Kabe caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

De caravans van Zweedse merk Kabe staan er om bekend dat het exclusieve, oerdegelijke en uitstekend geïsoleerde caravans zijn. Ook voor modeljaar 2021 heeft Kabe de nodige noviteiten. Er zijn diverse kleine aanpassingen, veranderingen en verbeteringen.

Noviteiten Kabe modeljaar 2021

Zo heeft Kabe de lichtmetalen velgen die standaard op de Imperial, Royal en de Edelstenen worden geleverd, vernieuwd. De caravans krijgen voortaan ook een uitklapraam aan de voorzijde en de buitenwanden zijn voorzien van nieuwe graphics. De interieurs zijn voorzien van een nieuwe multimedia-installatie en een nieuwe houder voor de televisie. Ook is er een nieuwe koelkast, afkomstig van Dometic. Voor het opladen van de telefoon en tablet heeft Kabe bij de 2021-modellen een dubbele USB-aansluiting bij het bed gemonteerd. Er is ook een nieuwe indeling. In de Royal- en Imperial-series zien we een nieuwe indeling, de 780 FK. Deze ruime caravan heeft een frontkeuken, iets dat we steeds vaker zien bij Scandinavische caravans.

Kabe carvans, modellen 2021


Meer informatie over Kabe caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Kabe caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Kabe caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
58 resultaten
58 resultaten
Pagina
van 5
Sorteren op:
Pagina
van 5

Kabe Caravans 2021 modellen

Kabe Classic caravan modeljaar 2019 Kabe Classic caravan modeljaar 2019

Kabe Classic

De Kabe Classic is vorig seizoen toegevoegd aan het programma van Kabe. De Classic is een iets eenvoudigere en goedkopere versie van de Edelstenen serie van Kabe. Er zijn in de Classic-serie tien indelingen verkrijgbaar, waarvan er zes specifiek voor gezinnen zijn ontwikkeld. De kleinste indeling is de 470 XL, de grootste is de 780 DGDL van ruim negen meter lang.

Kabe Edelstenen

De zogenaamde Edelstenen behoren tot de meest klassieke modellen van Kabe. Ook in Nederland behoren zij tot de populairste caravans van Kabe. Net als in voorgaande modeljaren bestaat de Edelstenen serie van Kabe ook in seizoen 2021 uit de Ametist, Briljant, Diamant, Onyx, Safir en Smaragd. De Edelstenen serie is dit modeljaar net als de Classic serie leverbaar in tien verschillende indelingen.
Kabe Edelstenen caravan modeljaar 2019 Kabe Edelstenen caravan modeljaar 2019
Kabe Royal caravan modeljaar 2019 Kabe Royal caravan modeljaar 2019

Kabe Royal

Wie nog meer comfort, luxe en uitstraling wenst, kan kiezen voor de Kabe Royal. In deze serie zien we een aantal van de nieuwe indelingen met kopkeuken en het fraaie panoramaraam. De caravans uit de Royal-serie zijn standaard voorzien van een oven en magnetron. Sinds vorig seizoen zijn alle modellen van de Kabe Royal standaard voorzien van het Kabe Smart-D systeem waarmee je de airco en verwarming kunt bedienen met je tablet of smartphone.

Kabe Hacienda

De Kabe Hacienda-caravans zijn bedoeld voor kampeerders die veel ruimte wensen. Ze zijn qua techniek en uitrusting gelijk aan de Royal serie, maar dan extra ruim uitgevoerd. We zien in de Hacienda-serie geen indelingen met kopkeuken zoals andere series van Kabe wel hebben, maar wel indelingen die zelfs slaapplaats bieden aan maar liefst negen personen. De Kabe Hacienda modellen zijn alle dan ook meer dan tien meter lang.
Kabe Hacienda caravan modeljaar 2019 Kabe Hacienda caravan modeljaar 2019
Kabe Imperial caravan modeljaar 2019 Kabe Imperial caravan modeljaar 2019

Kabe Imperial

De absolute topmodellen van Kabe zijn ook dit seizoen de caravans uit bij de Imperial-range. Deze voor Kabe nog relatief nieuwe serie biedt ontzettend veel keus in indelingen, uitvoeringen, houtdecors en stoffen. Maar zoals het een topmodel betaamt heeft de Kabe Imperial ook de meest complete basisuitrusting. Wie dat niet genoeg vindt, kan kiezen uit een bijna eindeloze lijst met opties.
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen