Weinsberg caravans kopen; nieuwe 2021 modellen of tweedehands

Vroeger maakte Weinsberg geen caravans, maar campers. Weinsberg presenteerde op de Caravan Salon 2010 opeens een geheel nieuwe lijn campers én caravans. Bovendien waren dit voertuigen in een voor Weinsberg ongebruikelijk laag prijssegment. Weinsberg is onderdeel van de de Knaus-Tabbert Groep. Na de doorstart daarvan is gekozen voor een nieuwe strategie en prijssegment voor Weinsberg. Ook nu, in modeljaar 2021, heeft Weinsberg zowel campers als caravans in het programma. Ook is er een volwaardig dealernetwerk opgebouwd. Het Weinsberg caravanprogramma van modeljaar 2021 bestaat uit de series CaraOne en CaraTwo. Van de eerste is bovendien een uit de kluiten gewassen Edition Ice uitvoering leverbaar.

Noviteiten

Afgelopen najaar kwam Weinsberg met de Edition Ice uitvoering. Deze zeer ruime caravan is met name geschikt voor een wat langer verblijf, of voor gebruik tijdens de wintersport. Als tegenhanger is er ook een actiemodel geïntroduceerd, de Weinsberg CaraOne Edition Hot, die zoals gebruikelijk een heel complete uitrusting voor een hele scherpe prijs biedt.

Weinsberg 2021 modellen

Hoewel het leveringsprogramma van Weinsberg in feite uit slechts twee series bestaat, is het programma in zijn geheel toch behoorlijk compleet. Beide series hebben een geheel eigen karakter. De Weinsberg CaraOne is zoals gezegd bovendien ook leverbaar twee aparte uitvoeringen: de Edition Ice voor wie van ruimte en wintersport houdt, en de Edition Hot voor mensen die een extra complete caravan willen maar daar niet te veel voor willen betalen.

Weinsberg caravans, modellen 2021


Meer informatie over Weinsberg caravans
- Zoek in ons occasion overzicht hieronder naar het laatste aanbod van tweedehands Weinsberg caravans.
- Ons dealeroverzicht helpt je snel op weg naar één van de Weinsberg caravan dealers bij jou in de buurt
Verfijn resultaten
148 resultaten
148 resultaten
Pagina
van 13
Sorteren op:

Merkenbanners Weinsberg

six
Pagina
van 13

Weinsberg Caravans 2021 modellen

Weinsberg CaraOne caravan modeljaar 2019 Weinsberg CaraOne caravan modeljaar 2019

Weinsberg CaraOne

Weinsberg maakte een aantal seizoenen terug een nieuwe start met onder meer de CaraOne caravans. De CaraOne is een caravan die weliswaar vrij basic oogt maar niettemin over alle essentiële functionaliteiten beschikt die je van een caravan kunt verwachten. Om de caravan tegen een zeer scherpe prijs op de markt te kunnen zetten, is hij uiteraard wel ontdaan van alle overbodige franje. Weinsberg maakt voor de CaraOne gebruik van lichte kleuren. Er zijn veel indelingen die ook de wat jongere doelgroep aan zullen spreken. Zo zijn er verschillende indelingen met stapelbed. Weinsberg biedt met de CaraOne een moderne, fris ogende en redelijk compleet uitgevoerde caravan tegen een zeer attractieve prijs.

Weinsberg CaraOne Edition Ice

De Weinsberg CaraOne 740 Edition Ice is een speciale versie van de grootste indeling van de CaraOne serie van Weinsberg. Het is een flinke caravan, met een totale lengte van maar liefst 9,50 meter en een breedte van 2,50 meter. De Weinsberg CaraOne Edition Ice is daarom ook uitstekend geïsoleerd zodat je er ook probleemloos mee op wintersport kunt gaan. De bodem, dak en wanden zijn extra goed geïsoleerd, daarnaast zijn er maatregelen genomen om te voorkomen dat de leidingen kunnen bevriezen en is de caravan voorzien van vloerverwarming. Ook is er een opbergvak voor ski’s en een extra groot schoenenvak voor de skischoenen en snowboots. De Edition Ice is leverbaar in twee verschillende indelingen.
Weinsberg CaraOne Edition Ice caravan modeljaar 2019 Weinsberg CaraOne Edition Ice caravan modeljaar 2019
Weinsberg CaraOne Edition Hot caravan modeljaar 2019 Weinsberg CaraOne Edition Hot caravan modeljaar 2019

Weinsberg CaraOne Edition Hot

Als tegenhanger voor de Edition Ice introduceerde Weinsberg ook de CaraOne Edition Hot. Dit is een actiemodel dat leverbaar is in drie compacte indelingen met ieder vier slaapplaatsen. Volgens Weinsberg is de caravan helemaal ‘hot’, zowel qua exterieur, interieur, kwaliteit en comfort. De Edition Hot is uitgerust met een heleboel extra’s en wordt tegen een extra aantrekkelijke prijs aangeboden. De besparing bedraagt volgens Weinsberg zo’n 2500 euro.

Weinsberg CaraTwo

De CaraTwo kan worden beschouwd als een moderne designvariant van de Weinsberg CaraOne en kwam een paar jaar na de introductie van de eerste Weinsberg caravans op de markt. Ook de 2021 modellen van de Weinsberg CaraTwo zijn leverbaar in vier indelingen, namelijk de 390 QD, 400 LK, 450 FU en 500 QDK. De laatste indeling is helemaal gericht op gezinnen en is in modeljaar 2021 herzien. De vernieuwde indeling heeft een veel betere ruimtelijke indruk en meer bewegingsruimte. De Weinsberg CaraTwo krijgt in modeljaar 2021 een nieuwe stoffering. Naast de bestaande dessins Icewater en Curry Yellow kunnen kopers voortaan ook kiezen voor Azteka Grey. De lichtgrijze stof heeft geometrische patronen en accenten in donkerrood.
Weinsberg CaraTwo caravan modeljaar 2019 Weinsberg CaraTwo caravan modeljaar 2019