Caravelair caravan kopen; nieuwe 2024 modellen of tweedehands

De Caravelair caravans zijn in modeljaar 2024 verkrijgbaar in drie series. Een Caravelair caravan kopen is kiezen uit de Caravelair Sport Line, Exclusive Line en Caravelair Alba. Kenmerkend voor de caravans van Caravelair is het relatief lage gewicht en de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk weet er veel liefhebbers mee te trekken. 

 


Meer informatie over Caravelair caravans
- Zoek in het overzicht hieronder naar het actuele aanbod van nieuwe en tweedehands Caravelair caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Caravelair caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
232 resultaten
232 resultaten
Pagina
van 20
Sorteren op:
Pagina
van 20

Caravelair caravan kopen: veel indelingen om uit te kiezen

Het aanbod van dit Franse caravanmerk voor de Nederlandse markt bestond eerder uit de modellen Alba, Alba Style, Antares Titanium en Artica. De Antares Style is al eerder komen te vervallen. Voor modeljaar 2024 zijn er dus nog drie series. De Alba is de kleinste en de lichtste. U mag het het instapmodel van Caravelair noemen. Niet alleen wat betreft het gewicht, zo laat Caravelair op haar website weten, maar ook wat betreft de prijs.

Noviteiten Caravelair

Nieuw vorig seizoen bij Caravelair was de komst van de Alba Style. Dit is in feite de Caravelair Alba, maar dan voller uitgerust. De basis is de Alba serie, maar dan met elementen van de duurdere Antares Titanium serie. Het meubelwerk is bijvoorbeeld uitgevoerd in de ‘Titanium’ stijl. Ook is de standaarduitrusting Alba Style behoorlijk uitgebreid, met onder andere polyester wanden, schokbrekers en een AKS 3004 stabilisator.

Ook werd de Antares Titanium serie nog voorzien van nieuwe bekleding en aangepaste graphics. Er kwamen twee nieuwe indelingen bij: de Antares Titanium 450 en de 470. Verder vierde Caravelair haar 60-jarig jubileum en kwamen er van de Antares Titanium een aantal Anniversary-actiemodellen met een extra aantrekkelijke prijsstelling. De Artica-serie kreeg er een nieuwe indeling bij en nieuwe bekleding. Het zoeken naar een tweedehands exemplaar loont de moeite.

Caravelair caravan kopen is in 2024 kiezen uit drie series

Vanaf modeljaar 2024 kunt u kiezen uit de drie onderstaande series:

  • De Caravelair Alba is het populaire instapmodel. Er zijn maar liefst acht verschillende indelingen beschikbaar. Zo is er ook een indeling met een stapelbed en zelfs met een queensbed. De Alba is geschikt voor drie tot aan acht personen. Hij is licht van gewicht (vanaf 800 kilo).  De verschillende modellen zijn de 350, 390, 400, 426, 460, 466, 472 en 496.
  • De Caravelair Sport Line krijgt van huis uit een complete uitrusting mee en ziet er – whats in a name- inderdaad sportief uit. De Sport Line is er in vijf verschillende indelingen. We zien een tweepersoonsbed, een Frans bed, een stapelbed, enkele bedden en een queensbed als slaapoplossing. De verschillende modellen zijn de Sport Line 410. 476, 480, 486 en 492.
  • De Caravelair Exclusive Line is alsof u uw huis meeneemt op vakantie aldus Caravelair. Zowel de uitrusting als het comfort zijn van een hoog niveau. We zien enkele bedden, een stapelbed, een queensbed en een tweepersoonsbed in de verschillende Exclusiv Line uitvoeringen. Dat zijn de 475, 520, 522, 542 en de 586.

Caravelair caravan kopen

 

 

Zie ook het zustermerk van Caravelair, Sterckeman caravans.

Bekijk het actuele aanbod van de onderstaande modellen

ADVERTEREN!
Voor slechts €23,- op
de grootste portalen
(incl. Marktplaats.nl)
Voor slechts €23,- op de grootste portalen (incl. Marktplaats.nl) Advertentie plaatsen