Caravelair caravans kopen; nieuwe 2022 modellen of tweedehands

De Caravelair caravans zijn in modeljaar 2022 verkrijgbaar in vier series. Maar dat zijn niet dezelfde caravan-series als vorig seizoen. Mede door de stijgende populariteit van kamperen heeft Caravelair caravans een prima seizoen achter de rug. Ook het relatief lage gewicht en de goede prijskwaliteitsverhouding zorgden afgelopen modeljaar voor goede verkopen van de Caravalair caravans.

Nieuwe serie: Alba Style

Voor komend kampeerseizoen heeft het Franse merk voor de Nederlandse markt de Alba, Alba Style, Antares Titanium en Artica geselecteerd. De Antares Style is komen te vervallen omdat de Titanium-modellen van de Antares in verhouding beter werden verkocht. Vorig seizoen had Caravelair al besloten om een geheel zelfstandige serie van de Antares Titanium te maken en deze ook uit te breiden. Om het gat tussen de Alba en de Antares Titanium te vullen en ook in te spelen op de vraag naar een iets luxer uitgevoerd instapmodel, koos men bij Caravelair voor de Alba Style.

Caravelair caravans in 2022: Alba, Alba Style, Antares Titanium en Artica

Ook in het vorige seizoen waren er vier series. Maar met de komst van de Alba Style heeft het modellenpalet van de Caravelair caravans behoorlijk veranderd. Het instapmodel is ook bij de 2022-modellen van Caravelair de Alba, terwijl de Artica het topmodel blijft. Vorig seizoen was er ook de Antares Style. Bij de 2022-modellen heeft die dus plaats moeten maken voor de boven de Alba gepositioneerde Alba Style.

Noviteiten Caravelair

Het voornaamste nieuwtje bij Caravelair caravans is dus de komst van de Alba Style. Dit is in feite de Caravelair Alba, maar dan voorzien van een behoorlijke hoeveelheid praktische zaken en ook de nodige luxe. De basis is de Alba serie, maar dan met elementen van de duurdere Antares Titanium serie gaan. Het meubelwerk is bijvoorbeeld uitgevoerd in de ‘Titanium’ stijl. Ook is de standaarduitrusting Alba Style behoorlijk uitgebreid, met onder anderen polyester wanden, schokbrekers en een AKS 3004 stabilisator.

Verder wordt de Antares Titanium serie komend modeljaar voorzien van nieuwe bekleding en aangepaste graphics. Ook komen er in de Antares Titanium serie twee nieuwe indelingen bij: de Antares Titanium 450 en de 470. Verder viert Caravelair dit seizoen haar 60-jarig jubileum en komen er van de Antares Titanium een aantal Anniversary-actiemodellen met een extra aantrekkelijke prijsstelling. Bij de Artica-serie heeft Caravelair ook een nieuwe indeling toegevoegd, bovendien krijgt deze serie nieuwe bekleding.

 

Zie ook het zustermerk van Caravelair, Sterckeman caravans.


Meer informatie over Caravelair caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Caravelair caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Caravelair caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
176 resultaten
176 resultaten
Pagina
van 15
Sorteren op:
Pagina
van 15
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €20,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen