LMC caravans kopen; nieuwe 2024 modellen of tweedehands

LMC maakt onderdeel uit van de Erwin Hymer Group. Voor modeljaar 2024 zet het merk dat ooit als Lord Münsterland GmbH begon zes caravanseries in de markt. De caravans komen als vanouds uit het Duitse Sassenberg. Ze hebben een goede naam op het gebied van kwaliteit. Het zustermerk TEC is inmiddels gestopt met het maken van caravans. Deze tekst loopt door onder de advertenties,

 

 

 

 


Meer informatie over Lmc caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Lmc caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Lmc caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
270 resultaten
270 resultaten
Pagina
van 23
Sorteren op:
Pagina
van 23

LMC caravan kopen is meer keus dan ooit

LMC zet in modeljaar 2024 zes caravanseries in de markt. Dat begint bij de heel recente en succesvolle Sassino. Deze instapper is in vijf verschillende indelingen beschikbaar. Dan is er de Style en de Style Lift, waarbij de laatste is voorzien van een hefbed. De Tandero kennen we ook al even. Ook in deze serie vijf verschillende indelingen. Dan komen we bij het nieuws voor 2024: de LMC Videro in vijf verschillende indelingen. U leest er hieronder meer over. De Vivo en Exquisiete VIP maken de zes series voor modeljaar 2024 van LMC compleet. Het caravanprogramma van LMC biedt voor elk wat wils, met zowel betaalbare als exclusievere caravans. Een LMC caravan kopen is lekker de keus hebben.

LMC caravans 2024-modellen

bij LMC caravans is ook in modeljaar 2024 weer het een en ander veranderd. Nieuw dit jaar is de LMC Videro . Vorig jaar was dat de Exquisit VIP. Dit nadat 2 seizoenen terug met de Sassino al een nieuw instapmodel kwam. Ook de LMC Tandero kwam vorig jaar nieuw. Een model waarmee LMC zich op een wat oudere leeftijdsgroep richt. Maar LMC is de kamperende gezinnen absoluut niet vergeten. Met de Lift-uitvoeringen van de Style bijvoorbeeld. Dat zijn caravans met een hefbed boven de zitgroep. Deze caravans bieden voor hun afmetingen relatief veel slaapplaatsen. Ook bij de andere modelreeksen van LMC zijn verschillende ‘familiecaravans’ te vinden. De Musica staat niet meer in de prijslijst voor 2024.

Nieuw en verdwenen

De meeste namen zijn bekend, de Sassino wellicht niet zo en de Exquisite VIP is dus vrij nieuw. De LMC Sassino werd vorig seizoen geïntroduceerd als het nieuwe instapmodel. Het vroegere topmodel, de Maestro, is vorig seizoen uit het programma gehaald. De LMC Musica, die een paar seizoenen geleden nog slechts een ‘actieserie’ was, werd toen het nieuwe topmodel van LMC. Dit seizoen is de Musica verdwenen en is er een nieuw topmodel bij LMC caravans: de Exquisite VIP. En zo is het modellenpalet van LMC caravans van LMC komend seizoen qua opzet weer heel anders.

 • LMC Sassino
  De LMC Sassino is het instapmodel van de Duitse fabrikant, waarmee LMC een nieuwe stap in het lagere prijssegment wil zetten. De fabriek uit Sassenberg brengt deze serie dit seizoen in vijf indelingen uit, waarbij kopers kunnen kiezen uit enkele bedden, een dwarsbed en een langsbed, ook wel frans bed genoemd.
 • LMC Style
  De Style, het vroegere instapmodel van LMC, vertegenwoordigt nu het lagere middensegment bij de caravans van LMC. Deze betaalbare caravan heeft een behoorlijk complete standaarduitrusting met o.a. een grote Smart Tower koelkast en is komend seizoen zijn er in totaal vijf indelingen verkrijgbaar.
 • LMC Style Lift
  Ook LMC heeft caravans met een hefbed in het programma opgenomen. Hiermee creëer je een groot aantal slaapplaatsen in een relatief compacte caravan. De caravans zijn wel iets hoger, hun totale hoogte van 274 centimeter is zo’n 20 centimeter meer dan die van een normale caravan. Allebei de indelingen hebben een stahoogte van 208 centimeter. De LMC Style Lift is leverbaar in die verschillende indelingen.

