige noviteiten. Dat zijn niet alleen de nodige kleine aanpassingen, veranderingen en verbeteringen. De Classic-serie wordt namelijk vervangen door de toekomst Estate.

Noviteiten Kabe modeljaar 2022

Er komt ook een nieuwe indeling in die serie bij: de Kabe Estate 520 XL. Hierbij kan de koper kiezen tussen de ‘reisvriendelijke’ opbouwbreedte van 2,30 meter en de extra ruime variant met een breedte van 2,50 meter. Beide zijn 7,33 meter lang. De nieuwe 520 XL is ontworpen voor twee personen. Achterin zijn het bed en de badkamer. De keuken bevindt zich in het midden en voorin is een rondzit.

Kabe heeft ook de rest van de serie aangepast. De Edelstenen, Royal en Imperial krijgen een keukenachterwand die bij het werkblad past. Ook krijgen ze een met suède beklede omlijsting van de plafondlampen en nieuwe wastafels met een betonlook. De Royal en Imperial krijgen ook een nieuwe mediaspeler en nieuwe lichtmetalen velgen.


Meer informatie over Kabe caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Kabe caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Kabe caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
99 resultaten
99 resultaten
Pagina
van 9
Sorteren op:
Pagina
van 9

Kabe Caravans 2022 modellen

Kabe Edelstenen

De zogenaamde Edelstenen behoren tot de meest klassieke modellen van Kabe. Ook in Nederland behoren zij tot de populairste caravans van Kabe. Net als in voorgaande modeljaren bestaat de Edelstenen serie van Kabe ook in seizoen 2022 uit de Ametist, Briljant, Diamant, Onyx, Safir en Smaragd. De Edelstenen serie is dit modeljaar leverbaar in zeven verschillende indelingen.

Kabe EdelstenenKabe Edelstenen
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen