Sprite caravans kopen; nieuwe 2024 modellen of tweedehands

Kijken we in de 2024 brochure van Sprite caravans zien we daar nog twee modellen. Dat zijn de Sprite Mondial SE en de Sprite Cruzer SR. De kleine hippe Basecamp is nergens te bekennen. En ook de Alpine Sport staat er niet meer bij. De caravans van Sprite worden al vele jaren gebouwd bij de Engelse Swift Group Limited. Deze besloot een aantal jaren geleden dat men geen caravans met de merknaam Swift voor het Europese vasteland meer zou gaan bouwen, dat zijn sindsdien uitsluitend Sprite caravans. Deze tekst loopt door onder de advertenties.

 

 

 

 

 

Bekijk hier alle Sprite caravans.

Een Sprite caravan kopen is voor 2024 kiezen uit de Sprite Mondial SE of Sprite Cruzer SR. De hippe en compacte Basecamp en Sprite Alpine Sport zijn niet opgenomen in de 2024 brochure. Sprite heeft afscheid genomen van het model Alpine Sport. Zowel de Mondial als de Cruzer zijn onder handen genomen. Deze modellen zijn weer helemaal bij de tijd. Zowel het interieur als het exterieur werden aangepakt. Zo zijn de bedden langer geworden en kreeg de Cruzer een nieuw front. De caravans van Sprite zijn gebouwd volges de Smart ++ opbouwmethode. Ze zijn daarmee extra beschermd tegen steenslag en vochtinwerking.

Sprite caravan kopen: modeljaar 2024 nieuws

Voor modeljaar 2024 heeft Sprite nieuws voor zijn topmodel, de Cruzer SR. Deze werd namelijk flink onderhanden genomen. Naast een nieuw interieur kreeg de Cruzer ook een compleet nieuw front. Daarbij groeit de Cruzer in de breedte. Met 3 centimeter naar 2,28 meter. De al langer leverbare wide body-modellen met een breedte van 2,44 meter blijven ook leverbaar. Het interieur is een stuk strakker en moderner geworden in de Sprite Cruzer SR. Nieuwe stoffen, nieuwe kleurstelling en rollo’s in plaats van vitrages. Ook de keuken en de badkamer kregen een update. Voor de keuken betekende dat ook dat er voortaan een Slimline koelkast van Dometic gemonteerd zal worden. Deze heeft een ruime inhoud van 133 liter.  Al met al staat er weer een caravan van deze tijd.

Bij de Sprite Mondial SE komt er voor modeljaar 2024 een indeling bij met eindkeuken. Deze kenden we al van de Alpine Sport serie. Een Sprite caravan kopen is kiezen voor een caravan die weer helemaal van deze tijd is.

Sprite caravan kopen

Sprite indelingen 2024

  • De Sprite Mondial SE is er in modeljaar 2024 in zes verschillende indelingen. Dat zijn de Sprite Mondial 370 SE, 420 SE, 470 SE, 490 SE, 475 SR en 530 SR.
  • De Sprite Cruzer SR is er in modeljaar 2024 in vier verschillende indelingen. Dat zijn de Sprite Cruzer 535 SR, de 540 SR, 550 SR en 635 SR.

Sprite Basecamp

Twee jaar geleden introduceerde Sprite nog een nieuwe Basecamp variant: de Basecamp 6. Hierdoor is er bij de Sprite Basecamp keus uit 3 uitvoeringen van deze hippe en sportief ogende caravan. In feite is deze nieuwe variant gelijk aan de Basecamp 2, maar heeft een dubbele zit/stapelbed aan de achterzijde van de caravan. Verder heeft hij een middenkeuken, met daar tegenover de badkamer. In totaal heeft dit model 6 slaapplaatsen.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen


Meer informatie over Sprite caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Sprite caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Sprite caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen