Sprite caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Sprite caravans zijn de afgelopen modeljaren in steeds meer modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Het leveringsprogramma van Sprite is behoorlijk gegroeid. De caravans van Sprite worden al vele jaren gebouwd bij de Engelse Swift Group Limited. Deze besloot een aantal jaren geleden dat alle haar caravans die Swift voor het Europese vasteland bouwt, uitsluitend onder de merknaam Sprite worden aangeboden.

Modellenprogramma 2021

Sprite maakte een goed seizoen mee. De meeste Sprite caravans waren zelfs al vroeg in het seizoen uitverkocht. In verband met de toenemende vraag zullen er voor modeljaar 2021 daarom waarschijnlijk meer caravans dan het afgelopen seizoen op voorraad worden genomen. In modeljaar 2021 bestaat het caravanprogramma van Sprite uit vier series caravans. Het programma van Sprite begint met de sportieve Basecamp gevolgd door de Alpine Sport, Mondial SE en het topmodel Cruzer SR.

Noviteiten modeljaar 2021

Uiteraard heeft ook Sprite de nodige noviteiten bij de 2021 caravanmodellen. Sprite heeft bij bijna alle series de nodige verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. In het nieuwe seizoen introduceert Sprite ook een aantal nieuwe designs en indelingen. Sprite biedt, net als de voorgaande seizoenen, vier caravanseries aan in Nederland. Het programma van Sprite begint bij de sportieve Basecamp caravans. Deze krijgt een nieuw exterieur en is voortaan ook in een grotere vierpersoons indeling leverbaar. Vervolgens komt de Sprite Alpine Sport, waarvan de 2021-modellen nieuwe graphics en bekleding krijgen. Ook de Mondial SE, vorig seizoen nog geheel vernieuwd, krijgt ook nieuwe graphics en een nieuwe stoffering. Van het topmodel van Sprite, de Cruzer SR, worden alleen de graphics van het exterieur gewijzigd. Ook zien we bij de Cruzer SR een nieuwe indeling met grote badkamer.

Sprite caravans, modellen 2021


Meer informatie over Sprite caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Sprite caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Sprite caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
127 resultaten
127 resultaten
Pagina
van 11
Sorteren op:
Pagina
van 11

Sprite Caravans 2021 modellen

Sprite Basecamp caravan modeljaar 2021 Sprite Basecamp caravan modeljaar 2021

Sprite Basecamp

De Sprite Basecamp is een stuk sportiever dan we doorgaans van de Engelse caravanmerken gewend zijn. Het model werd een paar jaar geleden onder de merknaam Swift geïntroduceerd en trok door de stoere, eigenwijze uitstraling veel belangstelling. De avontuurlijke Basecamp krijgt niet alleen een gewijzigd exterieur, maar ook een nieuwe, grotere indeling, de Basecamp 4. De bestaande tweepersoons indeling wordt daarom omgedoopt naar Basecamp 2. De Sprite Basecamp 4 is iets groter dan de Basecamp 2 en heeft een extra zitje. Dat zitje kan worden omgebouwd tot een stapelbed.

Sprite Alpine Sport

De Sprite Alpine Sport-serie kreeg vorig seizoen een nieuw interieur, een nieuwe achterzijde en skirts alsmede een flink aantal nieuwe indelingen. In modeljaar 2021 zijn de wijzigingen bij de Sprite Alpine Sport wat bescheidener, in de vorm van nieuwe graphics en andere stoffering. Verder zijn er wat verbeteringen doorgevoerd aan de zijbovenkastjes aan de voorzijde. De Sprite Alpine Sport 370 EK krijgt komend seizoen een andere, verbeterde wasbak met onderkastje in de toiletruimte.
Sprite Alpine Sport caravan modeljaar 2021 Sprite Alpine Sport caravan modeljaar 2021
Sprite Mondial SE caravan modeljaar 2021 Sprite Mondial SE caravan modeljaar 2021

Sprite Mondial SE

Ook de Sprite Mondial SE werd in Nederland eerst als Swift caravan verkocht. Deze serie zal in modeljaar 2021 verkrijgbaar zijn in 4 indelingen. Naast de alom bekende 420 SE, 470 SE en 490 SE indelingen introduceerde Sprite vorig seizoen ook een nieuwe indeling, de 450 SE. Deze beschikt over een rondzit aan de achterzijde en in het midden een groot keukenblok tegenoven de deur en hangkast. Voorin heeft de Sprite Mondial 450 SE een vast tweepersoonsbed en toiletruimte. Het vorig seizoen vernieuwde interieur van de Mondial SE, dat is afgewerkt in hout/wit-tinten, krijgt in seizoen 2021 een nieuwe stoffering. Ook krijgt hij, net als de andere Sprite caravans, andere graphics.

Sprite Cruzer SR

Komend seizoen is de Sprite Cruzer SR verkrijgbaar in de bestaande vijf indelingen (460 SR, 480 SR, 492 SR, 495 SR en de 520 SR), plus een nieuwe indeling. De nieuwe Sprite Cruzer 550 SR heeft een binnenlengte van 5,83 meter en is even breed (2,44 meter) als de Cruzer 635 SR. Aan de voorzijde heeft deze caravan een ruime zitgroep en in het midden de keuken met daar tegenover de deur en de grote 133 liter slimline koelkast. Daarachter is het slaapgedeelte, met helemaal achterin een ruime badkamer met doucheruimte. In tegenstelling tot de Cruzer 635 SR heeft de 550 SR een enkele as.
Sprite Cruzer SR caravan modeljaar 2021 Sprite Cruzer SR caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen