Sunlight caravan kopen: nieuw of tweedehands

Sunlight, één van de merken van de Erwin Hymer Group, maakt met ingang van modeljaar 2018 geen caravans meer. Sunlight gaat zich uitsluitend richten op de bouw van kampeerauto’s. Uiteraard is het niet uitgesloten dat Sunlight in de (nabije) toekomst weer caravans zal bouwen. Maar er zullen voorlopig dus geen nieuwe caravans van Sunlight meer verschijnen. Er blijven natuurlijk een aantal gebruikte Sunlight caravans in te koop. Voor tweedehands caravans verwijzen wij ook graag naar de nagenoeg gelijkwaardige caravans van het merk Carado.

Net als Carado is Sunlight één van de merken van de Erwin Hymer Group die zich richten op een lager prijssegment. Beide merken bouwen inmiddels alleen nog campers. De Sunlight en Carado caravans werden gemaakt in de fabriek van Capron in het Duitse Neustadt. Een hypermoderne fabriek met een zeer efficiënte productiemethode. Die het mogelijk maakt om hoogwaardige caravans en campers tegen een aantrekkelijke prijs te bouwen.

Sunlight caravans


Meer informatie over Sunlight caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Sunlight caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Sunlight caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
3 resultaten

Sunlight Caravans 2018 modellen

Sunlight Caravans modeljaar 2019
Sunlight Caravans modeljaar 2019

Sunlight Caravans

De Sunlight caravans voorzien in de stijgende vraag naar nog kortere en lichtere caravans in een betaalbare prijsklasse. Ondanks de scherpe prijs hebben alle Sunlight caravans een waterdichtheidsgarantie van 5 jaar. Sunlight caravans hebben een gering rijklaar gewicht en een behoorlijk hoog laadvermogen. Daarmee zijn ze interessant voor de jongere caravanners die veelal uitsluitend over rijbewijs B beschikken. De compacte maten en lage massa zijn natuurlijk ook interessant voor de eigenaren van auto’s met een beperkt trekvermogen. Standaard zijn de Sunlight caravans uitgevoerd met een hagelbestendig GFK-dak.

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen