Sprite caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

Sprite caravans zijn de afgelopen modeljaren in steeds meer modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Het leveringsprogramma van Sprite is behoorlijk gegroeid. De caravans van Sprite worden al vele jaren gebouwd bij de Engelse Swift Group Limited. Deze besloot een aantal jaren geleden dat men geen caravans met de merknaam Swift voor het Europese vasteland meer zou gaan bouwen, maar dat men hiervoor uitsluitend Sprite caravans zou aanbieden.

Sprite maakte, mede door de toenemende belangstelling voor kamperen en buitenrecreatie, een goed seizoen mee. In verband met de toenemende vraag had men meer caravans dan het afgelopen seizoen op voorraad genomen. Toch waren de meeste Sprite caravans al vrij vroeg in het seizoen uitverkocht.

Modellenprogramma Sprite 2022

In modeljaar 2022 bestaat het caravanprogramma van Sprite net als in de voorgaande kampeerseizoenen uit vier series caravans. Het programma van Sprite begint met de sportieve Basecamp gevolgd door de Alpine Sport, Mondial SE en het topmodel Cruzer SR.

Vanwege de combinatie van de sterk gestegen vraag in combinatie met de door de coronapandemie veroorzaakte problemen betreft de supply chain, fabriekssluitingen en personeelssterkte, voert Sprite dit seizoen uitsluitend kleine wijzigingen aan het programma door.

De voornaamste wijziging in het programma is de komst van nog een nieuwe Basecamp variant: de Basecamp 6. Hierdoor is er bij de Sprite Basecamp keus uit 3 uitvoeringen van deze sportief ogende caravan. In feite is deze nieuwe variant gelijk aan de Basecamp 2, maar heeft een dubbele zit/stapelbed aan de achterzijde van de caravan. Verder heeft hij een middenkeuken, met daar tegenover de badkamer. In totaal heeft dit model 6 slaapplaatsen.

Noviteiten Sprite caravans modeljaar 2022

Uiteraard heeft ook Sprite de nodige noviteiten bij de 2022 caravanmodellen. Sprite heeft bij bijna alle series de nodige verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. Zo krijgt de Sprite Alpine Sport serie een aantal extra USB-punten en de nieuwe Dometic series 10 koelkast. Verder krijgt de keukenachterwand een nieuw design met downlight verlichting. Ook heeft men de wastafel in de toiletruimte een nieuw design gegeven. Voorts is er een nieuwe douchekop in een aantal doucheruimtes.

De Sprite Mondial SE caravans krijgen dezelfde vernieuwingen, behalve de nieuwe keukenachterwand. Ook worden de kleuren van het interieur aangepast. De deurtjes van de bovenkastjes worden komend seizoen uitgevoerd in een houtdecor waardoor de caravan een warmere uitstraling krijgt.

Het mag geen verrassing heten dat de Cruzer SR caravans dezelfde vernieuwingen als de Alpine Sport krijgen. Daarbij zijn de nieuwe spotjes bovendien dimbaar. Ook de Cruzer SR modellen krijgen de nieuwe Dometic series 10 koelkasten, die bij de Cruzer 550 SR en 635 SR een inhoud van maar liefst 133 liter heeft.


Meer informatie over Sprite caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Sprite caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Sprite caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
159 resultaten
159 resultaten
Pagina
van 14
Sorteren op:
Pagina
van 14

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen