Caravelair caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

De Caravelair caravans zijn in modeljaar 2021 verkrijgbaar in vier series. Het Franse merk heeft voor de Nederlandse markt de Alba, Antares Style, Antares Titanium en Artica geselecteerd. Mede door de stijgende populariteit van kamperen heeft Caravelair caravans een prima seizoen achter de rug waarbij vooral de betaalbaardere series Alba en Antares Style het heel goed deden.

Nieuwe serie: Antares Titanium

Ook de Titanium-actiemodellen werden goed verkocht. Daarom besloot Caravelair om hier een geheel zelfstandige serie van te maken en deze uit te breiden, met onder meer een geheel nieuwe indeling.

Alba, Antares (Style & Titanium) en Artica

Ook in het vorige seizoen waren er vier series. Maar met de komst van de Antares Titanium heeft Caravelair het modellenpalet behoorlijk veranderd. Het instapmodel is ook bij de 2021-modellen de Alba, terwijl de Artica het topmodel is. Vorig seizoen waren er ook de Antares en Antares Style. Bij de 2021-modellen heeft de ‘normale’ Antares plaats moeten maken voor de boven de Antares Style gepositioneerde Antares Titanium.

Zie ook het zustermerk van Caravelair, Sterckeman caravans.

Caravelair caravans, modellen 2021


Meer informatie over Caravelair caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Caravelair caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Caravelair caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
129 resultaten
129 resultaten
Pagina
van 11
Sorteren op:
Pagina
van 11

Caravelair Caravans 2021 modellen

Caravelair Alba caravan modeljaar 2021 Caravelair Alba caravan modeljaar 2021

Caravelair Alba

Vorig modeljaar introduceerde Caravelair de nieuwe instapserie Alba. Het aantal indelingen waarin de Alba caravans verkrijgbaar zijn, is in modeljaar 2021 gestegen naar vijf. De Caravelair Alba caravans hebben een nieuwe bumperpartij gekregen en ook de graphics aan de buitenzijde zijn verfraaid. Verder zien we bij de Alba een geheel nieuwe indeling: de Alba 472. Deze caravan heeft twee enkele bedden, die je om kunt bouwen naar een king-size bed. Ondanks de riante ruimte weegt deze caravan slechts 900 kilo. Ook komend seizoen kan de al redelijk complete standaarduitrusting van de Alba worden uitgebreid met twee pakketten, namelijk het Pack Travel en het Pack Ambition.

Caravelair Antares Style

Vorig seizoen kreeg de Caravelair Antares Style een volledig nieuw exterieur en front. De Style heeft een volledige polyester opbouw, een behoorlijk hoog uitrustingsniveau en een eigentijdse uitstraling. Komend modeljaar levert Caravelair de populair Antares Style in vier indelingen, variërend van compact tot groot. De kinderkamerindeling is dit seizoen niet verkrijgbaar, kopers kunnen nu kiezen voor indelingen met een dwarsbed, langsbed en enkele bedden.
Caravelair Antares Style caravan modeljaar 2021 Caravelair Antares Style caravan modeljaar 2021
Caravelair Antares Titanium caravan modeljaar 2021 Caravelair Antares Titanium caravan modeljaar 2021

Caravelair Antares Titanium

De nieuwe Antares Titanium serie is afgeleid van een succesvol actiemodel van vorig modeljaar. Hij wordt tussen de Antares Style en de Artica gepositioneerd en is dus behoorlijk compleet uitgevoerd. Naast de 390-indeling van vorig jaar is de Antares Titanium dit seizoen ook leverbaar in de 430 en 455 indeling. De Titanium 455 heeft achterin een Frans bed en toiletruimte, voorin is een ruime rondzit. De Titanium 430 is een nieuwe indeling met voorin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Achterin heeft de Caravelair Titanium 430 een ruime treinzit. Verder heeft hij een riante langskeuken van 165 cm lang met een 150 liter ladekoelkast.

Caravelair Artica

De Caravelair Artica is sinds enkele jaren het topmodel in het programma van de Franse caravanproducent. Caravelair heeft de Artica-caravanserie vorig modeljaar al op diverse aspecten verbeterd. De Caravelair Artica model 2021 heeft een geheel nieuw interieurdesign en ook nieuwe bekleding gekregen. De Artica 465 is komen te vervallen. In plaats daarvan is er nu de nieuwe Caravelair Artica 520. Deze nieuwe indeling heeft een ruime rondzit, een keuken met bar en langwerpige kookplaat. Verder is de Caravelair Artica verkrijgbaar in de 420 (dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en treinzit achter), de 450 (twee enkele bedden) en de 470 (rondzit achter en eilandbed aan de voorzijde).
Caravelair Artica caravan modeljaar 2021 Caravelair Artica caravan modeljaar 2021
ADVERTEREN!
Voor slechts €20,- op
de grootste portalen Advertentie plaatsen