En ook nog

 • LMC Tandero
  LMC lanceert dit modeljaar een nieuwe serie, genaamd Tandero. Deze zal aanvankelijk worden gelanceerd met twee indelingen voor eenpersoonsbedden en drie andere indelingen. De LMC Tandero is vooral ontwikkeld voor reizende paren, en dan vooral in de wat oudere leeftijdsgroep. Er is echter ook een LMC Tandero-indeling met stapelbedden.
 • LMC Vivo
  De LMC Vivo, die onlangs een geheel opgefrist interieur kreeg, vertegenwoordigt het middensegment van de Duitse fabrikant. De LMC Vivo caravans – de naam is afkomstig uit het vroegere TEC-programma – zijn in seizoen 2023 verkrijgbaar in vijf indelingen, die LMC vooral voor reizende gezinnen heeft ontworpen.
 • LMC Videro
 • De nieuwe LMC Videro is er met 3 tot 8 slaapplaatsen. Hij is er als 450 D, 510 Em 530 K, 580 D en 580 K.

LMC caravan kopen Videro

 • LMC Exquisite VIP
  De Exquisite VIP is het nieuwe topmodel van LMC. Deze biedt dankzij een grote inwendige breedte van 2,38 meter (de carrosserie is 2,52 meter breed) heel veel ruimte. Daarom is er in de LMC Exquisite VIP zelfs voldoende ruimte om aparte zitgroepen tegenover de centraal geplaatste keukenblokken te plaatsen.
 • LMC Musica (niet meer in het programma van 2024)
  De LMC Musica caravan, het vroegere topmodel van de Duitse caravan- en camperfabrikant, bevindt zich in het hogere middensegment. De LMC Musica is een moderne, degelijk gebouwde caravan met een zeer complete standaarduitrusting. De Musica is in drie indelingen verkrijgbaar, uitsluitend met enkele bedden. LMC richt zich met de Musica vooral op reizende stellen.

Indelingen

LMC heeft zich altijd op een breed publiek gericht. Dat is goed te zien aan de indelingen van de caravans van dit Duitse merk. Deze vertonen een enorme verscheidenheid. Van compact tot groot, voor reizende koppels of families, met enkele bedden, eilandbedden, stapelbedden, kinderkamers, hefbedden, bij de caravans van LMC vind je het allemaal. De LMC caravans zijn daarom ook geliefd bij een groot publiek. Dit modeljaar zijn de caravans van LMC in totaal in maar liefst 29 indelingen te verkrijgen. Daarvan nemen de LMC Style en Style Lift er 8 voor hun rekening. De Sassino, Tandero en Vivo hebben ieder 5 indelingen terwijl de Excuisite VIP 4 indelingen heeft. worden aangeboden. Daar komen er nog 5 van de nieuwe Videro bij.

Noviteiten LMC caravans modeljaar 2024

Begin 2022 introduceerde LMC met de Tandero een geheel nieuwe serie. De LMC Tandero caravans kenmerken zich door een geheel nieuw front met dito bouwwijze, alsmede een interieur dat een fraaie combinatie is van Japanse en Scandinavische designelementen. Bij de introductie was de Tandero nog slechts verkrijgbaar in twee indelingen, die enkele bedden hadden. Later heeft LMC de Tandero-serie uitgebreid met nog eens 3 indelingen zodat kopers ook kunnen kiezen voor tweepersoonsbedden en stapelbedden. Voorts heeft de LMC Style een opfrisbeurt gekregen met een geheel nieuw interieur. Dat interieur heeft, onder de noemer ‘duurzaam en trendbewust’, een wat meer Scandinavische stijl gekregen. Nieuw voor dit jaar is de LMC Videro in vijf verschillende indelingen. Een LMC caravan kopen is dus veel keus hebben uit series en indelingen.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen